Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tahtımı yaptın kanka

tam olarak ne zaman çıkacak acaba

Benim kızım da 5 aya kadar dışardan çok görünmüyordu 6.aydan sonra birden fırladı hatta dedim galiba karnım çıkmayacak

Bende bu hafta tüm kan idrar testlerimi baştan vericem

Çünkü her muayene gittiğimde rutin olarak yapacaklar kaç kilo alıyorum diye tansiyonum kaç idrara sürekli bakıyorlar kızım da 70 kiloyla hamile kaldım 85 kiloyla doğum yaptım çok iştahım yoktu bende çok ödem toplamıştım ayaklarım ellerim yüzüm çok şişmişti

Bende kilo almaya çok meyilli ve çok iştahlı biriyim şu 3 aydan sonra benim iştahı tutabilene aşk olsun

Bende kilo almaya çok meyilli ve çok iştahlı biriyim şu 3 aydan sonra benim iştahı tutabilene aşk olsun

Kız bende işte yemediğim halde kilo topluyor birde benim vücut ödeme meyilli iki saatlik yolculuk yapayım sen ayaklarımı gör birde bende guatr var 15 yıldır hergün düzenli ilaç içiyorum kilom sabit ne gitti ne çok aldım arada şişiyorum tekrar geri iniyorum yesem ne olur

8 ay sonraki halimizi çok merak ediyorum

Ayağıma ayakkabı girmez kışın ortasında ancak terlikle gezeyim bari yaz hamileligi olsaydı terlik abes kaçmazdı millet bana güler

Ayağıma ayakkabı girmez kışın ortasında ancak terlikle gezeyim bari yaz hamileligi olsaydı terlik abes kaçmazdı millet bana güler
Ay aynısı düşündüm terlik giyemiceğimiz için bir tık üzgünüm bide ben rahat olup çocuklarla hemen gezme planları yapıyordum ama kara kışta pek mümkün görünmüyor

Ay bide doğumu var bununnnn sezeryan mı normal mi tasası felannn Allahım hem stresli hem çok tatlı günlermiş Rabbime şükürler olsun bugünleri gördük

Amin amin inşallah tatlı telaşlar yeter ki sağlıcakla büyüyüp vaktinde kucağımıza alalım inşallah ikizler zaten sezaryen oluyor normal doğum olmaz benim ilk doğum da mecburi sezaryen oldu normal doğumla başladık sezeryana döndü maalesef ikizler de normal doğum biraz zor

Ay aynısı düşündüm terlik giyemiceğimiz için bir tık üzgünüm bide ben rahat olup çocuklarla hemen gezme planları yapıyordum ama kara kışta pek mümkün görünmüyor

Daha iyi olur kışın büyütürüz yaza kadar ele avuca tam sığarlar rahat rahat gezeriz inşallah benim korkum gebeliğin son aylarında ayaklarım ödem toplarsa normal ayakkabılar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…