Vallahi bende yatmıştım geri kalktım burnumun direği sızladıİnan ki bana söylediğinde çok şok oldum ve boğazım düğümlendi o kadar ki üzüldüm gerçekten anlatamam acısını yüreğim de hissediyorum yanında olmasakta kalbimiz seninle beraber inşallah canım benim Rabbim yardımcın olsun bol sabırlar diliyorum
Vallahi bende yatmıştım geri kalktım burnumun direği sızladıçok üzgünümmm eminim herkes için çok zordur böyle şeyler yaşamak ama biz bu günleri çok hayal ederek çok emek harcayarak geldiğimiz için insan daha çok üzülüyor
Rabbim dayanma gücü versin gerçekten çok üzücü
Hayırlı geceler arkadaşlar. Malesef bugün üzücü haberi aldım. Herşey Yolunda hiçbir sorunum yoktu. Bugün duyduğum an hayatım bitti sandım.Bebeğimin kalbi durmuşDoktorum bile şok oldu çok üzüldü. Ama elden birşey gelmiyor. Dua etmekten başka çarem yok. Canı veren de Rabbim alan da. Belki daha büyük sorunlar olacaktı bilemiyorum. Yarın yatışım yapılacak sizlerden dua istiyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım Dualarım sizinle
Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşaallahCanım kızlar çok üzücübir haber aldım ve çok üzgünüm buradaki canmay Arkadaşımız bugün doktor kontrolünde bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenmiş Allahım bol sabır versin inşallah bol dua edelim yarın operasyona girecek inşallah sağlıcakla atlatır bu süreci Amin Rabbim yar ve yardımcısı olsun yüreğine ferahlık versin inşallah ne desem boş canım arkadaşımızın yüreğindeki yangını söndüremem maalesef Allahım sakinlik versin inşallah
Canım dualarımız seninleHayırlı geceler arkadaşlar. Malesef bugün üzücü haberi aldım. Herşey Yolunda hiçbir sorunum yoktu. Bugün duyduğum an hayatım bitti sandım.Bebeğimin kalbi durmuşDoktorum bile şok oldu çok üzüldü. Ama elden birşey gelmiyor. Dua etmekten başka çarem yok. Canı veren de Rabbim alan da. Belki daha büyük sorunlar olacaktı bilemiyorum. Yarın yatışım yapılacak sizlerden dua istiyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım Dualarım sizinle
Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşaallahçok üzüldüm .inşaallah kolay geçer doğumu çok iyi bilirim o psikolojiyi Rabbim kimseye yaşatmasın Gönlüne İnşirah ferahlığı versin diyecek hiç bir şey bulamıyorum çok üzgünüm
Canım başın sağ olsun, rabbim sabırlar versin bu acıya dayanma gücü versin. Çok üzüldüm. İnşallah bugünü sıkıntısız atlatırsın. Allah en doğru zamanda en güzelini nasip etsin sana. Kucaklarımız boş kalmasın hiç birimizin. Ne desek acını hafifletmez, Allah yardımcın olsun. Dualarımdasın, biz senin için her zaman buradayız.Hayırlı geceler arkadaşlar. Malesef bugün üzücü haberi aldım. Herşey Yolunda hiçbir sorunum yoktu. Bugün duyduğum an hayatım bitti sandım.Bebeğimin kalbi durmuşDoktorum bile şok oldu çok üzüldü. Ama elden birşey gelmiyor. Dua etmekten başka çarem yok. Canı veren de Rabbim alan da. Belki daha büyük sorunlar olacaktı bilemiyorum. Yarın yatışım yapılacak sizlerden dua istiyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım Dualarım sizinle
Cok uzuldum acini kalbimde hissettim canim. Insallah bu sureci cok yara almadan atlatip dogru zamanda saglikla bebegine kavusursun. Dualarim seninle…Hayırlı geceler arkadaşlar. Malesef bugün üzücü haberi aldım. Herşey Yolunda hiçbir sorunum yoktu. Bugün duyduğum an hayatım bitti sandım.Bebeğimin kalbi durmuşDoktorum bile şok oldu çok üzüldü. Ama elden birşey gelmiyor. Dua etmekten başka çarem yok. Canı veren de Rabbim alan da. Belki daha büyük sorunlar olacaktı bilemiyorum. Yarın yatışım yapılacak sizlerden dua istiyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım Dualarım sizinle
Canım başın sağolsun, gerçekten kelimelerin bittiği an ne desek boş. Gerçekten bizim için hangisi hayır hangisi şer biz bilemiyoruz. Allahım belki başka şeylerin önüne geçti seni korudu. İnşallah bu süreci en az acı ve ağrıyla atlatıcaksın. En güzel zamanda en güzelleri nasip olsun inşallah. Dualarımız seninleHayırlı geceler arkadaşlar. Malesef bugün üzücü haberi aldım. Herşey Yolunda hiçbir sorunum yoktu. Bugün duyduğum an hayatım bitti sandım.Bebeğimin kalbi durmuşDoktorum bile şok oldu çok üzüldü. Ama elden birşey gelmiyor. Dua etmekten başka çarem yok. Canı veren de Rabbim alan da. Belki daha büyük sorunlar olacaktı bilemiyorum. Yarın yatışım yapılacak sizlerden dua istiyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım Dualarım sizinle
Evet verdim şükür 755 çıktıCanım bugun de kan verdin mi
Maşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah çok sevindim hayırlı olsunEvet verdim şükür 755 çıktı
Allah yardimcin olsun canim diyecek kelime bulunamıyor gerçekten inşallah kolaylıkla atlatırsın bu süreci dualarımız seninleHayırlı geceler arkadaşlar. Malesef bugün üzücü haberi aldım. Herşey Yolunda hiçbir sorunum yoktu. Bugün duyduğum an hayatım bitti sandım.Bebeğimin kalbi durmuşDoktorum bile şok oldu çok üzüldü. Ama elden birşey gelmiyor. Dua etmekten başka çarem yok. Canı veren de Rabbim alan da. Belki daha büyük sorunlar olacaktı bilemiyorum. Yarın yatışım yapılacak sizlerden dua istiyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım Dualarım sizinle
Canım Mayala selam ,Amin kızlar sağolun Allah razı olsun
Canım arkadaşım çok geçmiş olsun tüm okuduklarım boğazımda düğümlendi hepimiz acını kalpten hissediyoruzHayırlı geceler arkadaşlar. Malesef bugün üzücü haberi aldım. Herşey Yolunda hiçbir sorunum yoktu. Bugün duyduğum an hayatım bitti sandım.Bebeğimin kalbi durmuşDoktorum bile şok oldu çok üzüldü. Ama elden birşey gelmiyor. Dua etmekten başka çarem yok. Canı veren de Rabbim alan da. Belki daha büyük sorunlar olacaktı bilemiyorum. Yarın yatışım yapılacak sizlerden dua istiyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım Dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?