Bende de hurafeler erkek diyordu, hurafelere güvenmebi yüzük testinde kız çıkmıştı, onu da iş arkadaşım cinsiyeti öğrenmeden bir gün önce yaptı. Yoksa bulantım yoktu, çin min de erkek diyordu herkes güzelleştin kesin erkek diyordu falan filan
Bende yarın için o kadar sabırsızlanıyorum kiiii ikisini yan yana hareket ederken görebilicem ilk defa inşallah güzel şeyler duymayı ümid ediyorumbenimkilerin arasında 5 gün var şu an
12 haftalıkken doktoru cinsiyet tahmini yapan var mı peki:)
Bende yarın ilk defa o hallerini görücem inşallahçikolata yiyip gidicem bakalım kıpır kıpır olucaklar mı
Ay bana da herkes senin çocukların çok sakin olur diyor bende yarın görücem bakalım sakinler mi hareketliler miBen hiç birşey yemedim kendiler kıpırık tı maşallahsübhanallah hatta doktorum zor görüntü alıyorum dedi benim kızım da öyleydi doktor demişti çok aktif bir bebek
Ay bana da herkes senin çocukların çok sakin olur diyor bende yarın görücem bakalım sakinler mi hareketliler misabah 10 da gidicem zaten çikolata yemesem bile kahvaltı sonrası gitmiş olacağım bakalım artık bi an önce yarın olsun
Biz ikimizde sakin yapılıyız inşallah çocuklarımdan da aynı performansı bekliyorumOlur inşallah bende genelde sakinim ama eşim hiperaktifona çekmişler
Akşam yemeğinden sonra bol suyla göbeğimi atarım
Biz ikimizde sakin yapılıyız inşallah çocuklarımdan da aynı performansı bekliyorum
ben de 12 de gidicem bişey der mi acaba sorsam komik olur mu erken daha der mi diye sorayım dedimYarın 12+3 de gitmiş olacağım bi sorucam tahmin var mı diyebakalım ne diyecek
Bende aynılarını düşünmedim değil ama aralık annelerine baktığımda çoğunun doktoru o haftalarda en azından bi yorum yapmış bizimkiler de bişi demez inşallahben de 12 de gidicem bişey der mi acaba sorsam komik olur mu erken daha der mi diye sorayım dedim
Ben geçen gün 10+4'te sordum daha çocuğun şeyi bile oluşmamıştır, sen hiç utanma sorben de 12 de gidicem bişey der mi acaba sorsam komik olur mu erken daha der mi diye sorayım dedim
Tebrikler maşallahKızlaar ben doktordan çıktım şimdi 2 kese göründüşoklardayım iki bebiş geliyo bize 6 haftalık olmuşuz
Ben sordum tabi ki bakarım ama bu bir tahmin sadece alışveriş yapmayın dedi dr, 13+0ben de 12 de gidicem bişey der mi acaba sorsam komik olur mu erken daha der mi diye sorayım dedim
O zaman soracağım:) Ben de fetal dna yaptırmayı planlıyorum zaten ama insan dayanamıyor merak ediyor.Ben geçen gün 10+4'te sordum daha çocuğun şeyi bile oluşmamıştır, sen hiç utanma sorHiç cevap vermedi, zaten haftaya fetal dna'da öğrenicez dedi Aslında buraya da foto atacaktım ama nub açısı pek görünmüyo bacakları görünüyo diye atmadım
Yok canım benimki erken yanılıyoruz dedi12 haftalıkken doktoru cinsiyet tahmini yapan var mı peki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?