- 3 Şubat 2025
- 582
- 946
- 18
Evet aynı bıçak saplanması gibi transferden beri hep aynı yerde olması beni umutlandırıyor açıkcası. Tarif ettiğin şeylere çok benziyor benimkilerde inşallah sonu da seninki gibi hayırlı olurAmin Ecmain inşallah sağol canım
Darısı senin başına inşallah
Bıçak saplaması tarzı bir batmaysa bende de oluyordu şu an bile arada hapşurduğum zaman birden ağrı saplanıyor ve bende normalde çok sıcaklayan biriyim transferden iki üç gün sonra ilk belirtim çok üşümek oldu hava sıcak olmasına rağmen bana hâlâ soğuk geliyorinşallah diyelim bebeklerin tutunmuştur sağlıklı bir şekilde güzel haberler alırsın inşallah Amin
Çok şükür iyiyizSelam aleyküm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bayramınız herşey yolunda inşallah
Aleyküm selam canım çok şükür sen nasılsın
Çok şükür iyiyizbu bayram biryere gidemedim malesef bebişten dolayı riske atmak istemedik. Evdeyiz yani bayram havası yok bizde
Evet aynı bıçak saplanması gibi transferden beri hep aynı yerde olması beni umutlandırıyor açıkcası. Tarif ettiğin şeylere çok benziyor benimkilerde inşallah sonu da seninki gibi hayırlı olur
Merhabalar , o kadar çok sevindim ki en güzel bayram hediyesi oldu inşallah hep böyle güzel haberler alın alalımKızlar ben geldimmm Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun doktor böbreklerinin şuan iyi gözüktüğünü ayaklarının 5 parmak gözüktüğünü henüz daha çok küçük olduğunu ama yine de gayet sağlıklı bir bebek izlenimi olduğunu söyledi .Ben o kadar rahatladım ki hamd olsun Rabbime ilk defa böyle hissettiren Allah’ıma sonsuz şükürler olsun
Allah razı olsun canım amin hepimiz inşallahMerhabalar , o kadar çok sevindim ki en güzel bayram hediyesi oldu inşallah hep böyle güzel haberler alın alalımRabbim yüzümüzü hep güldürsün
Herkese iyi bayramlar
Ayni durumlari yasadim inssllah tutunma belirtisidir Rabbim kucaginizi doldursunKızlar ilk öncelikle hepinizin gebeliği hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
Size bir sorum var transferden sonra geçmeyen, kasığımın sadece sol tarafında olan bir ağrı var o ağrı hiç geçmedi. Hatta dün oturduğum yerden ani bir şekilde kalktım okadar ağrıdı ki o taraf kıpırdayamdım tekrar yerime oturdum ve bir de ben normalde hep sıcaklayan bir insanım klimanın altında bile terlerim ama teansferden bari hep üşüyorum ayaklarım buz gibi oluyor ben normalde çorap giymem ama son zamanlar çorapsız gezmez oldum. Boşuna umutlanmak istemiyorum ama düşünmedende edeniyorum var mı buna benzerbelirtileri olan? Test günüm bayramdan sonra salı günü günler geçmek bilmiyor
Ayyy gerçekten miiiAyni durumlari yasadim inssllah tutunma belirtisidir Rabbim kucaginizi doldursun
Kızlar bende 2 sene sonunda hamile kaldım daha hastaneye gidemedim gidince benide alırsınız inşallah sat 28 Nisan araya bayram girdi randevu bulamadım 16 Haziran'da randevum şuan kaç haftalık onu bile bilmiyorum aynı olan varmı acaba 28 Haziran olan
Canım benim de sat 28 nisanKızlar bende 2 sene sonunda hamile kaldım daha hastaneye gidemedim gidince benide alırsınız inşallah sat 28 Nisan araya bayram girdi randevu bulamadım 16 Haziran'da randevum şuan kaç haftalık onu bile bilmiyorum aynı olan varmı acaba 28 Haziran olan
Amin canım Allah razı olsunMaşallahcanım tebrik ederim sağlıcakla gelsin minik mucizen inşallah Amin
Maşallah bacım Rabbim tamamına erdirsin inşallah sen kese kalp atışı gördün mü kaç haftalık şuan ben bilmiyorum henüz işteCanım benim de sat 28 nisan
Amin amin canımm. Keseye göre 6+3 üm şuanMaşallah bacım Rabbim tamamına erdirsin inşallah sen kese kalp atışı gördün mü kaç haftalık şuan ben bilmiyorum henüz işte
Test gününüz ne zaman? Ben de merak ettim şimdiAyyy gerçekten miiiamin amin inşallah
Salı günü aşırı heyecanlıyım çok korkuyorum negatif görmeye hiç ama hiç hazır değilimTest gününüz ne zaman? Ben de merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?