Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kuzum kesinlikle kafanı rahat tut Allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz ben bebeklerim 5 haftalıkken 6 saatlik yok yaptım birine söz vermiştik sağdıç olduk düğün sabahından akşama kadar ayaktaydık Allahın izniyle hiçbir problem olmadı bayram tatilinde de tatil planımız var doktorum yol için herhangi birşey söylemedi denize de girebilirsin dedi tatil döneminde 9. Haftamızda olucaz Allah izin verirse

İlk kizimda 9 ay kustum ama canım yemekte istiyodu çikarcami bile bile napim neler denedim yok geçmedi şimdi yine hamileyim ve erkek dedi yine kusuyorum 15.haftamdayim buda 9 ay sürcek muhtemelen çok kötüyüm fabrikada hamileler çok rahat ben ögür kus yemek yiyorum az bişey basınç yapiyo mideye taş gibi karnım çıkarmasam ruhum daraliyo illa çikarcam rahat etcem naneli sakız ferahlatiyo beni beyaz nohut yiyorum arada bide ağzında tükürük birikiyo kendimden tiksiniyorum hele evimde daha çok oluyo bu olay ev kokuyo geliyo bardaklar kokuyo pilastiğe geçcem

Allah yardımcın olsun valla ben de aynı durumdayım her şey kokuyor genizimde bir midemde bir bulantı duruyor .zaten kusmasam ben de rahatlayamıyorum illa kusuyorum yani .inşaallah en kusa zamanda geçer

Allah yardımcın olsun valla ben de aynı durumdayım her şey kokuyor genizimde bir midemde bir bulantı duruyor .zaten kusmasam ben de rahatlayamıyorum illa kusuyorum yani .inşaallah en kusa zamanda geçer
Karnım çok kasılıyo çocuga zarar vercem diye korkuyorum dizinde öyle mi eşim sen kusmaya çalışiyon bile bile diyo içimden geliyo öğ demem yeterli hemen çikiyo

Merhaba arkadaşlar tüp bebek düşünüyorum iyi bir yer araştırıyorum, ama çevremde hiç tüp bebek yapan tanıdığım yok ve ben bu konuda hiçbir bilgiye sahip değilim bana biraz bilgi verebilirmisiniz. Süreç nasıl ilerliyor zormu ağrılı mı neler yapıyolar? Bu konuda tecrübeli olan arkdaşlar benimle özelden iletişime geçebilirse çok sevinirim hiç bir bilgiye sahip değilim

Merhaba arkadaşlar tüp bebek düşünüyorum. İstanbulda iyi bir yer araştırıyorum, ama çevremde hiç tüp bebek yapan tanıdığım yok ve ben bu konuda hiçbir bilgiye sahip değilim bana biraz bilgi verebilirmisiniz. Süreç nasıl ilerliyor zormu ağrılı mı neler yapıyolar? Bu konuda tecrübeli olan arkdaşlar benimle özelden iletişime geçebilirse çok sevinirim hiç bir bilgiye sahip değilim

Son düzenleme:
Karnım çok kasılıyo çocuga zarar vercem diye korkuyorum dizinde öyle mi eşim sen kusmaya çalışiyon bile bile diyo içimden geliyo öğ demem yeterli hemen çikiyo
Evet dün benim öyle oldu aşırı kasıldı karnım ve nefesim kesiliyor gibi oluyor .dün hatta karnımın altı kas ağrısı gibi oldu .Kusmak isteyip de kusamayan çok var canım ben de öyle lavaboya eğildiğim an geliyor direk zaten .yoksa normalde ben zor kusarım zaten kendi kendimi kusturamam kolay kolay

Ben direk o gün aradım durumumu anlattım zaten kadın doktorum tüp bebekle uğraştığımı biliyordu iki hafta sonraya almıştım tüp bebek doktorum iki hafta sonra uygundur dedi ve aldım nasip olursa çarşamba günü gideceğim inşallah

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah tabi ki enfeksiyon iyi değil içmelisin doktoruna hamile olduğunu söylediysen onlar ona göre verir hamileler parol içebilir sıkıntı olmaz

Maşallah canım çok şükür sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…