Maşallah kuzummm çok sevindim senin adınaselam kızlar, bugün doktora gittimher şey yolunda çok şükür, bebek büyüyor. yarım kilo olmuş bile
selam kızlar, bugün doktora gittimher şey yolunda çok şükür, bebek büyüyor. yarım kilo olmuş bile
Bekliyorum sizleri deMaşallah kuzummm çok sevindim senin adınasen artık tam gaz hazırlıklara başlarsın bizde 1 2 aya sana yetişiriz
Maaşallahselam kızlar, bugün doktora gittimher şey yolunda çok şükür, bebek büyüyor. yarım kilo olmuş bile
Sen detaylı yaptırdın mı canım ?Bekliyorum sizleri deşu taşınma işini halledebilirsem çok rahatlayacağım.. şuan gündem o :))
Maaşallahben de bugün denize girdim ilk kez kızlar biraz tereddüt ettim ama azcık girdim .Bugun bebeğim nedense kıpır kıpır maaşallah
Sağ ol canım benim aminÇok iyi yapmışsın canım şifa olsun inşallahmaşallah sağlıcakla gelsin Amin
Canım bugun de kan verdin miSelamlar herkese nisan ayında transfer olmuştum negatif sonuçlanmıştı o zamandan biliyorum sizleri . Siz artık tecrübelisiniz. Bu ay pozitifi gördük şükür ama hep korku var içimde kanda beta hcg 251 çıktı(5.gün embriyo. 9 gün kan testi) bu değer iyi midir , kimyasal yaşamıştım bir kez korkuyorum bilen yorum yapsın lütfenpazartesi tekrarlayacağız testi nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Benim de oda boşalıcak boşaltmak için 2 ay daha beklerim sanırım sonra mobilyalar gelsin içini doldurmaya başlarımBekliyorum sizleri deşu taşınma işini halledebilirsem çok rahatlayacağım.. şuan gündem o :))
İyi akşamlar kızlar yarın memleketime doğru yola çıkacağım çok mutluyum valiz hazırlıyorum iki ay kadar annemlerle kalacağımhamile olarak ilk kez seyahat edeceğim var mı tavsiyeleriniz
Allah yardımcısı olsun Amin.Çok zor bir şey.Bi önceki gebeliğimde ben de yaşadım.Allah sabır versin.Canım kızlar çok üzücübir haber aldım ve çok üzgünüm buradaki canmay Arkadaşımız bugün doktor kontrolünde bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenmiş Allahım bol sabır versin inşallah bol dua edelim yarın operasyona girecek inşallah sağlıcakla atlatır bu süreci Amin Rabbim yar ve yardımcısı olsun yüreğine ferahlık versin inşallah ne desem boş canım arkadaşımızın yüreğindeki yangını söndüremem maalesef Allahım sakinlik versin inşallah
Allah yardımcısı olsun Amin.Çok zor bir şey.Bi önceki gebeliğimde ben de yaşadım.Allah sabır versin.
Nedeni ile ilgili bir şey dedi mi? Allah yardımcısı olsun Amin…Amin canım benim gerçekten bu acının tarifi de yok maalesefnerdeyse 5.aya girmişti Rabbim bol sabır versin inşallah
Nedeni ile ilgili bir şey dedi mi? Allah yardımcısı olsun Amin…
Rabbim sabırlar versinYok canım normal rutin kontrole gitmiş maalesef doktor demiş üç gün önce kalbi durmuş ve sonra bebekten örnek alınıp neden kaynaklı olabilir diye test yapılacakmış
Rabbim sabırlar versin
Allah biliyor ya çok korkuyoruminşallah operasyonu kolaylıkla atlatır ve bu günlerini unutacak güzel günler yaşar en kısa zamanda sözün bittiği yer keşke elimizden bir şey gelse dua etmekten başka elimizden hiçbir şey gelmiyor Allah yardımcıları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?