Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Allahtan ben kimseyle görüşmedim benim karnım bazen düz oluyor bazen 4 aylık gibi şişiyor bebikler bize oyun yapıyor kız sen deseydin ödem o bebek değil

Allahtan ben kimseyle görüşmedim benim karnım bazen düz oluyor bazen 4 aylık gibi şişiyor bebikler bize oyun yapıyor kız sen deseydin ödem o bebek değil
Bir daha hamile kalırsam kilo alıp kalacağım böyle olmadı onu anladım o değişim neden oluyor ki sende bende sabit var

Kızlar selammmm bir şey diyeceğim size ya biz 13 haftayı dolduracağız çok şükür ve ben bebeğimin hareketlerini gerçekten hissediyorum rahim tarafında içimde bir şey kayıyor gibi filan oluyor herkes gazdır diyor ama bence değil ya çok mu erken bu haftalarda öyle diyorlar da ben eminim yani gazla bebeğimin kıpırdanmasını ayırt ediyor gibiyim

Ya çok güzel bir histir eminim bende gaz hareketi bebek ile karışır diye okumuştum aslında ama inşallah doğru hissediyorsundur

detaylı da cinsiyeti gözüktü mü canım yani geçen gün detaylı usg girdin diye anladım benim de detaylı 13+5 te olacakta acaba cinsiyet öğrenebilir miyim

Ya çok güzel bir histir eminim bende gaz hareketi bebek ile karışır diye okumuştum aslında ama inşallah doğru hissediyorsundur
Canım diğer bebeklerimi hatırlayamıyorum ilk ne zaman hissettim ama o bebeklerimin hareket kısıtlılıkları vardı .Doktor bu bebeğime maaşallah çok hareketli bir bebek dedi acaba diyorum ondan mı bu kadar erken hissediyorum ama eminim canım gaz değil yani sanki ya

detaylı da cinsiyeti gözüktü mü canım yani geçen gün detaylı usg girdin diye anladım benim de detaylı 13+5 te olacakta acaba cinsiyet öğrenebilir miyim
Sen büyük ihtimal öğrenirsin kuzum bence bizimkini tahmin etti ama söylemedi yanılabiliyoruz dedi ben 11+6 da gittim biraz erken .3 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman söyler ama ben çok eminim ya erkek bence kocamın hayalleri suya düşecek o kadar emin ki kız olduğuna

Anladım canım inşallah öğreniriz benimde şu cinsiyet testleri hep erkek çıkıyor en son kafama tuz bile dökmüşler erkek çıktı bakalim neler olacak

Bir daha hamile kalırsam kilo alıp kalacağım böyle olmadı onu anladım o değişim neden oluyor ki sende bende sabit var

Benim normalde göbeğim vardı ama tabi bu kadar değildi şimdi hamileliğin etkisiyle şişkinlikte oluyor ondan gece olunca daha çok çıkıyor gündüz hafif bende bilmiyorum bacımsu bunlarda erken çıktı karnım kızım da 6 aylık olana kadar kimse dışardan bilmezdi hamileyim

Vallahi bilemiyorum ben çok geç hissetmiştim kızımda erkek çocukları balık gibi kayar derler yine de ne kadar doğru bilemiyorum

Hadi ya 6 ay ne kadar uzunmuş ben 2 ayda patladim ama senin ikiz daha çok çıkması normal bana bile ikiz mi diyen oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…