Amin inşallah canım benim valla 6 yıl olacaktı nerdeyse mucize gibi bir şey inanmakta insan zorlanıyorRabbim isteyen herkese duyguları tattırsın seninde çarşamba günü kontrolün değil mi ?
Ay o bende de var canım benim 12 de idi ona bile bugün zor gittimBenim ki sabah erken saatlerdebana kalsa hiç uykumu bölüp gitmek istemiyorum o derece üşengeçlik üstümde
Ay o bende de var canım benim 12 de idi ona bile bugün zor gittimsende bi çocuk olunca okul vs alışmışsınız aslında ama ben sudan çıkmış balık gibi bakıyorum etrafa erken kalkınca
Ama ben bildim bileli böleeeBen zaten kızımı okula göndermek için 06:30 da uyanıyorum fakat okula gidince direk yatağa giriyorum uykuya devamke ama böyle randevular olunca can sıkıcı normalde öyle değilim gebelikten dolayı halsizlik ve uykuhali olduğu için
Ama ben bildim bileli böleeeinşallah benim de doğumla sonlanacak diye düşünüyorum malum mecburiyetler değişiyor birde karşı komşum 1 hafta alt komşum 3 hafta önce doğum yaptı hallerini görünce ah diyorum dinlenmek ne hoş
Sorma hatta arada hiç çıkarmasam böyle daha iyi sanki yada vazgeçmek için geç mi kaldık acaba gibi sorular sormuyor değilimHamileliğin tadını çıkaralım bebişler gelince uykuelimize zor düşer sonra zombi gibi ortada gezeriz te ho senin komşular seni şimdiden alıştırmaya başlamış
Sorma hatta arada hiç çıkarmasam böyle daha iyi sanki yada vazgeçmek için geç mi kaldık acaba gibi sorular sormuyor değilimsenin tabi ne güzel kızında büyük inşallah güzel güzel ablalık eder kardeşlerine
Ay çok tatlı olurAmin canım sağol ablası şimdiden heyecanlıgidip gelip karnımı seviyor bugün diyor kardeşlerim kime benziyecek dedim sana benzerler kesin diğer randevumu öğleden sonraya alacağım kızımı götürmek için çok merak ediyor
Ay çok tatlı olurinşallah bize de nasip olur ilkini alıp ikinciyi görmeye gitmek ( doğmadan konuşayım da doğunca tek çocuk yeter derim )
Senin maşallahın her konuda canım benimAmin Ecmain inşallah olur kuzum bak ben büyüttüm bendeki büyük cesaret tam rahatlığa ulaşmışım tekrardan başa döneceğiminşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın sağlıklı hayırlı güzel bir kardeşi de olsun inşallah Amin
Senin maşallahın her konuda canım benimher yere yetmene hayranım ama bebek kokusuda özlemişsindir hani
Amin aminSağol canımHem de nasıl burnumda tütüyor sanki kızımda hiç o anları yaşamamışım gibi gerçekten birde kızım çok istiyordu kardeşi olmasını onun için pes etmedim Allahım hayırlı sağlıklı eylesin birbirlerine güzel kardeş olsunlar inşallah bize de hayırlı evlat olsunlar bizi pişman etmeyen hayırlı evlatlar ve güzel insanlar olsunlar Amin
Amin aminbizde doya doya bir bebek seveceğiz inşallah eşimle Rabbim tüm ümmeti muhammed evlatlarını korusun her türlü kötülükten muhafaza etsin
aminAmin Ecmain inşallahRabbim kimseyi mahrum bırakmasın evlat sevgisinden inşallah Amin sağlıcakla kavuşalım vaktinde zamanında inşallah minik mucizelerimize Amin
aminama diğer grup buradan aktif arada oradan mi devam etsem demiyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?