Tahtımı yaptın kankaYok bak senin tahtın nerde❤
tam olarak ne zaman çıkacak acabaKarnın çıktıkça onları hissettikçe daha da bağlanacaksın şu an hepsi normal karın da olmadığı için insan unutuyor bazen
Kaç kilosun şu annnben 70 kiloyum 90 ları bulabiliriz gibi
Tahtımı yaptın kanka
tam olarak ne zaman çıkacak acaba
Kız peki benim bu grubu tüp bebek bölümüne girip aramam
canlar şu an dışardayım akşam bir el atıcam yazılanlara
Bende bu hafta tüm kan idrar testlerimi baştan vericem
Yalnız değilsinnnnKız peki benim bu grubu tüp bebek bölümüne girip aramam
Bende kilo almaya çok meyilli ve çok iştahlı biriyim şu 3 aydan sonra benim iştahı tutabilene aşk olsunÇünkü her muayene gittiğimde rutin olarak yapacaklar kaç kilo alıyorum diye tansiyonum kaç idrara sürekli bakıyorlarkızım da 70 kiloyla hamile kaldım 85 kiloyla doğum yaptım çok iştahım yoktu bende çok ödem toplamıştım ayaklarım ellerim yüzüm çok şişmişti
Bende kilo almaya çok meyilli ve çok iştahlı biriyim şu 3 aydan sonra benim iştahı tutabilene aşk olsun
8 ay sonraki halimizi çok merak ediyorumKız bende işte yemediğim halde kilo topluyor birde benim vücut ödeme meyilli iki saatlik yolculuk yapayım sen ayaklarımı görbirde bende guatr var 15 yıldır hergün düzenli ilaç içiyorum kilom sabit ne gitti ne çok aldım arada şişiyorum tekrar geri iniyorum yesem ne olur
8 ay sonraki halimizi çok merak ediyorum
Ay bide doğumu var bununnnnBen kesin yine ödem toplarım bunlarda belkibiraz kilo alabiliriz
Ay aynısı düşündüm terlik giyemiceğimiz için bir tık üzgünüm bide ben rahat olup çocuklarla hemen gezme planları yapıyordum ama kara kışta pek mümkün görünmüyorAyağıma ayakkabıgirmez kışın ortasında ancak terlikle gezeyim bari yaz hamileligi olsaydı terlik abes kaçmazdı millet bana güler
Ay bide doğumu var bununnnnsezeryan mı normal mi tasası felannn Allahım hem stresli hem çok tatlı günlermiş Rabbime şükürler olsun bugünleri gördük
Ay aynısı düşündüm terlik giyemiceğimiz için bir tık üzgünüm bide ben rahat olup çocuklarla hemen gezme planları yapıyordum ama kara kışta pek mümkün görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?