Bana 10 gun sonrasına verdi ama ufak bi kanama alanim var, o sebepleArkadaşlar size de doktorlariniz 3 -4 hafta sonraya kontrol veriyor dimi nasıl beklicez o kadar ya merak ediyorum Allah korusun bisey olsa kanama filan olur dimi
3. Ye istifra ettim canım bugün bulantı hapı içmedim ama gündüzden çok iyiydim neden böyle oldu bilmiyorum .afedersiniz ama et yedim bir daha da asla yemem ağır mı geldi sindiremedim mi anlamadım ya çok da yemedim maf oldum maf eşim işten gelsin acile gideceğim öğürmekten kusmaktan beynime kan sıçradı resmen bir de karnım da çok kasılıyor bir şey olmaz inşSenin durumun serumluk maalesefben dış gebelik için yatarken hastane de odamda bir bayan daha vardı yeni hamileydi benden önce girmişti hastaneye ben çıktım beş gün sonra o hâlâ oradaydı yemek yiyemiyordu gelen yemekler öyle gidiyordu gece gündüz afedersin kusuyordu hep serum veriyorlardı bazı gebelikler çok ağır oluyor Rabbim kolaylığını şifasını versin inşallah
Estağfurullah canım benim aklımda hiç çıkmıyor zaten bu bebeğim inşaallah sağlıklıdır tek umudum sizler de dualarınızda beni eksik etmezseniz sevinirimAhhh canım neler yaşamışın bu kadar acı. Birde ben hatırlatmış oldum çok üzüldüm Allah hepimizin yardımcısı olsun
benim doktorum 3 hafta sonraya cagirdi ozel bi durum olursa hemen telefonla ulasiyorum kanama vs durumlarda zaten bilgi verdigin an cagiriyolar. ben hem ozel hem devlete gidiyorum o yuzden cok ara olmadan rahatca bebisi goruyorumArkadaşlar size de doktorlariniz 3 -4 hafta sonraya kontrol veriyor dimi nasıl beklicez o kadar ya merak ediyorum Allah korusun bisey olsa kanama filan olur dimi
3. Ye istifra ettim canım bugün bulantı hapı içmedim ama gündüzden çok iyiydim neden böyle oldu bilmiyorum .afedersiniz ama et yedim bir daha da asla yemem ağır mı geldi sindiremedim mi anlamadım ya çok da yemedim maf oldum maf eşim işten gelsin acile gideceğim öğürmekten kusmaktan beynime kan sıçradı resmen bir de karnım da çok kasılıyor bir şey olmaz inş
Arkadaşlar size de doktorlariniz 3 -4 hafta sonraya kontrol veriyor dimi nasıl beklicez o kadar ya merak ediyorum Allah korusun bisey olsa kanama filan olur dimi
İnşaallah canım öyle yapacağımAmin canım kustuğun için öyle olmuştur belli ki etmidene şu an dokunuyor benim bir arkadaşım 9 ay boyunca et yemedi tiksinmişti pişiremiyordu bile olmasa bir git belki muayene de ederler kafan rahat olur inşallah kasılma olduğunu söyle ki sıkıntı çıkarmadan bebeği kontrol etsinler inşallah herşey yolundadır Allah’ın izniyle
Estağfurullah canım benim aklımda hiç çıkmıyor zaten bu bebeğim inşaallah sağlıklıdır tek umudum sizler de dualarınızda beni eksik etmezseniz sevinirim
Anladim canım ne güzel ben de özele gidiyorum istesem devlete de giderim de sık ultrason da zararlı diyolar o yuzden tutuyorum kendimi o iyi olsun yeter kibenim doktorum 3 hafta sonraya cagirdi ozel bi durum olursa hemen telefonla ulasiyorum kanama vs durumlarda zaten bilgi verdigin an cagiriyolar. ben hem ozel hem devlete gidiyorum o yuzden cok ara olmadan rahatca bebisi goruyorum
kizlar iyi aksamlar daha vaktine var ama seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyosunuz yaptirmali mi yoksa yaptirilmamali mi. ilk gebeligim o yuzden onceden hazirliyorum kendimi bilgi sahibi olanlar bilgilendirirlerse cok sevinirim
Çok geçmiş olsun canım inşallah bisey yoktur merak etme bize de yaz3. Ye istifra ettim canım bugün bulantı hapı içmedim ama gündüzden çok iyiydim neden böyle oldu bilmiyorum .afedersiniz ama et yedim bir daha da asla yemem ağır mı geldi sindiremedim mi anlamadım ya çok da yemedim maf oldum maf eşim işten gelsin acile gideceğim öğürmekten kusmaktan beynime kan sıçradı resmen bir de karnım da çok kasılıyor bir şey olmaz inş
Eczanelerde kükürtlü sabun satılıyor kasintiya iyi geliyor canım eczacıya da sor tabiKizlar selam, feci bir kasinti problemim var anal ve genital bolgemde. Akintim yok ama. Kasinti ve hafif kizarik kabariklik. Sabundan dolayi olmus olabilir veya fitil bilemiyorum ama cildiricam. Doktora gittim bugun ilac kullanamazsin dedi hametan suruyorum ben de. Var mi bir öneriniz napsam ben uyutmuyor
Cok gecmis olsun canim, bir sorun olmayacak Allahin izniyleEstağfurullah canım benim aklımda hiç çıkmıyor zaten bu bebeğim inşaallah sağlıklıdır tek umudum sizler de dualarınızda beni eksik etmezseniz sevinirim
Kizlar selam, feci bir kasinti problemim var anal ve genital bolgemde. Akintim yok ama. Kasinti ve hafif kizarik kabariklik. Sabundan dolayi olmus olabilir veya fitil bilemiyorum ama cildiricam. Doktora gittim bugun ilac kullanamazsin dedi hametan suruyorum ben de. Var mi bir öneriniz napsam ben uyutmuyor
Ay evde var. Denesem mi yani cildiricam kasintidanEczanelerde kükürtlü sabun satılıyor kasintiya iyi geliyor canım eczacıya da sor tabi
İnşaallah canım kusunca rahatlıyorum bir süre eşim gelene kadar uyuyabilirsem uyurum ama daha fena olursam giderim haber ederim size de çok sağ olun hepinizÇok geçmiş olsun canım inşallah bisey yoktur merak etme bize de yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?