Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Oh oh afiyet şifa olsun yarasın sana ve bebişe serin serin ye çok güzel olur belki bulantını da bastırır inşallah
kimse girmeyince benim modum düşüyor bakıyorum kimse yok geri gidiyorum
Amin canım evet iyi geldi gerçekten mideme de , valla herkes hamilelik yorgunluğunda sanırım

Bana hiç yatacaksın filan da demedi canım ben çalışıyorum
Ben de çalışıyorum ama bende risk oluşturdu kanama alanı, gittikçe büyüyordu o yüzden heyet raporu çıkardılar. Genel olarak kendini yormamaya dikkat et. Bende çok şükür geçti, sen de en kısa zamanda atlatırsın inşallah

Ay bende saat başı acıkıyorum sanki saatlerdir bişey yememiş gibi elim ayağım boşalıyor günde 5 6 öğün yiyorum herhalde
İkinci trimestere gireli böyleyim ben de, yıllardır iki öğün beslenirim, şimdi kahvaltıdan iki saat sonra açlıktan duramıyorum üç öğünle sınırlandırmaya çalışıyorum ama açlığıma göre hareket etsem günde 5 öğün olur. Bak şuan yine açım ama yemeyeceğim

Az az yiyorum ve fazla öğün yiyorum mesela sabah 7 de kalktım bulantı korkusuna yüzümü yıkar yıkamaz kahvaltı yapıyordum
Canım benim sabah stabil sabah kusması var o gerçekleşmeden bir şey yersem yediğimi kusuyorum yiyip yiyip kusuyorum bu da değişik bir şey eşim bugün dışarda yemek yiyelim dedi dedim kusacağım yediğimi boşuna dışarda yemeyelim zaten yediğim hiç bir şeyden keyif almıyorum asla .Senin bulantıların geçti mi canım

Merhaba nasılsınız benimde kanama alanım var ama herhangi bi leke kanama olmadı hiç
Size de merhaba inşallah hiç görmezseniz de benim sonraki randevumda yaklaşık 10 gün geçmişti dr kanama alanın kaybolmuş bazen vücut kendisi emiyor seninde öyle olmuş demişti sizinde öyle olur umarım bol bol dinlenin ve hiç stres yapmayın

Kuzum her gece yatmadan 2 prilam içiyorum şükür idare ediyor beni kusmadım tekrar ara ara bulantı hissi yokluyor ama sürmüyor ve dediğim gibi 1 saat ağzıma bişey sürmeyim hemen halsizlik bulantı anında geliyor tabi her zaman adam akıllı yemiyorum 6 öğün yiyorsam 3 ü meyve

Ay bende saat başı acıkıyorum sanki saatlerdir bişey yememiş gibi elim ayağım boşalıyor günde 5 6 öğün yiyorum herhalde

Maşallah kuzum dikkat et sana kilo olarak dönmesin ben o kadar değilim günde iki defa yiyorum kahvaltı ve akşam meyveyle günü kapatıyorum

Maşallah kuzum dikkat et sana kilo olarak dönmesin ben o kadar değilim günde iki defa yiyorum kahvaltı ve akşam meyveyle günü kapatıyorum
Ya bende gerçekten mecburiyetten yiyorum bi anda çok halsiz oluyorum ve azıcık açlık hissetsem bulantı el sallıyor ben herhalde herkes böyle hamilelikte diyordum ama siz değilmişsiniz

Ya bende gerçekten mecburiyetten yiyorum bi anda çok halsiz oluyorum ve azıcık açlık hissetsem bulantı el sallıyor ben herhalde herkes böyle hamilelikte diyordum ama siz değilmişsiniz

Bende acıkıyorum ama çok fazla yiyemiyorum hemen mide uyarı veriyor Allahtan yine yiyebiliyorum yoksa işimiz zordu ilerleyen haftalarda ne olur bilmiyorum tatlı türü hiç canım çekmiyor hep diyorum ekşi türü olsun

Cinsiyeti belli oldu mu kuzum ben mi kaçırdım yoksa

Ben de daha uzun süre tutsun beni diye sabaha karşı içiyorum canım bazen 5 bazen 6 da .Acaba yanlış mı yapıyorum .

Ben de daha uzun süre tutsun beni diye sabaha karşı içiyorum canım bazen 5 bazen 6 da .Acaba yanlış mı yapıyorum .
Yok kuzum kendini en iyi sen tanırsın o yüzden kendine göre saatlerde atman en doğrusu benim doktorum da günde 4 adete kadar atabilirsin demişti o yüzden hiçbir sorun yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…