- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
İlk transferimde benim de aynısı olmuştu canım çok geçmiş olsun diğer bebeğim devam etmişti .inşaallah senin sağlıkla doğar kucağına alırsınGittik canım kalp atışı vardı ama diğer bebeğime göre yavaş atıyordu doktorum tahmin etmiş bize söylemedi kesinleşmediği için bugün söyledi. Amin canım amin
Hergün baygın gibiyim kolumu kaldırmaya halim yok canım hiçbişey istemiyor yemek zor yiyorum aklım hep bebişlerde yarın kontrolüm var hem stres hem tatlı bir heyecan var hayırlısıyla şu 3 ayı bi tamamlasaydıkKızlar nasılsınız ? Ben sabahtan iyiydim bugün ama şuan felaket mide bulantım var ya
Kuzum bulantıya hiçbir çare bulamadık henüz her güzel şeyin böyle cilveleri var maalesefKızlar nasılsınız ? Ben sabahtan iyiydim bugün ama şuan felaket mide bulantım var ya
Amin canım inşaallah benim de pazartesi beni normalde 12.hafta çağırdı da 8. Haftadan sonra ben dayanamadım valla iyi mi değil mi bilmek istiyorum ondan gideceğim .sen de inş güzel haberler alırsın .şuan beni en çok zorlayan bulantı .bu arada ben de çok halsizdim .2 gündür ilaçlarım bıraktırıldı ve vitaminlerimi düzenli içtim bugün çok iyiydim enerji olarak ama midem berbatHergün baygın gibiyim kolumu kaldırmaya halim yok canım hiçbişey istemiyor yemek zor yiyorum aklım hep bebişlerde yarın kontrolüm var hem stres hem tatlı bir heyecan var hayırlısıyla şu 3 ayı bi tamamlasaydık
Aynen öyle canım ya aslında bir yandan da diyorum en azından olumlu bir belirti varKuzum bulantıya hiçbir çare bulamadık henüz her güzel şeyin böyle cilveleri var maalesefhem çekiyoruz hemde aman çocuklar iyi olsun da bi şekilde çekeriz diyoruz
İçimde bir endişe var geçen hafta cuma ilk kontrolüme gidip kalp atışlarını duymuştuk hemen 1 hafta sonrasına tekrar randevu verdi sizin doktorlarınıza bakıyorum bi kaç hafta sonrasına randevu vermiş benimki bu kadar yakın arayla çağırınca acaba kötü giden bişiler mi var ki diyorum hakkımızda hayırlısıAmin canım inşaallah benim de pazartesi beni normalde 12.hafta çağırdı da 8. Haftadan sonra ben dayanamadım valla iyi mi değil mi bilmek istiyorum ondan gideceğim .sen de inş güzel haberler alırsın .şuan beni en çok zorlayan bulantı .bu arada ben de çok halsizdim .2 gündür ilaçlarım bıraktırıldı ve vitaminlerimi düzenli içtim bugün çok iyiydim enerji olarak ama midem berbat
Gerçekten mi diğeri doğdu mu sağlıkla peki canım. Şuan o kadar üzgünüm ki. Senin şuan ikinci bebeğin miİlk transferimde benim de aynısı olmuştu canım çok geçmiş olsun diğer bebeğim devam etmişti .inşaallah senin sağlıkla doğar kucağına alırsın
Maalesef canım ama bizim durumumuz farklı genetik hastalığımız varmış bilmiyorduk o bebeğim 23 haftaya kadar gelebildi sonra sezeryanla doğum yaptım kaybettim .sonra genetik testler yapıldı ama bir şey bulunamadı maalesef .2.ye kendim normal yolla hamile kaldım o da ilk bebeğimle aynı anomalileri taşıyordu onu da aynı haftalarda normal doğumla kaybettim .Ondan sonra genetik testi ilerlettiler bir şey bulundu ama net teşhis değil yüksek olasılık .kalan embriyolarım çözüldü 6 taneden 1 tane o geni taşımayan geldi 2bc kalitede tutmaz gözüyle baktım ama Rabbimin mucizesi 2 kere don çöze dayandı bir de tutundu minik bebeğimGerçekten mi diğeri doğdu mu sağlıkla peki canım. Şuan o kadar üzgünüm ki. Senin şuan ikinci bebeğin mi
