Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Istanbul için imsak vakti ben yüksek musaden ile kaçıyorum canımcım Allah'a emanet ol hayırlı gecelerin günlerin olsun

Benim burcumu dedin hay allahım bende sandım bebişlerin burcunu diyorsun
Benim burcum yay kuzum kızımın başak burcu

Çok teşekkür ederim. Bende birazdan sağlık ocağına gideceğim. Gebelik takibi için bazı kanları vermem lazımmış. Gitmişken soracağım bakalım

Mayala geçen gün doğum günün değil miydi ya, nasıl yay oluyorsun ben mi yanlış görmüştüm, belkide kişileri karıştırdım. Aklımda boğa diye kalmış

Evet kimlikte 5 Mayıs fakat annem diyor ben seni öğretmenler günü doğurdum iki doğum gününü de kutluyorum fakat eskiden tarih tutmadıkları için rastgele kimliğe tarih atmışlar
Onun için her yerde kimlikteki doğum tarihim geçerli

A AlyaOA canım buradayız bilgilerini yaz ekliyeyim tahimini doğum tarihin belli olmuştur senin
Sat 22 Şubat
yaş 31 1.deneme ilk çocuğum olacak tek cinsiyeti belli değil ama tahmini doğum zamanını da söylemedi bana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…