Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Amin inşallah canım benim valla 6 yıl olacaktı nerdeyse mucize gibi bir şey inanmakta insan zorlanıyor Rabbim isteyen herkese duyguları tattırsın seninde çarşamba günü kontrolün değil mi ?

Yaa insana rüya gibi geliyor gerçekten benim ilk muayenem de bende öyleydim sanki bir rüya görüyorum gibi inanamadım hâlâ da hayal gibi geliyor evet canım hayırlısıyla bende inşallah hayırlı güzel haberler alırım Allah’ın izniyle inşallah
Amin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

Benim ki sabah erken saatlerde bana kalsa hiç uykumu bölüp gitmek istemiyorum o derece üşengeçlik üstümde

Benim ki sabah erken saatlerde bana kalsa hiç uykumu bölüp gitmek istemiyorum o derece üşengeçlik üstümde
Ay o bende de var canım benim 12 de idi ona bile bugün zor gittim sende bi çocuk olunca okul vs alışmışsınız aslında ama ben sudan çıkmış balık gibi bakıyorum etrafa erken kalkınca

Ay o bende de var canım benim 12 de idi ona bile bugün zor gittim sende bi çocuk olunca okul vs alışmışsınız aslında ama ben sudan çıkmış balık gibi bakıyorum etrafa erken kalkınca

Ben zaten kızımı okula göndermek için 06:30 da uyanıyorum fakat okula gidince direk yatağa giriyorum uykuya devamke ama böyle randevular olunca can sıkıcı normalde öyle değilim gebelikten dolayı halsizlik ve uyku hali olduğu için

Ama ben bildim bileli böleee inşallah benim de doğumla sonlanacak diye düşünüyorum malum mecburiyetler değişiyor birde karşı komşum 1 hafta alt komşum 3 hafta önce doğum yaptı hallerini görünce ah diyorum dinlenmek ne hoş

Hamileliğin tadını çıkaralım bebişler gelince uyku elimize zor düşer sonra zombi gibi ortada gezeriz te ho senin komşular seni şimdiden alıştırmaya başlamış

Sonlanır çocuk olunca eski yaşantın biraz değişiyor artık bebeğe göre şekilleniyor

Hamileliğin tadını çıkaralım bebişler gelince uyku elimize zor düşer sonra zombi gibi ortada gezeriz te ho senin komşular seni şimdiden alıştırmaya başlamış
Sorma hatta arada hiç çıkarmasam böyle daha iyi sanki yada vazgeçmek için geç mi kaldık acaba gibi sorular sormuyor değilim senin tabi ne güzel kızında büyük inşallah güzel güzel ablalık eder kardeşlerine

Amin canım sağol ablası şimdiden heyecanlı gidip gelip karnımı seviyor bugün diyor kardeşlerim kime benziyecek dedim sana benzerler kesin diğer randevumu öğleden sonraya alacağım kızımı götürmek için çok merak ediyor

Ay çok tatlı olur inşallah bize de nasip olur ilkini alıp ikinciyi görmeye gitmek ( doğmadan konuşayım da doğunca tek çocuk yeter derim )

Bu randevum aceleye geldi perşembe günü resmi tatil var her yer kapalı dedi başka yer yok ama orada ikinci randevumu ve bundan sonrakileri artık öğleden sonraya isteyeceğim inşallah

Ay çok tatlı olur inşallah bize de nasip olur ilkini alıp ikinciyi görmeye gitmek ( doğmadan konuşayım da doğunca tek çocuk yeter derim )

Amin Ecmain inşallah olur kuzum bak ben büyüttüm bendeki büyük cesaret tam rahatlığa ulaşmışım tekrardan başa döneceğim inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın sağlıklı hayırlı güzel bir kardeşi de olsun inşallah Amin

Senin maşallahın her konuda canım benim her yere yetmene hayranım ama bebek kokusuda özlemişsindir hani

Senin maşallahın her konuda canım benim her yere yetmene hayranım ama bebek kokusuda özlemişsindir hani

Sağol canım Hem de nasıl burnumda tütüyor sanki kızımda hiç o anları yaşamamışım gibi gerçekten birde kızım çok istiyordu kardeşi olmasını onun için pes etmedim Allahım hayırlı sağlıklı eylesin birbirlerine güzel kardeş olsunlar inşallah bize de hayırlı evlat olsunlar bizi pişman etmeyen hayırlı evlatlar ve güzel insanlar olsunlar Amin

Amin amin bizde doya doya bir bebek seveceğiz inşallah eşimle Rabbim tüm ümmeti muhammed evlatlarını korusun her türlü kötülükten muhafaza etsin

Amin amin bizde doya doya bir bebek seveceğiz inşallah eşimle Rabbim tüm ümmeti muhammed evlatlarını korusun her türlü kötülükten muhafaza etsin

Amin Ecmain inşallah Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın evlat sevgisinden inşallah Amin sağlıcakla kavuşalım vaktinde zamanında inşallah minik mucizelerimize Amin

Hayırlı geceler canım benim gidip uyuyalım
Ya ne güzel oluyor böyle sohbet etmek kendimi çok iyi hissediyorum kimse konuşmuyor bizim kızlar şu an uyumakla meşgul
Allaha emanet olun canlarım herkese sağlık sıhhat afiyet diliyorum

Televizyona mı vereyim topiğe gelin diye bu kızları gelmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…