Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Benim kızım da çok güzel olmuştu yüzüm bunlarda şu ana kadar sivilceli ve doğum lekeleri attı böyle gidiyor ilerde ne olur bilmiyorum

Bende yarın için o kadar sabırsızlanıyorum kiiii ikisini yan yana hareket ederken görebilicem ilk defa inşallah güzel şeyler duymayı ümid ediyorum benimkilerin arasında 5 gün var şu an

Bazen o fark kapanıyor önemli olan sağlıklı olup gelişmeleri inşallah

Bende yarın ilk defa o hallerini görücem inşallah çikolata yiyip gidicem bakalım kıpır kıpır olucaklar mı

Ben hiç birşey yemedim kendiler kıpırık tı maşallah sübhanallah hatta doktorum zor görüntü alıyorum dedi benim kızım da öyleydi doktor demişti çok aktif bir bebek

Ben hiç birşey yemedim kendiler kıpırık tı maşallah sübhanallah hatta doktorum zor görüntü alıyorum dedi benim kızım da öyleydi doktor demişti çok aktif bir bebek
Ay bana da herkes senin çocukların çok sakin olur diyor bende yarın görücem bakalım sakinler mi hareketliler mi sabah 10 da gidicem zaten çikolata yemesem bile kahvaltı sonrası gitmiş olacağım bakalım artık bi an önce yarın olsun

Olur inşallah bende genelde sakinim ama eşim hiperaktif ona çekmişler

Kızlar herkes hamilelik takvimi yapsın böyle unutuyoruz kim kaç haftalık topiğimiz hamiş fotolarıyla şenlensin

ben de 12 de gidicem bişey der mi acaba sorsam komik olur mu erken daha der mi diye sorayım dedim
Ben geçen gün 10+4'te sordum daha çocuğun şeyi bile oluşmamıştır, sen hiç utanma sor Hiç cevap vermedi, zaten haftaya fetal dna'da öğrenicez dedi Aslında buraya da cinsiyet tahmini için foto atacaktım ama nub açısı pek görünmüyo bacakları görünüyo diye atmadım

O zaman soracağım:) Ben de fetal dna yaptırmayı planlıyorum zaten ama insan dayanamıyor merak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…