- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
Canım sen bu gün nerelerdesin yaRica ederim Allahım şifanı versin inşallah biraz dinsin ki rahat uyuyabilesin Amin
Bende de hafif bir kanama alanı tespit edildi vücut emiyormuş bazı durumlarda insallah bizim de öyle olurGececek insallah birkac haftaya diye dusunuyorum ya su ilk trimester bitse
Kuzum kesinlikle kafanı rahat tut Allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz ben bebeklerim 5 haftalıkken 6 saatlik yok yaptım birine söz vermiştik sağdıç olduk düğün sabahından akşama kadar ayaktaydık Allahın izniyle hiçbir problem olmadı bayram tatilinde de tatil planımız var doktorum yol için herhangi birşey söylemedi denize de girebilirsin dedi tatil döneminde 9. Haftamızda olucaz Allah izin verirseAaaa çok şanslısınız aynı Dr da devam edebilmek bence büyük şans
27 Mayıs a aldım hem ilaçlarımı soracağım hala tüp bebek dönemi olan vitaminlerimi kullanıyorum belki folik asit vs kullanmam gerekiyordur ( vitaminlerin içerisinde var ama oranı düşük ) hemde bayram öncesi gitmiş olayım içim rahat etsin. Aranızda bayram için araçla seyahat edecek var mı bir problem olur mu ki
Çok teşekkür ederim canım doktor yazdığı için belki daha uygun olurYazdırmayınca 440 gibi bir şey
İçinizi ferah tutun Allahın izniyle hiçbirşey olmazBende de hafif bir kanama alanı tespit edildi vücut emiyormuş bazı durumlarda insallah bizim de öyle olur
Gerçekten benimde gözlerim mayalayı arıyor inşallah iyidirCanım sen bu gün nerelerdesin ya
Evet normalde girmemezlik yapmazdı böyle hiç inşaallah iyidir .Bir de Sepide yi çok merak ediyorum nerdeyse 1 haftadır yok inşaallah kötü bir şey yokturGerçekten benimde gözlerim mayalayı arıyor inşallah iyidir
Ay insallah ya vallahi sorunsuz guzel gecer hamileliklerimiz umarimBende de hafif bir kanama alanı tespit edildi vücut emiyormuş bazı durumlarda insallah bizim de öyle olur
İlk kizimda 9 ay kustum ama canım yemekte istiyodu çikarcami bile bile napim neler denedim yok geçmedi şimdi yine hamileyim ve erkek dedi yine kusuyorum 15.haftamdayim buda 9 ay sürcek muhtemelen çok kötüyüm fabrikada hamileler çok rahat ben ögür kus yemek yiyorum az bişey basınç yapiyo mideye taş gibi karnım çıkarmasam ruhum daraliyo illa çikarcam rahat etcem naneli sakız ferahlatiyo beni beyaz nohut yiyorum arada bide ağzında tükürük birikiyo kendimden tiksiniyorum hele evimde daha çok oluyo bu olay ev kokuyo geliyo bardaklar kokuyo pilastiğe geçcemKızlar kusması olan var mı ya ? Ben her akşam yemeğini kusuyorum ve bulantı ilacı içmeme rağmen .Bir de sabahları ilk kalkınca oluuor mide suyunu kusuyorum öyle rahatlıyorum anca .sürekli bulantı hali beni çok yoruyorne iyi gelir denediğiniz iyi gelen bir şey var mı ? Zencefil diyorlardı ama denemedim henüz
Allah yardımcın olsun valla ben de aynı durumdayım her şey kokuyor genizimde bir midemde bir bulantı duruyor .zaten kusmasam ben de rahatlayamıyorum illa kusuyorum yani .inşaallah en kusa zamanda geçerİlk kizimda 9 ay kustum ama canım yemekte istiyodu çikarcami bile bile napim neler denedim yok geçmedi şimdi yine hamileyim ve erkek dedi yine kusuyorum 15.haftamdayim buda 9 ay sürcek muhtemelen çok kötüyüm fabrikada hamileler çok rahat ben ögür kus yemek yiyorum az bişey basınç yapiyo mideye taş gibi karnım çıkarmasam ruhum daraliyo illa çikarcam rahat etcem naneli sakız ferahlatiyo beni beyaz nohut yiyorum arada bide ağzında tükürük birikiyo kendimden tiksiniyorum hele evimde daha çok oluyo bu olay ev kokuyo geliyo bardaklar kokuyo pilastiğe geçcem
Karnım çok kasılıyo çocuga zarar vercem diye korkuyorum dizinde öyle mi eşim sen kusmaya çalışiyon bile bile diyo içimden geliyo öğ demem yeterli hemen çikiyoAllah yardımcın olsun valla ben de aynı durumdayım her şey kokuyor genizimde bir midemde bir bulantı duruyor .zaten kusmasam ben de rahatlayamıyorum illa kusuyorum yani .inşaallah en kusa zamanda geçer
Bende aynı şeyi düşünüyorum hem yazıyorum hem acaba mayala umarım iyidir diyorumGerçekten benimde gözlerim mayalayı arıyor inşallah iyidir
Evet dün benim öyle oldu aşırı kasıldı karnım ve nefesim kesiliyor gibi oluyor .dün hatta karnımın altı kas ağrısı gibi oldu .Kusmak isteyip de kusamayan çok var canım ben de öyle lavaboya eğildiğim an geliyor direk zaten .yoksa normalde ben zor kusarım zaten kendi kendimi kusturamam kolay kolayKarnım çok kasılıyo çocuga zarar vercem diye korkuyorum dizinde öyle mi eşim sen kusmaya çalışiyon bile bile diyo içimden geliyo öğ demem yeterli hemen çikiyo
Kızlar acile geldim ağladım artık sinirlerim boşaldıdoktora göre normal 5 kere kusmak ben anlamadım ben mi büyütüyorum gerçekten
Eki Görüntüle 3595665
Merhabalar
Tüm annişlere ve tüm bebişlere iyi uykular
Size bir şey danışmak istiyorum bugün tüp bebek doktorumla tedavi sürecimiz bitti artık kadın doğum doktoru ile devam edeceğim ama ne zaman gitmeliyim bilmiyorum sizler nasıl yapmıştınız. Ne yapmam gerekiyor sizce önümüzdeki hafta hemen gitmeli miyim yoksa biraz süre geçsin bayramdan önce mi gitmeliyim bana destek olabilir misiniz
Bende bugün bianda grip oldum her yerim ağrıyor ve ateşim çıkıyordu. Doktora gittim kanda enfeksiyon çıktı ve antibiyotik verdi aksef 500 lük. Sizce içmeli miyim 5 haftalık gebeyim. Ve bugün Parol serumla c vitaminide takıldı
Kızlar günaydınnnneve yeni geldim herşey yolunda çok şükür 7+4 deyiz doktor bugün karından baktı daha küçük oldukları için karından kalp atışları daha az duyuldu ama doktor hiç sıkıntı yok küçük oldukları için cihaz karından bu kadar algılıyor vajinalde daha iyi duyuluyor dedi geçen hafta aralarında 3 günlük bir fark vardı bu hafta 1 güne düşmüş kanama alanı vs. Felan da yok artık Allah nasip ederse birdahaki randevu 12. Haftada o zaman da ense kalınlıklarını felan kontrol ederiz dedi
Canım sen bu gün nerelerdesin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?