Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tüm kalbimiz ve tüm dualarımız seninle canımmmmmm her zorlukla beraber elbet bir kolaylık vardır bakalım seni nasıl güzel mucizeler ve güzellikler bekliyor bilemeyiz Rabbim imtihanını ve yolunu güzelleştirsin sen çok güçlüsün bizde hep yanındayız

Rabbim kolaylıkla işlemin geçmesini nasip etsin ve en kısa sürede yepyeni güzellikler ile bu günlerinizi unuttursun

Merhaba canımmm
İnşallah kolaylıkla geçer sağlıkla mutlulukla en kısa zamanda bu acılarını unutacak hayallerinden daha da güzel günler yaşarsın
Acını paylaşıyoruz Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun Herhangi bir ihtiyacında elimden geldiğince yanındayım

Canımm , iyi ki beklemişsin anneni onun desteği sana iyi gelir inşallah
Her gecenin bir sabahı vardır muhakkak, bugünlerde geçecek . Allahım gönlüne ferahlık sakinlik ve güç versin. Toparlanıp yoluna devam edeceksin inşallah herşey yoluna girecek . Önemli olan senin iyi olman, dualarımız kalbimiz seninle .

Canım Mayala selam ,
Canmay dan haber var mı aklım kaldı operasyonu umarım kolaylıkla geçmiştir Bir an önce tüm acılarını unutması duasıyla Allah’ım sabırlar versin

Aleyküm selam canım benim dün buraya hiç girmedim modum düşüktü Arkadaşımızın yaşadığı olay beni derinden üzdü yok kuzum bugün olacaktı en son öyle konuşmuştuk Amin Ecmain Rabbim bugünlerini unutturacak daha güzel günler yaşatsın inşallah

Amin canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için

Nasılsın kader iyi misin bebeklerin nasıl doktora falan gittin mi girince yazarsın inşallah

Bende duyduğumda şok oldum rüya gibi geldi resmen ama dediğin gibi olacakların önüne geçemiyorsun işte Allahım Arkadaşımızın güzel gönlüne göre versin inşallah bugünleri sağlıcakla az hasarla atlatmayı nasip eylesin Rabbim

Ben de öyleyim fakat baharım akışına bırakmak lazım olumsuz şeyler düşünüp olumsuzluğu çağırmayalım canım benim Allahım herkesin evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah Rabbim kaderimize ne yazmışsa onları görüyoruz iyi düşünelim iyi olsun İnşallah

Ah canım kaybın için üzgünüm Allahım inşallah bu bebeğini sana bağışlasın derman olarak göndersin inşallah Ama böyle düşünerek günleri bitiremezsin tabi ki insan hep hayatta güzel şeyler yaşamak istiyor fakat hayatta her şey bizler için her zaman aynısı olmaz onun için akışına bırak bebekler sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlar inan ki dün dedim kilo falan bulantı vs hiç umrumda değil yeter ki sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza alalım inşallah Amin

Ah bu millet herşeyin uzmanı salla gitsin sen kilo almıyorsun diye bebekler kilo almıyor diye bir şey yok onlar senin depolardan besleniyor zaten sadece bol su iç amniyon sıvısı için çok önemli vücut susuz kalmasın ben 2 buçuk litre ortalama içmeye özen gösteriyorum normal de çok su içen biri değilim ama hamileyken mecbur bebekleri düşünmek lazım benim de karnım bazen sert oluyor çok çıkıyor sabahları karnım çok yumuşak benim de öyle geceleri çok çıkıyor zaten Allah kısmet ederse belli bir zamandan sonra karın istesen de inmez öyle Kalacak

İkizi evde doğurmak vay be bu hangi zamandır böyle oy allahım yarabbim

Kızlarım ben üstümü giyip biraz yürüyüş yapayım kızım 1 de trenle gelecek hem onu karşılarım ben gelince kaldığımız yerden devam

Ben kızım da kokusuz ıslak mendilleri kullanmıştım hatta ebem dedi çok iyi yapmışsın diğerleri tahriş yapar demişti çok şükür hiçbir şey de olmadı 1 yıldan sonra kokulu ıslak mendili almıştım yani yardımcı konusunda yardımcı lazım olacak fakat insanı bunaltacak hareketler olursa insan onu bile istemiyor yoksa sen bebeğimle ilgilenirken biri yemek yapsa evi süpürse ne güzel olur insan çok yorulmaz ama yalnız olunca her iş sana bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…