Negatifte çoktu onlara ayıp olurdu istemeden sevinmek olmazdı iyi düşündün bence ama hamilelik bizim kızlara yaramadıHiç sorma oradan mı devam etseydik acaba
Ne bileyim dedim belki böylesi iyi olur
Ah bak sepide olaydı nihat hocaya sorardı bunuTelevizyona mı vereyim topiğe gelin diye bu kızları gelmiyorlar
Negatifte çoktu onlara ayıp olurdu istemeden sevinmek olmazdı iyi düşündün bence ama hamilelik bizim kızlara yaramadıdöküldü hepsi
Ah bak sepide olaydı nihat hocaya sorardı bunu
Ama bence ocak anneleri grubu da biraz böyle bu ayın hamilelerinde bi düşük enerji varAynen ben onun için dedim hani ayrı yerden devam edelim oradaki enerjilerinden eser yok
Ama bence ocak anneleri grubu da biraz böyle bu ayın hamilelerinde bi düşük enerji varoğlak anası olmak zor herhalde
Göze geldi grubumuz bence deEn iyisi herkese kurşun döktürmek bu böyle olmaz
Göze geldi grubumuz bence deama kaliteli kurşun lazım yanlış yere sekmesin sonra
Yay erkeği oğlak erkeğinden zor yaDemek ki benle sen Aralık annesi olacağız enerjimiz full herşeye rağmen
Yay erkeği oğlak erkeğinden zor yaçokta bilemedim mayalacım ben ocak ayına adapte olayım çin takvimi ve tüm hislerim erkek diyor malum
Diğer gruplarda okudum bi o tuttu diyen çoktu bende inanayım dedimKız sen Çin takvime inan ma yalandır yalan
Çin malı ne olucak
Diğer gruplarda okudum bi o tuttu diyen çoktu bende inanayım dedim
elde başka veri de olmayınca ne yapsın bu garip işteİşte tutmuş denk gelmiş olabiliray inşallah akıllı uysal olsunlar Amin
elde başka veri de olmayınca ne yapsın bu garip işte
biz ikimizde erkek diyoruz ama inşallah ikimizde denk getiremeyizBen kızımda erkek hissediyordum eşim yok diyordu kız olucak gerçekten kız oldu
biz ikimizde erkek diyoruz ama inşallah ikimizde denk getiremeyizsizin guzel olmuş eşinin ön görüsü yüksek demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?