İnşallah canım ikiz gebeliklerde 40 haftayı dolduran çok nadir dedi. En fazla 38 de sezeryan oluyormuş bakalım bebişler hangi zamanı seçecek
Benimde ekler misin canım 1. Deneme yaş 38
Canım Perşembe randevum var kesinleşir büyük ihtimal o zaman soyleyeyimHoşgeldincanım benim
Yaş kaçıncı çocuk kaçıncı deneme ve tahmini doğumcinsiyet zaten daha küçükler belli değil
Bende buldummm25 yaş 2. Deneme ikiz tahmini Aralık sonu Ocak başı herhalde
Canım Perşembe randevum var kesinleşir büyük ihtimal o zaman soyleyeyim
Evetttt inşallahHoşgeldin canımBizim doğumlar aynı olucak nasipse bende daha tarih bilmiyorum ama kesin Aralık sonu olur sağlıcakla gelsinler vaktinde zamanında inşallah minik mucizeler
Evetttt inşallahsenin bulantılar başladı mııı benim çooookkkk hafif var 1 haftadır
Evetttt inşallahsenin bulantılar başladı mııı benim çooookkkk hafif var 1 haftadır
İlk çocuk 25 Aralık gosteriyor ancak benim sezeryan olacak daha erken olurHoşgeldincanım eklerim tahmini doğumun ne zaman ilk çocuğun mu
İlk çocuk 25 Aralık gosteriyor ancak benim sezeryan olacak daha erken olur
Sen niye beni senden sonraya koymadın acaba hayatım hani öyle konuşmuştuk ya
Ay benimde sabahları bide iştahım yok 1 2 saat yiyesimde asla gelmiyor o 1 2 saatte fena oluyorum sabahlarıBenim şimdiye kadar hafifti ama bu hafta aşırı bulanıyor özellikle sabahları uyandığımda mide çok fena oluyor
Sen niye beni senden sonraya koymadın acaba hayatım hani öyle konuşmuştuk yahatırladın mı
Ay benimde sabahları bide iştahım yok 1 2 saat yiyesimde asla gelmiyor o 1 2 saatte fena oluyorum sabahları
Sen niye beni senden sonraya koymadın acaba hayatım hani öyle konuşmuştuk yahatırladın mı
Ay benimde sabahları bide iştahım yok 1 2 saat yiyesimde asla gelmiyor o 1 2 saatte fena oluyorum sabahları
Tam aynılarını yaşıyorum şu anGözümün önünde yemekler geçiyor yapıyorum fakat çok yiyemiyorum ilk üç ay genelde iştahsızlık halsizlik mide bulantısıbaskın oluyor ve uyku isteği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?