Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar size de doktorlariniz 3 -4 hafta sonraya kontrol veriyor dimi nasıl beklicez o kadar ya merak ediyorum Allah korusun bisey olsa kanama filan olur dimi

3. Ye istifra ettim canım bugün bulantı hapı içmedim ama gündüzden çok iyiydim neden böyle oldu bilmiyorum .afedersiniz ama et yedim bir daha da asla yemem ağır mı geldi sindiremedim mi anlamadım ya çok da yemedim maf oldum maf eşim işten gelsin acile gideceğim öğürmekten kusmaktan beynime kan sıçradı resmen bir de karnım da çok kasılıyor bir şey olmaz inş

Ahhh canım neler yaşamışın bu kadar acı. Birde ben hatırlatmış oldum çok üzüldüm Allah hepimizin yardımcısı olsun
Estağfurullah canım benim aklımda hiç çıkmıyor zaten bu bebeğim inşaallah sağlıklıdır tek umudum sizler de dualarınızda beni eksik etmezseniz sevinirim

Arkadaşlar size de doktorlariniz 3 -4 hafta sonraya kontrol veriyor dimi nasıl beklicez o kadar ya merak ediyorum Allah korusun bisey olsa kanama filan olur dimi
benim doktorum 3 hafta sonraya cagirdi ozel bi durum olursa hemen telefonla ulasiyorum kanama vs durumlarda zaten bilgi verdigin an cagiriyolar. ben hem ozel hem devlete gidiyorum o yuzden cok ara olmadan rahatca bebisi goruyorum

Amin canım kustuğun için öyle olmuştur belli ki et midene şu an dokunuyor benim bir arkadaşım 9 ay boyunca et yemedi tiksinmişti pişiremiyordu bile olmasa bir git belki muayene de ederler kafan rahat olur inşallah kasılma olduğunu söyle ki sıkıntı çıkarmadan bebeği kontrol etsinler inşallah herşey yolundadır Allah’ın izniyle

Kuzum Allah korusun kanama olsa zaten direk sana diyecek acile git ama öyle şeyler yaşanmadığı sürece durum stabil oluyor mecburen bekleniyor Allaha emanet kuzucuklarımız inşallah

kizlar iyi aksamlar daha vaktine var ama seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyosunuz yaptirmali mi yoksa yaptirilmamali mi. ilk gebeligim o yuzden onceden hazirliyorum kendimi bilgi sahibi olanlar bilgilendirirlerse cok sevinirim

İnşaallah canım öyle yapacağım

Estağfurullah canım benim aklımda hiç çıkmıyor zaten bu bebeğim inşaallah sağlıklıdır tek umudum sizler de dualarınızda beni eksik etmezseniz sevinirim

Dualarımız seninle bir sen birde pinky34 hanıma o kadar üzüldüm ki anlatamam onun da üçüncü bebeğiydi Rabbim kucağınızı boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin

benim doktorum 3 hafta sonraya cagirdi ozel bi durum olursa hemen telefonla ulasiyorum kanama vs durumlarda zaten bilgi verdigin an cagiriyolar. ben hem ozel hem devlete gidiyorum o yuzden cok ara olmadan rahatca bebisi goruyorum
Anladim canım ne güzel ben de özele gidiyorum istesem devlete de giderim de sık ultrason da zararlı diyolar o yuzden tutuyorum kendimi o iyi olsun yeter ki

Kizlar selam, feci bir kasinti problemim var anal ve genital bolgemde. Akintim yok ama. Kasinti ve hafif kizarik kabariklik. Sabundan dolayi olmus olabilir veya fitil bilemiyorum ama cildiricam. Doktora gittim bugun ilac kullanamazsin dedi hametan suruyorum ben de. Var mi bir öneriniz napsam ben uyutmuyor

kizlar iyi aksamlar daha vaktine var ama seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyosunuz yaptirmali mi yoksa yaptirilmamali mi. ilk gebeligim o yuzden onceden hazirliyorum kendimi bilgi sahibi olanlar bilgilendirirlerse cok sevinirim

Ben ilk gebeliğimde yaptırdım canım yani doktor ne dediyse dinledim çok şükür temiz çıkmıştı eğer bu gebeliğim sağlıcakla ilerlerse yine yaptırırlar kesin bir o güne ulaşalım Allah’ın izniyle canım yaparız herhalde

Çok geçmiş olsun canım inşallah bisey yoktur merak etme bize de yaz

Eczanelerde kükürtlü sabun satılıyor kasintiya iyi geliyor canım eczacıya da sor tabi

Ayy çok kötü ya mantar olabilir mi acaba o da kaşıntı yapar ben kızımda olmuştum kadın doktorum yanlış hatırlamıyorsam krem vermişti öyle geçmişti Rabbim şifasını versin inşallah

Yada fitil vermişti kuzum 10 yıl geçmiş bence fitil di yada krem tam olarak hatırlamıyorum bir zararı olsa vermezdi galiba çok şükür geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…