- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Tüm kalbimiz ve tüm dualarımız seninle canımmmmmmMerhaba kızlar. Normalde bugün alacaktı doktor ama ben Annem yanımda olsun istedim onu bekledik. Yarın sabah alacaklar ilaç verecekler önce sancı ile düşük yapılacak sonra anestezi ile temizlik yapılacak. Özellikle pataloji isteyeceğim sebebini bilmem gerekiyor.Rabbim hiç birimize birdaha böyle bir acı yaşatmasınSorun yoktu olsaydı belki bu kadar tramva olmazdı. Ama Allah işte veren de o alan da o. Daha güzel günler göreceğim inşallah sadece biraz zamana ihtiyacım var. Dualarınızı bekliyorum hepinizden Allah razı olsun
Rabbim kolaylıkla işlemin geçmesini nasip etsin ve en kısa sürede yepyeni güzellikler ile bu günlerinizi unuttursunMerhaba kızlar. Normalde bugün alacaktı doktor ama ben Annem yanımda olsun istedim onu bekledik. Yarın sabah alacaklar ilaç verecekler önce sancı ile düşük yapılacak sonra anestezi ile temizlik yapılacak. Özellikle pataloji isteyeceğim sebebini bilmem gerekiyor.Rabbim hiç birimize birdaha böyle bir acı yaşatmasınSorun yoktu olsaydı belki bu kadar tramva olmazdı. Ama Allah işte veren de o alan da o. Daha güzel günler göreceğim inşallah sadece biraz zamana ihtiyacım var. Dualarınızı bekliyorum hepinizden Allah razı olsun
Merhaba canımmmMerhaba kızlar. Normalde bugün alacaktı doktor ama ben Annem yanımda olsun istedim onu bekledik. Yarın sabah alacaklar ilaç verecekler önce sancı ile düşük yapılacak sonra anestezi ile temizlik yapılacak. Özellikle pataloji isteyeceğim sebebini bilmem gerekiyor.Rabbim hiç birimize birdaha böyle bir acı yaşatmasınSorun yoktu olsaydı belki bu kadar tramva olmazdı. Ama Allah işte veren de o alan da o. Daha güzel günler göreceğim inşallah sadece biraz zamana ihtiyacım var. Dualarınızı bekliyorum hepinizden Allah razı olsun
Canımm , iyi ki beklemişsin anneni onun desteği sana iyi gelir inşallahMerhaba kızlar. Normalde bugün alacaktı doktor ama ben Annem yanımda olsun istedim onu bekledik. Yarın sabah alacaklar ilaç verecekler önce sancı ile düşük yapılacak sonra anestezi ile temizlik yapılacak. Özellikle pataloji isteyeceğim sebebini bilmem gerekiyor.Rabbim hiç birimize birdaha böyle bir acı yaşatmasınSorun yoktu olsaydı belki bu kadar tramva olmazdı. Ama Allah işte veren de o alan da o. Daha güzel günler göreceğim inşallah sadece biraz zamana ihtiyacım var. Dualarınızı bekliyorum hepinizden Allah razı olsun
Canım Mayala selam ,
Canmay dan haber var mı aklım kaldıoperasyonu umarım kolaylıkla geçmiştir Bir an önce tüm acılarını unutması duasıyla Allah’ım sabırlar versin
Canım arkadaşım çok geçmiş olsun tüm okuduklarım boğazımda düğümlendi hepimiz acını kalpten hissediyoruzherşeyde bir hayır vardır inşallah daha güzel günlerinde yine hep beraber olacağız dualarımız seninle
Çok üzüldüm cnm allah sabırlar versin inşallahduyduğumda ben de şok oldum çok üzüldüm kimse geleceğini göremez sen üzülme Allah'ım imtihan ediyordur seni inşallah güzel hayatın a devam etmeni diliyorum allahım sana en güzel nimet ı nasip edicektir inşallah
Çok üzüldüm cnm allah sabırlar versin inşallahduyduğumda ben de şok oldum çok üzüldüm kimse geleceğini göremez sen üzülme Allah'ım imtihan ediyordur seni inşallah güzel hayatın a devam etmeni diliyorum allahım sana en güzel nimet ı nasip edicektir inşallah
Canmay arkadaşımıza gerçekten aşırı üzüldüm okuduğum dakikadan beri kafam hep orda ve bir korkum tetiklendi çevremiz hep olumsuz konuştuğu için mi bilmiyorum hep kalbim ağzımda geziyorum her gün acaba iyiler mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum elbet olacakla öleceğe çare yok ama her gün endişeyle yaşamakta çok zor sizde benim gibi misiniz kızlar ben 4 aylık süreçte hep bu ihtimalleri düşünüyorum ve üzülüyorum
Canım ben hep öyleyim…Özellikle daha önce kayıp yaşadığım için travmam da var sanırım ondan kaynaklı…O yüzden buralara habire benim bulantım kesildi siz neler hissediyorsunuz yazıyorum.Hala yazıyorum.Mesela sen neler hissediyorsun? Şu anda benim alerjilerim tetiklendi burnum akıyor habire gebelik riniti mi oldum bilmiyorum…Arada bi belirti
Hissetmiyorum doktora gideceğim bırakın beni gibi ataklar geliyor bana.Eşim sakinleştiriyor…
Dediğin gibi olacakla öleceğe çare yok.Allah yardımcımız olsun Amin.
