Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet aynı bıçak saplanması gibi transferden beri hep aynı yerde olması beni umutlandırıyor açıkcası. Tarif ettiğin şeylere çok benziyor benimkilerde inşallah sonu da seninki gibi hayırlı olur

Çok şükür iyiyiz bu bayram biryere gidemedim malesef bebişten dolayı riske atmak istemedik. Evdeyiz yani bayram havası yok bizde

Çok şükür canım bizde zaten bayram havası hiç yok ancak herkesi telefonla aradım o kadar bizim bayram bu en iyisi ben artı kimseye daha hamile olduğumu bile demedim

Evet aynı bıçak saplanması gibi transferden beri hep aynı yerde olması beni umutlandırıyor açıkcası. Tarif ettiğin şeylere çok benziyor benimkilerde inşallah sonu da seninki gibi hayırlı olur

Amin Amin Ecmain inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Birde burası yağmurlu rüzgarlı sen diyorsun kışa giriyoruz gezme havası hiç yok

Merhabalar , o kadar çok sevindim ki en güzel bayram hediyesi oldu inşallah hep böyle güzel haberler alın alalım Rabbim yüzümüzü hep güldürsün
Herkese iyi bayramlar

Ayni durumlari yasadim inssllah tutunma belirtisidir Rabbim kucaginizi doldursun

Kızlar bende 2 sene sonunda hamile kaldım daha hastaneye gidemedim gidince benide alırsınız inşallah sat 28 Nisan araya bayram girdi randevu bulamadım 16 Haziran'da randevum şuan kaç haftalık onu bile bilmiyorum aynı olan varmı acaba 28 Haziran olan

Maşallah canım tebrik ederim sağlıcakla gelsin minik mucizen inşallah Amin

Canım benim de sat 28 nisan

Hepinize iyi bayramlar kızlar ben ancak evime döndüm ama kendime gelemedim yoğunluktan yakın aileme haber verdim ama bayram gezmesi esnasında yüzüm ve karnından anlayan oldu şaka gibiydi gerçekten geçen haftalarda 3 kiloya yakın vermiştim bugün nerdeyse yarıdan çoğunu da geri almışım sanırım göbek Biraz da ondan belli oldu ama sanki 4-5 aylik gibiyim ikiz mi dediler hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…