Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Dün tüp bebek merkezinden ayrılırken bir hüzünlendim ya dedim ne günler ne zamanlarım burada geçti yıllardır oradaydım alıştık keşke takibimizi de onlar yapsaydı

Bende buldummm 25 yaş 2. Deneme ikiz tahmini Aralık sonu Ocak başı herhalde

Hoşgeldin canım Bizim doğumlar aynı olucak nasipse bende daha tarih bilmiyorum ama kesin Aralık sonu olur sağlıcakla gelsinler vaktinde zamanında inşallah minik mucizeler

Hoşgeldin canım Bizim doğumlar aynı olucak nasipse bende daha tarih bilmiyorum ama kesin Aralık sonu olur sağlıcakla gelsinler vaktinde zamanında inşallah minik mucizeler
Evetttt inşallah senin bulantılar başladı mııı benim çooookkkk hafif var 1 haftadır

Evetttt inşallah senin bulantılar başladı mııı benim çooookkkk hafif var 1 haftadır

Benim şimdiye kadar hafifti ama bu hafta aşırı bulanıyor özellikle sabahları uyandığımda mide çok fena oluyor

İlk çocuk 25 Aralık gosteriyor ancak benim sezeryan olacak daha erken olur

Tamam canım yazdım eğer değişiklik olursa yazarsın ona göre güncellerim inşallah
Sağlıcakla kavuşalım minik mucizelere inşallah Amin

Ay benimde sabahları bide iştahım yok 1 2 saat yiyesimde asla gelmiyor o 1 2 saatte fena oluyorum sabahları

Ben ilk saatler zaten yiyemiyorum uyandığımda ilk tiroit ilacı içiyorum kızımı okula yolluyorum orada çok fena oluyorum Allahtan mide boş yoksa fena olurdu tekrar uyuyorum 11 gibi kahvaltı yapıyorum genelde

Ay benimde sabahları bide iştahım yok 1 2 saat yiyesimde asla gelmiyor o 1 2 saatte fena oluyorum sabahları

Gözümün önünde yemekler geçiyor yapıyorum fakat çok yiyemiyorum ilk üç ay genelde iştahsızlık halsizlik mide bulantısı baskın oluyor ve uyku isteği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…