Tam aynılarını yaşıyorum şu an
Bide benim ilk bebişler kendimi çok garip hissediyorumOlsun canım senelerdir bu belirtiler için mücadele veriyoruzbunlarda gelir geçer Allah’ın izniyle Amin
Benimki hemen 1 hafta sonra tekrar çağırdı haftaya cumaBaharım bir daha ki randevun ne zaman nasip olursa
Bide benim ilk bebişler kendimi çok garip hissediyorumve daha minicikler ama kalp atışları var çok mucizeviii
Aminnn aminnn Rabbim sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallahYaa kıyamam sağlıcakla kucağına alırsın inşallah AminRabbim vaktinde zamanında gelmelerini nasip eylesin inşallah Amin
Benimki hemen 1 hafta sonra tekrar çağırdı haftaya cuma
Aramız yakın yineBenim de bu sefer senden sonra yer değiştirdik seninlesenin cuma benim çarşamba günü 28 Mayıs
Aramız yakın yinebenimkiler son adet tarihimle tam uyumlu çıktılar çok şükür
İnşallah burası da dolup taşıcak aramıza birsürü hamiş katılıcak
Doğruyu söylemek gerekirse ben biraz kâlesiz bir insanımMaşallahmaşallah çok şükür bende günlük kabak çekirdeği ceviz organik yumurta tüketmeye çalışıyorum bebeklerin gelişimleri için iyi geliyor
Aşkitom 23 aralıkTahmini doğum ne zaman aşko doktorun söyledi mi
aramıza kimsecikler girmesinKız sen yeter ki gel yerimi sana vereyim kuzum
Doğruyu söylemek gerekirse ben biraz kâlesiz bir insanımçok rahat davranıyorum kafama hiçbir detayı takmıyorum elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum ama kendimi zorlamıyorum üstüne titremiyorum kafa rahatlığı en iyisi herhalde
Aşkitom 23 aralık
aramıza kimsecikler girmesinlütfen
İnşallah söylediklerini önemsicem kahvaltılara hemen avakado ve ceviz ekliyorumBende öyleyim ama bazı yiyecekler bebeklerin gelişimi ve ilerde kilo almaları için çok önemli şeyler birde ikiz olucak nasip olursa ikisini de önde götürelim Allah’ın izniyle inşallah
İnşallah söylediklerini önemsicem kahvaltılara hemen avakado ve ceviz ekliyorumbana hala şaka gibi geldiği için herhalde bi moda giremedim
Gerçekten tam öyle yıllarca hayalini kurdum hamile olsam naparım diye şimdi bakıyorum kendime çok sakin çok donuğum evet çok mutluyum tabiki ama hiç belli edemiyorum nedense şaka gibi geliyorBana da öyle oluyor hayal gibi sanki bir rüyadayım rüya görüyorum insan yıllar sonra bulunca herşey değişik geliyor
Gerçekten tam öyle yıllarca hayalini kurdum hamile olsam naparım diye şimdi bakıyorum kendime çok sakin çok donuğum evet çok mutluyum tabiki ama hiç belli edemiyorum nedense şaka gibi geliyor
Kaç kilosun şu annnKarnın çıktıkça onları hissettikçe daha da bağlanacaksın şu an hepsi normal karın da olmadığı için insan unutuyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?