Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bide benim ilk bebişler kendimi çok garip hissediyorum ve daha minicikler ama kalp atışları var çok mucizeviii

Yaa kıyamam sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin Rabbim vaktinde zamanında gelmelerini nasip eylesin inşallah Amin

Aramız yakın yine benimkiler son adet tarihimle tam uyumlu çıktılar çok şükür

Maşallah maşallah çok şükür bende günlük kabak çekirdeği ceviz organik yumurta tüketmeye çalışıyorum bebeklerin gelişimleri için iyi geliyor

Maşallah maşallah çok şükür bende günlük kabak çekirdeği ceviz organik yumurta tüketmeye çalışıyorum bebeklerin gelişimleri için iyi geliyor
Doğruyu söylemek gerekirse ben biraz kâlesiz bir insanım çok rahat davranıyorum kafama hiçbir detayı takmıyorum elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum ama kendimi zorlamıyorum üstüne titremiyorum kafa rahatlığı en iyisi herhalde

Bende öyleyim ama bazı yiyecekler bebeklerin gelişimi ve ilerde kilo almaları için çok önemli şeyler birde ikiz olucak nasip olursa ikisini de önde götürelim Allah’ın izniyle inşallah

Bende öyleyim ama bazı yiyecekler bebeklerin gelişimi ve ilerde kilo almaları için çok önemli şeyler birde ikiz olucak nasip olursa ikisini de önde götürelim Allah’ın izniyle inşallah
İnşallah söylediklerini önemsicem kahvaltılara hemen avakado ve ceviz ekliyorum bana hala şaka gibi geldiği için herhalde bi moda giremedim

İnşallah söylediklerini önemsicem kahvaltılara hemen avakado ve ceviz ekliyorum bana hala şaka gibi geldiği için herhalde bi moda giremedim

Bana da öyle oluyor hayal gibi sanki bir rüyadayım rüya görüyorum insan yıllar sonra bulunca herşey değişik geliyor

Bana da öyle oluyor hayal gibi sanki bir rüyadayım rüya görüyorum insan yıllar sonra bulunca herşey değişik geliyor
Gerçekten tam öyle yıllarca hayalini kurdum hamile olsam naparım diye şimdi bakıyorum kendime çok sakin çok donuğum evet çok mutluyum tabiki ama hiç belli edemiyorum nedense şaka gibi geliyor

Gerçekten tam öyle yıllarca hayalini kurdum hamile olsam naparım diye şimdi bakıyorum kendime çok sakin çok donuğum evet çok mutluyum tabiki ama hiç belli edemiyorum nedense şaka gibi geliyor

Karnın çıktıkça onları hissettikçe daha da bağlanacaksın şu an hepsi normal karın da olmadığı için insan unutuyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…