Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende bugün bianda grip oldum her yerim ağrıyor ve ateşim çıkıyordu. Doktora gittim kanda enfeksiyon çıktı ve antibiyotik verdi aksef 500 lük. Sizce içmeli miyim 5 haftalık gebeyim. Ve bugün Parol serumla c vitaminide takıldı

Merhaba canım benim dr normalde kalp atışı sonrası ayrılıyoruz demişti ama o süreçte özel bir muayenehane açtı şimdi oradan devam edeceğim nasipse kalp atışını duyduk beni bir hafta sonra tekrar çağırdi sende kalp duyduysan bir hafta sonra yada 1 ay içinde git istersen

Bana opudan sonra aksef vermişti dr 3.gün transfer olunca aksefi ilk 3 günde kullanmıştım transferden sonra bir sorun oluşmadı şükür şimdilik iyiyiz

A
Kizlar dayanamadim bugun gittim, kalp atisini duyduk sukurler olsunn ufak bir kanama alanim varmis. Dinleneceksin mumkun oldugunca dedi ultrasona gore 6+3 um
Ayyy canım konuştuk seninle biraz çok sevindim pozitif gelmesine ^^ benim de önümüzdeki günlerde başlayacak inş dua et bana da. Sende sağlıkla kucağına al inş

Kızlar günaydınnnn eve yeni geldim herşey yolunda çok şükür 7+4 deyiz doktor bugün karından baktı daha küçük oldukları için karından kalp atışları daha az duyuldu ama doktor hiç sıkıntı yok küçük oldukları için cihaz karından bu kadar algılıyor vajinalde daha iyi duyuluyor dedi geçen hafta aralarında 3 günlük bir fark vardı bu hafta 1 güne düşmüş kanama alanı vs. Felan da yok artık Allah nasip ederse birdahaki randevu 12. Haftada o zaman da ense kalınlıklarını felan kontrol ederiz dedi

Kizlar selamlar bu sabah inanilmaz korktum kipkirmizi kanamayla uyandim az biseyde degildi hemen dr aradim gittim bebis buyumus bizim cok sukur iyi hersey yolunda kese normal 5+6 yiz su an da 2,7 cm olmus kalp atisini 5 gun sonra duyacaktik bu gun duyduk cok sukur doktor kanamanin bebisle alakasi yok dedi kanama alanimda yokmus hersey cok güzel gorunuyor dedi kanamada aninda durdu zaten bu arada doktor dedi ki kanamalara aldirma eger biz ultrasonda bebegi iyi goruyorsak keseyi guzel goruyorsak sakir sakir kanamada olsa sorun yok dedi bilginiz olsun opuldunuz

Kızlar doktorun verdiği bulantı hapının fiyatı ne kadar ne kadara aldınız? Bugün bana da yazdı da alıp almamakta kararsızım çünkü şu an çok hafif bulantılarım

Aaaa çok şanslısınız aynı Dr da devam edebilmek bence büyük şans
27 Mayıs a aldım hem ilaçlarımı soracağım hala tüp bebek dönemi olan vitaminlerimi kullanıyorum belki folik asit vs kullanmam gerekiyordur ( vitaminlerin içerisinde var ama oranı düşük ) hemde bayram öncesi gitmiş olayım içim rahat etsin. Aranızda bayram için araçla seyahat edecek var mı bir problem olur mu ki

Kizlar tüp bebek yaptırdığım Dr progestan fitil günde 3 kere 12. Haftaya kadar devam edeceksin demişti ama artık Dr değişti ve kadın doğum doktorum günde bir tane ağızdan bir tane de fitil olarak devam et dedi kararsız kaldım ne yapmalıyım

Ben dün yaklaşık 4 saatlik yol yaptım şükür bir sorununum olmadı ama ayaklarım sanırım sabit oturmaktan dolayı çok ağrıdı gece. Randevu için iyi yapmışsınız bende ayroca bi devlet hastanesinden sıra aldım kan tahlili idrar vs vermem gerekiyormus sanırım onları orada veririm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…