Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
He bende akşamlar şişyorsa oda gaz falandır kabızlık çekıyorum duphalaca kullanıyorım ana sabahları duz karnım

Gaz oluyordur onun şişkinliği oluyordur ama kiminin 3.ayda çıkıyor değişiyor duruma göre

Bakalom benımkı ne zaman çıkar benım hep sağ kasığım ağrıyor eşime dıyorım sağdamı acava ) ılk transfer gununde sağ kasığım ağrıyo )

Belki sağ tarafa yerleşmiştir ama büyüdükçe RAHİMİN hepsini kaplayacaklar o da şimdi geçer şu an küçük olduğu için kramplar normal Rahim genişliyor yer açılıyor kaslar geriliyor

Vaoww ne kadar güzel almanyaya taşınasım geldi bir an bizim de aralık ocak olacak doğumlar bize de gerekli sanırım elektrikli soba :/ klima açarız diye düşündüm ama oda yeterli olmaz sanırım

Vaoww ne kadar güzel almanyaya taşınasım geldi bir an bizim de aralık ocak olacak doğumlar bize de gerekli sanırım elektrikli soba :/ klima açarız diye düşündüm ama oda yeterli olmaz sanırım

Normalde bizim de kaloriferli ama yeterli olmaz dedi hastanede o sistem alt açtığın yerde üst kısımda elektrikli sobalar var bebekler üşümüyor rahat oluyor bizim de kış bebesi alırız daha birde çoğul gebelikte devlet bakıcı tut iki ay diyor onun tüm masrafını devlet bakıcıya ödüyor direk hesabına bakalım bizde nasıl olur

Gerçekten çok imrendim keşke türkiyede de bu şartlar olsa

Maşallah 41 kere tü tü tü

Maalesef öyle o yüzden doğumumla ilgili hiç hayal kurmuyorum herşey şans ve nasip işi burda Rabbim ehline ve merhametlisine denk getirsin inşallah

Amin Ecmain inşallah Rabbim her daim iyi merhametli iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah Amin

Daha özele gidecen ki özel muamele göresin o da maddiyatın iyiyse burada özel hastane kavramı yok herkes aynı eşitlikte değer görüyor memuru da işçisi de o konuda kişi ayırt etmiyorlar herkese aynı eşitlikte davranıyorlar hastanelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…