Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım bugun de kan verdin mi

İyi akşamlar kızlar yarın memleketime doğru yola çıkacağım çok mutluyum valiz hazırlıyorum iki ay kadar annemlerle kalacağım hamile olarak ilk kez seyahat edeceğim var mı tavsiyeleriniz

Hayırlı akşamlar hayırlı yolculuklar diliyorum inşallah sana iyi gelir Allah’ın izniyle Amin
İyi tatiller diliyorum

Canım kızlar çok üzücü bir haber aldım ve çok üzgünüm buradaki canmay Arkadaşımız bugün doktor kontrolünde bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenmiş Allahım bol sabır versin inşallah bol dua edelim yarın operasyona girecek inşallah sağlıcakla atlatır bu süreci Amin Rabbim yar ve yardımcısı olsun yüreğine ferahlık versin inşallah ne desem boş canım arkadaşımızın yüreğindeki yangını söndüremem maalesef Allahım sakinlik versin inşallah

Allah yardımcısı olsun Amin.Çok zor bir şey.Bi önceki gebeliğimde ben de yaşadım.Allah sabır versin.

Yok canım normal rutin kontrole gitmiş maalesef doktor demiş üç gün önce kalbi durmuş ve sonra bebekten örnek alınıp neden kaynaklı olabilir diye test yapılacakmış
Rabbim sabırlar versin
Allah biliyor ya çok korkuyorum inşallah operasyonu kolaylıkla atlatır ve bu günlerini unutacak güzel günler yaşar en kısa zamanda sözün bittiği yer keşke elimizden bir şey gelse dua etmekten başka elimizden hiçbir şey gelmiyor Allah yardımcıları olsun

Amin canım benim öyle canım insanın elinden dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor ben de öyleyim canım her muayene gittiğim de yüreğim ağzımda giriyorum Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…