- 17 Ağustos 2021
- 912
- 851
- 53
Gözün aydın canım ben mesajını daha şimdi farkettim kontrole gitmişsin sağlıkla zamanında gelsin minikler inşaallahAmin canım çok teşekkür ederimSende 9 haftalıksın şu an 8+0 olunca 8.hafta bitmiş 9 haftadasın bana doktor söyledi 9 haftalıksın dedi
Benimde son adet tarihim 1 Nisan bebişler de son adet tarihimle tam uyumlu ilerliyordu son kontrolde şu an happy momdan takip ettiğime göre 8+3 deyiz yani sizin deyişinizle 9+3
Gözün aydın canım ben mesajını daha şimdi farkettim kontrole gitmişsin sağlıkla zamanında gelsin minikler inşaallah
Anladım balım çok teşekkür ederimYok canım 9+3 olsa 10 haftalık olursun sen de şu an 9 haftalıksın sen 9+0 olunca 10 haftalık olucaksın yani 8+3 demek daha 9 haftalıksın sen gün olarak bizden iki gün öndesin sadece üçümüzde 9 haftalığızumarım anlatabildim
Harika bir uygulamaymış
9. Hafta oluyor evet, ama 8+3 doğru :) yani hafta belirtirken değişiyor o sayıBenimde son adet tarihim 1 Nisan bebişler de son adet tarihimle tam uyumlu ilerliyordu son kontrolde şu an happy momdan takip ettiğime göre 8+3 deyiz yani sizin deyişinizle 9+3
Ben de en çok bu uygulamayı beğendim, ama Philips’in de fena değil ikisine bakıyorum
Ben bir klasik olarak “Happy Mom” uygulamasını indirdim başka bildiğim bi uygulama da yoktu zaten ilk aklıma geleni indirdimKızlaar kullandığınız uygulamaların isimleri neler sahii
Ben de en çok bu uygulamayı beğendim, ama Philips’in de fena değil ikisine bakıyorum
Kızlaar kullandığınız uygulamaların isimleri neler sahii
Ben bir klasik olarak “Happy Mom” uygulamasını indirdim başka bildiğim bi uygulama da yoktu zaten ilk aklıma geleni indirdim6 sene boyunca bir gün telefonuma bu uygulamayı indirme hayali de kurmuştum bu arada herşey hala şaka gibi geliyor sizde de öyle miiii 6 yıl bekledim ve en ümitsiz senemi yaşarken Rabbiö mucizesini gönderdi elhamdülillah
Anladım balım çok teşekkür ederim
Merhaba nasılsınız benimde kanama alanım var ama herhangi bi leke kanama olmadı hiçinşallah canım insan bi tedirgin oluyor dr hafif dedi üzerinde durmadı bile de ben kendime evham lazım sanki kendi kendime panikliyorum
Benim de kanama alanım var kızlar ya ne zaman geçecek bir sakıncası var mı hiç bilmiyorum .Sadece 6.haftada kanamam oldu bir daha olmadı çok şükür ama kese yanındaymış kanama alanlarımMerhaba nasılsınız benimde kanama alanım var ama herhangi bi leke kanama olmadı hiç
Sabret ve dikkat et canım, ben 1.5 ay yatmıştımBenim de kanama alanım var kızlar ya ne zaman geçecek bir sakıncası var mı hiç bilmiyorum .Sadece 6.haftada kanamam oldu bir daha olmadı çok şükür ama kese yanındaymış kanama alanlarım
Bana hiç yatacaksın filan da demedi canım ben çalışıyorumSabret ve dikkat et canım, ben 1.5 ay yatmıştım
Kızlar napıyorsunuz sesiniz çıkmıyor , uzun bir aradan sonra canım bir şey çekti ve nerdeyse 10 tane salatalığı tuzlayıp tuzlayıp yedim kızlar allahım öleceğim sanki yemezsem içim yanıyor sankibu hamilelik nasıl bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?