- 17 Mart 2012
- 6.696
- 2.426
- 448
Yani doktor hicbisey demedi ilac kullanamazsin dediAyy çok kötü ya mantar olabilir mi acaba o da kaşıntı yapar ben kızımda olmuştum kadın doktorum yanlış hatırlamıyorsam krem vermişti öyle geçmişti Rabbim şifasını versin inşallah
Dene bence ben uyuz olmuştum eczacı vermişti oramda da çıkmıştı iyi geliyordu bi zararı olmazAy evde var. Denesem mi yani cildiricam kasintidan
Canım geçmiş olsun elma sirkesi de iyi geliyor diye duymuştum ben .ki ben sirkenin her derde deva olduğuna inanırım .ama tabi yine doktora danış canım doğal yöntemleriAy evde var. Denesem mi yani cildiricam kasintidan
Yani doktor hicbisey demedi ilac kullanamazsin dedihametan hafifletiyor gibiydi ama gece olunca felaket artti ya
Bu hormonal degisimler de vajinal ph i degistirip mantara yol acabiliyormus
cok gecmis olsun canim ilik suyla falan yikasan sonra sursen kremi belki rahatlatir. ne iyi gelir bende cok bilmiyorum bian once gecip gitsin insallahhYani doktor hicbisey demedi ilac kullanamazsin dedihametan hafifletiyor gibiydi ama gece olunca felaket artti ya
Bu hormonal degisimler de vajinal ph i degistirip mantara yol acabiliyormus
Valla canim dayanamiyorum bi sudocrem bi hametan suruyorum ilik suyla yikiyorum umarim gecer ya cok sagolcok gecmis olsun canim ilik suyla falan yikasan sonra sursen kremi belki rahatlatir. ne iyi gelir bende cok bilmiyorum bian once gecip gitsin insallahh
Ay ben hic acmadim bile korkudan gecen hafta vajinal muayene sonrasi kanamam olunca. Valla bakayim 1-2 gune insallah gecer yoksa yandimmEvet kesin mantar olmuşsundur gebeler için ilaçlar var benim doktorum vermişti bunu kadın doktorum ortaya çıkardı afedersin her muayenede alttan illa ki bakardı dedi sen mantar olmuşsun öyle ilaç yazmıştı bebeği karından Ultrason yapıyordu ama illa oraya bir bakardıelini katardı açılma varmı diye
Evet canim duydum onu da bakayim kremlerle atlatayim da bu gunu olmazsa yarin da onu denerimCanım geçmiş olsun elma sirkesi de iyi geliyor diye duymuştum ben .ki ben sirkenin her derde deva olduğuna inanırım .ama tabi yine doktora danış canım doğal yöntemleri
Valla canim dayanamiyorum bi sudocrem bi hametan suruyorum ilik suyla yikiyorum umarim gecer ya cok sagol
Ah insallah canim olmazsa gidicem yine vallahi cok sagolO kaşıntı çok berbat ben yaşamıştım soğuk suyla biraz yıka başka doktora danış istersen gebeliğe göre de krem fitil mantar için özel üretilmiş kendim kullandım geçmişti o insanı uyuz eder canından tat almazsın mantar da kendi kendine geçmezAllahım şifanı göndersin inşallah
Ah insallah canim olmazsa gidicem yine vallahi cok sagol(
Benim de 7+3 oldu bugün ve dr sizin gibi kalp duyduk hemen 1 hafta sonra tekrar çağırdı hatta bayrama kadar tekrar bakarız bir dedi ama kötü bisey olduğunu sanmam bence gözlem yapmak istiyor içiniz rahat olsunİçimde bir endişe var geçen hafta cuma ilk kontrolüme gidip kalp atışlarını duymuştuk hemen 1 hafta sonrasına tekrar randevu verdi sizin doktorlarınıza bakıyorum bi kaç hafta sonrasına randevu vermiş benimki bu kadar yakın arayla çağırınca acaba kötü giden bişiler mi var ki diyorum hakkımızda hayırlısı
Ben yaşadım ve hâlâ yasiyorum maalesef progestan fitil bazı kişilerde buna sebep oluyor karbonatlı suyla temizlik yapıyorum öyle geçiyor tavsiye ederim yoksa çok fena birseyKizlar selam, feci bir kasinti problemim var anal ve genital bolgemde. Akintim yok ama. Kasinti ve hafif kizarik kabariklik. Sabundan dolayi olmus olabilir veya fitil bilemiyorum ama cildiricam. Doktora gittim bugun ilac kullanamazsin dedi hametan suruyorum ben de. Var mi bir öneriniz napsam ben uyutmuyor
DenicemBen yaşadım ve hâlâ yasiyorum maalesef progestan fitil bazı kişilerde buna sebep oluyor karbonatlı suyla temizlik yapıyorum öyle geçiyor tavsiye ederim yoksa çok fena birsey
Amin canim insallah yaaRica ederim Allahım şifanı versin inşallah biraz dinsin ki rahat uyuyabilesin
İnşallah size ve isteyen herkese nasip olsun hala aklıma geldikçe ağlıyorumMasallahyarin ben de gidicem insalah nasip olur
Çok geçmiş olsunKızlar acile geldim ağladım artık sinirlerim boşaldıdoktora göre normal 5 kere kusmak ben anlamadım ben mi büyütüyorum gerçekten
Eki Görüntüle 3595665
Canım benim çok geçmiş olsun moralini yüksek tutmaya çalış inşallah iyi gelir serum da yarının musmutlu geçerKızlar acile geldim ağladım artık sinirlerim boşaldıdoktora göre normal 5 kere kusmak ben anlamadım ben mi büyütüyorum gerçekten
Eki Görüntüle 3595665
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?