Canım ben de çok gittim ilk haftalar .hatta beni 2-3 gün arayla çağırdığı oldu ama benim kanama alanım vardı . Bence doktordan doktora değişiyor ya .ama ben doktorumun yerinde olsam benim gibi riski olan onca şey yaşamamış ve tüp bebekle hamile kalan birini bu kadar uzun süre sonra kontrole çağırmazdım .doktorları da anlamıyorum onlar için her şey normal benceİçimde bir endişe var geçen hafta cuma ilk kontrolüme gidip kalp atışlarını duymuştuk hemen 1 hafta sonrasına tekrar randevu verdi sizin doktorlarınıza bakıyorum bi kaç hafta sonrasına randevu vermiş benimki bu kadar yakın arayla çağırınca acaba kötü giden bişiler mi var ki diyorum hakkımızda hayırlısı
İnşallah yarın buraya herşey yolunda haberini yazmak nasip olurCanım ben de çok gittim ilk haftalar .hatta beni 2-3 gün arayla çağırdığı oldu ama benim kanama alanım vardı . Bence doktordan doktora değişiyor ya .ama ben doktorumun yerinde olsam benim gibi riski olan onca şey yaşamamış ve tüp bebekle hamile kalan birini bu kadar uzun süre sonra kontrole çağırmazdım .doktorları da anlamıyorum onlar için her şey normal bence
Amin inşaallah canım kaç haftalıksınİnşallah yarın buraya herşey yolunda haberini yazmak nasip olur
7+3 şu anAmin inşaallah canım kaç haftalıksın
Kızlar nasılsınız ? Ben sabahtan iyiydim bugün ama şuan felaket mide bulantım var ya
İçimde bir endişe var geçen hafta cuma ilk kontrolüme gidip kalp atışlarını duymuştuk hemen 1 hafta sonrasına tekrar randevu verdi sizin doktorlarınıza bakıyorum bi kaç hafta sonrasına randevu vermiş benimki bu kadar yakın arayla çağırınca acaba kötü giden bişiler mi var ki diyorum hakkımızda hayırlısı
Maalesef canım ama bizim durumumuz farklı genetik hastalığımız varmış bilmiyorduk o bebeğim 23 haftaya kadar gelebildi sonra sezeryanla doğum yaptım kaybettim .sonra genetik testler yapıldı ama bir şey bulunamadı maalesef .2.ye kendim normal yolla hamile kaldım o da ilk bebeğimle aynı anomalileri taşıyordu onu da aynı haftalarda normal doğumla kaybettim .Ondan sonra genetik testi ilerlettiler bir şey bulundu ama net teşhis değil yüksek olasılık .kalan embriyolarım çözüldü 6 taneden 1 tane o geni taşımayan geldi 2bc kalitede tutmaz gözüyle baktım ama Rabbimin mucizesi 2 kere don çöze dayandı bir de tutundu minik bebeğimama riskim var maalesef hala 12.haftada detaylı ultrasonda belli olacak her şey organlarına bakılacak
Yok canım ya hiç bir şey kar etmiyor 2 kere istifra ettim rahatladım biraz uyurum zaten içim dışıma çıktıÇok şükür Elhamdüllilah geçiyorçok geçmiş olsun tuzlu kraker leblebi yiyebilirsen ye mide bulantısına iyi gelir
Yok canım ya hiç bir şey kar etmiyor 2 kere istifra ettim rahatladım biraz uyurum zaten içim dışıma çıktı
Ahhh canım neler yaşamışın bu kadar acı. Birde ben hatırlatmış oldum çok üzüldüm Allah hepimizin yardımcısı olsunMaalesef canım ama bizim durumumuz farklı genetik hastalığımız varmış bilmiyorduk o bebeğim 23 haftaya kadar gelebildi sonra sezeryanla doğum yaptım kaybettim .sonra genetik testler yapıldı ama bir şey bulunamadı maalesef .2.ye kendim normal yolla hamile kaldım o da ilk bebeğimle aynı anomalileri taşıyordu onu da aynı haftalarda normal doğumla kaybettim .Ondan sonra genetik testi ilerlettiler bir şey bulundu ama net teşhis değil yüksek olasılık .kalan embriyolarım çözüldü 6 taneden 1 tane o geni taşımayan geldi 2bc kalitede tutmaz gözüyle baktım ama Rabbimin mucizesi 2 kere don çöze dayandı bir de tutundu minik bebeğimama riskim var maalesef hala 12.haftada detaylı ultrasonda belli olacak her şey organlarına bakılacak
Canım benim çok üzüldüm inşallah diğer evladını sağlıcakla kucağına alırsınMerhaba kızlar benim bugün kontrolüm vardı 8 haftalık olduk. Bebeklerim ikizdi malesef birini kaybettim kalbi durdumayalacım beni listede günceller misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?