He bende akşamlar şişyorsa oda gaz falandır kabızlık çekıyorum duphalaca kullanıyorım ana sabahları duz karnım
Bakalom benımkı ne zaman çıkar benım hep sağ kasığım ağrıyor eşime dıyorım sağdamı acava ) ılk transfer gununde sağ kasığım ağrıyo )Gaz oluyordur onun şişkinliği oluyordur ama kiminin 3.ayda çıkıyor değişiyor duruma göre
Ay o kadar minikler kiiii tırnak ucu kadar ultrasonda
Benim hiç kasık veya bel ağrım olmadı kızlarBakalom benımkı ne zaman çıkar benım hep sağ kasığım ağrıyor eşime dıyorım sağdamı acava ) ılk transfer gununde sağ kasığım ağrıyo )
Bu hafta cumartesi kuzumAynen canım mercimek kadarlar kuzular gün gün büyüyecekler inşallahdiğer randevun ne zaman canım
Bakalom benımkı ne zaman çıkar benım hep sağ kasığım ağrıyor eşime dıyorım sağdamı acava ) ılk transfer gununde sağ kasığım ağrıyo )
Ne şanslım benım transferın ılk zamanlar belım baya kotuydu baya ) sora o geçdı 6 haftada falan şimdide kasık varBenim hiç kasık veya bel ağrım olmadı kızlar
Vaoww ne kadar güzelEvet hamileyken doktorum demişti kendine bir ebe bulman gerekiyor doğumdan sonra 1 ay eve gelmesi için bana bir numara verdi bayanla iletişime geçtik seninle tanışmak istiyorum dedi ve bir gün ayarladık evimize geldi tanıştık doğumda nasıl olur olur ne yaşarsın hepsini anlattı sonra bana uzan dedi karnına dokunayım dedi bebeğin ne şekil duruyor öyle eliyle anladı karnımı kalemle çizdi kafası ve ayakları nerede duruyor diye sonra kalp atımı için küçük bir alet getirmişti bize dinletti sonra da 8 aylık hamileydim yine geldi neler yapacağım diye dedi senin bebeğin sonbahar bebeği ve bebekler ekstra üşürler alt açma dolabının üstüne elektrikli soba alman gerekiyor falan geldi odamıza baktı o zaman bitirmiştik herşeyi çok beğenmişti sonra doğum yaptım telefon açtım eve geldim diye ertesi gün hemen bize geldi gelip 2 saat durup benim ve bebeğin durumuna bakıp gidiyordu kızımın ilk banyosunu göbek düşünce Ebemiz yaptırdı 1 ay boyunca geliyor ve onun masrafını siğorta karşılıyor
Benim hiç kasık veya bel ağrım olmadı kızlar
Evet doktorda öğle dedı bakalım ) büysünde sağlıklaBelki sağ tarafa yerleşmiştir ama büyüdükçe RAHİMİN hepsini kaplayacaklar o da şimdi geçer şu an küçük olduğu için kramplar normal Rahim genişliyor yer açılıyor kaslar geriliyor
Vaoww ne kadar güzelalmanyaya taşınasım geldi bir an bizim de aralık ocak olacak doğumlar bize de gerekli sanırım elektrikli soba :/ klima açarız diye düşündüm ama oda yeterli olmaz sanırım
Ay gerçekten ama nazar değmesin tabiKız popişini kaşı kendini nazaredecen
Gerçekten çok imrendim keşke türkiyede de bu şartlar olsaNormalde bizim de kaloriferli ama yeterli olmaz dedi hastanede o sistem alt açtığın yerde üst kısımda elektrikli sobalar var bebekler üşümüyor rahat oluyor bizim de kış bebesi alırızdaha birde çoğul gebelikte devlet bakıcı tut iki ay diyor onun tüm masrafını devlet bakıcıya ödüyor direk hesabına bakalım bizde nasıl olur
Evet doktorda öğle dedı bakalım ) büysünde sağlıkla
Gerçekten çok imrendim keşke türkiyede de bu şartlar olsa
Ay gerçekten ama nazar değmesin tabihsg de herkes çok ağrı çektiğini anlattı onda da hiç hissetmedim opudan sonra da hiç ağrım sızım olmadı maşallah maşallah inşallah bebişlerde analarına çeker
Maalesef öyle o yüzden doğumumla ilgili hiç hayal kurmuyorum herşey şans ve nasip işi burda Rabbim ehline ve merhametlisine denk getirsin inşallahKeşke kuzum normalde olması gereken o da işte bizde nerde millet doğurunca bile azar işitiyor öyle bir sistem düşün
Maalesef öyle o yüzden doğumumla ilgili hiç hayal kurmuyorum herşey şans ve nasip işi burda Rabbim ehline ve merhametlisine denk getirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?