Maşallahbu işe gerçekten akıl ermiyor, özellikle sebepsiz infertiliteye. Onca yıl neden olmadı, olmadıysa şimdi nasıl hemen oldu dimi ne güzel 9 yıllık özlem iki çocukla sona ermiş maşallah size darısı başımıza
Canım bak ikiz oldu aradaki farkı kapattınBen yıllardır sebepsiz infertilite mücadele ettim yok yok kesinlikleolmadı son çare tüp bebek zaten istesemde artık normal yolla şansım %5 düşmüştü tüp bebekle hamile kaldım dış gebelik oldu o tüp te alındı sanki çok normal iki tüple hamile kalıyordum bir tüple kaldım zaten çok şükür tüp bebekle hamileyim Elhamdüllilah
Canım bak ikiz oldu aradaki farkı kapattınnormal gebe kalan arkadaşlarınla aynı sayıda çocuğun olmuş olacak günün sonunda
Biliyor musunuz tüp bebekle hamile kaldıktan sonra normal yolla hamile kalma ihtimali artıyor bence .Ben tüp bebekle ilk bebeğimi kaybettikten 5 ay sonra normal yolla hamile kaldım .Sağlıkla kucağına al inşaallahTüp bebek yoluyla doğan kızım 1 yaşında
Ve ben bugün 2 aylık hamile olduğumu öğrendim
9 sene beni rabbim sınamış demek ki
Pardon yanlış anlamışım ben canım ilk başta cevap verdiğimde yani çok büyük fark yoksa sat alınıyor ama geç döllenme filan olayları oluyor ya bayağı fark ederse 1.5-2 hafta filan o zaman güncelliyorlar diye biliyorum tabi bu normal gebelik için geçerli geç döllenmeGebelik haftası hesaplarken bebeğin haftası ile sat hesabı farklı çıkıyorsa bebek mi baz alınıyor sat mi kızlar
Senin fark mı var kaç haftalıksınGebelik haftası hesaplarken bebeğin haftası ile sat hesabı farklı çıkıyorsa bebek mi baz alınıyor sat mi kızlar
Sat göre 7+5 bebek 8+2 canım tüp bebekte geç döllenme olayı yok diye biliyorum ama hazır döllenip verdikleri içinSenin fark mı var kaç haftalıksın
Aa öylemi tamamdir canım bekleyeyim o halde biraz daha büyüsünEvet mesajın devamında onu belirttim canım sonradan bu kadar fark olabilir normal canım aşağı ya da yukarı oluyor ölçümler ilk haftalarda milimlik oynamayla bile değişebiliyor .Benim ilk haftalarda bebeğim 1 haftaya yakın küçük çıkıyordu .Bugun 10+3 üm ama 10+1 gözüktü 2 güne düşmüş fark ilerleyen haftalarda yine değişir büyük ihtimal
Kızlar aranızda grip geçiren varmı. İki gündür grip oldum şu mevsim geçişlerinden sanırım. Geçiren olduysa ne kullandınız ne yaptınız nasıl çabuk anlatabilirim. Çok afedersiniz aşırı bir deniz akıntısı var. Burnum genizim hep dolu hem nefes almamı engelliyo hemde çok midemi bulandırıyo. Şu migren taşları varya hani mentollü onu burnumun ucunda sürüyorum sürekli nefesimi açsın diye ama bir zararı yoktur umarım onunda
Sat göre 7+5 bebek 8+2 canım tüp bebekte geç döllenme olayı yok diye biliyorum ama hazır döllenip verdikleri için
Merhabaçok geçmiş olsun
Sanırım bende grip oluyorum veya nezle bilmiyorumevden neredeyse çıkmıyorum işe hafta da iki defa falan gidiyorum ben anlamıyorum nasıl böyle olabiliyor transferden sonra da olmuştum inşallah o zaman ki kadar uzun sürmez. Yarın Dr a gideceğim soracağım söylediklerini size de yazarım
Gecelerin kızı bir ben varımBu benim kızlarım nerelerde hepinize küstüm
Gecelerin kızı bir ben varımgel barışalım
Evet canım çok şükür hatta dr yeni ultrason cihazı almış onu anlatmaya bir görevli geldi bizde epey detaylı o sırada görmüş olduk normalde dr 2-3 dk bile tutmuyordu ultraosnda ayarları anlarken doppler sanırım adı renkli çekim bile yapıldıCanım sen doktora gidecektin herşey yolunda mı inşallah
Evet canım çok şükür hatta dr yeni ultrason cihazı almış onu anlatmaya bir görevli geldi bizde epey detaylı o sırada görmüş olduk normalde dr 2-3 dk bile tutmuyordu ultraosnda ayarları anlarken doppler sanırım adı renkli çekim bile yapıldıama küçük olunca hiçbir şey net değil tabi kanama alanım da şükür kaybolmuş darısı başınıza inşallah böyle güzel haberleri hepimiz alalım
Amin inşallah canım benim valla 6 yıl olacaktı nerdeyse mucize gibi bir şey inanmakta insan zorlanıyorMaşallahcanım çok sevindim inşallah böyle devam eder maşallah minik kuşumuza sağlıcakla gelsin inşallah
Amin Amin inşallah herkes sağlıcakla bebişlerine kavuşsun inşallah Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?