Bana da her gören hastalıklıymışım gibi altını çize çize bebekler iyi mi ikisi de iyi mi emin misin dedikçe içime hep bir şüphe düşüyor ve çok anlatıyorlar 4. Ayda düşen var 6. Ayda düşen var vs diyeher neyse benim hamileliğim aslında rahat geçiyor gibi şu anlamda ilk aylardan beri hala kaşık batması kasık ağrısı bel ağrısı o bu hiçbişey yaşamadım tek yaşadığım 3 ay halsizlikti (aslında ben normalimde de akşama kadar o koltuktan o koltuğa yatan hantal bir insan olduğum için bu halsizliği de çok görmedim) her neyse bu hafta biraz içim buruk gibi çünkü geçen hafta karnım çok minikte olsa kendini belli etmişti bu hafta o belirginlik biraz gitti gibi ve hep aklımda acaba bişey mi oldu ki dönüyor ve 4 aydır hala hiç kilo almadım hala 70 de sabit duruyorum çevrem sen hala niye kilo almadın diyor bende düşünüyorum çocuklar gelişmiyor mu ki az mı besleniyorum az mı su içiyorum diye kendimi yiyorum (tabi bu millet kilo alsak da aaa erkenden çok kilo almışsın der o da ayrı )
Benim kayınvalidem maalesef çok toksik bir kadın +bide görümcem var profesör bilmiş aşkım bana kalsa kayınvalidemlere ben karnım çıkana kadar söylemicektim ama eşimi tutamadım 1. Ayda söyledik ve söyler söylemez başladı beynimi yemeye “çok ultrasona gitmeseniz miiiii” çocuğa zarar “şeker yüklemesi yaptırma sakın” “tetenoz aşısı yaptırma sakın” “ikili üçlü tarama yaptırma” yok televizyonda hayvanlara felan bakma çocuk benzemesin “aslında evde doğursan iyi olur hastanenelerde çocuk k*çırma çok oluyor vs” kız düşünebiliyor musun bunları duydum ve daha 1 aylıktım 1
Aşkım herkes aynı şeyi söylüyor belki yardımcı olur felan evet olurda ama büyük de konuşmayım ama şu an için hiç istemiyorum çünkü gerçekten çok değişik düşünce yapısı olan bir insan onla çocuk bakmak işkence olabilir daha ortada çocuk yokken bile çocuk olursa altını ıslak mendille silme pamukla sil felan diye öğütler veriyor du anlıcağın herşeye muhalefet
Türünün tek örneğiİkizi evde doğurmak vay bebu hangi zamandır böyle oy allahım yarabbim
Olsun olsun idare et:)Kızlar kayınvalidemler sene de bir geliyor diyerek kendime nazar ettim10 dk önce haber ettiler bize geliyorlarmış en son 7 8 ay önce felan gelmişlerdi
Ben bugün cinsiyeti öğrendimerkek anası olacakmışım
Kızlar kayınvalidemler sene de bir geliyor diyerek kendime nazar ettim10 dk önce haber ettiler bize geliyorlarmış en son 7 8 ay önce felan gelmişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?