Evet aceleci davrandım sanırım, hak veriyorum dediğinize.
Evde takılmıyoruz pek. Haftaiçi hep ofislerde dört duvar arasında olunca haftasonu kendimizi dışarı atıyoruz. Spontane gelişse kafede barda gelişirdi, o da sanırım etraf için hoş olmazdı

Şaka bir yana zaten son görüşmelerimizde direkt hesabı ödeyip eve gitmeye hazırdı, dediğiniz gibi spontane gelişebilirdi ama sanırım biraz da o 2 haftanın acısını çıkartıp istendiğimi duymak istedim, özeleştiri yapmam gerekirse. Elimde de patladı :)
Teklif derken bilmiyorum önceki sayfayı okuma imkanınız oldu mu ama öyle "haftasonu işin yoksa 12.00-15.00 arası sevişelim" diye gitmedim. Tatil nasıl geçti vs konularından sonra "malum soruyu sorayım mı yoksa sormak için biraz bekleyeyim mi" gibi bir şekilde söyledim (tam bu cümle olmasa da yaklaşık böyle). Yani malum soru olarak atıfta bulundum. Yekten bombayı patlatmadım.
Dediğiniz gibi tatil dönüşü olması hoş olmamış olabilir. Zamanlama hatası yaptım sanıyorum. Tatildeyken de konuşuyorduk bu arada, yani döndükten sonra sorguya çekip lafı patlatmış değilim. Oradayken de konuşup şuraya gidiyorum, of çok içtim vs muhabbetlerini yapıyorduk.
Yorumunuzu, dediklerinizi çok mantıklı buldum, gerçeklik payı bence var. Sanırım en azından nefes almasını beklemem gerekiyordu.
Şu saatten sonra işlerin nasl seyredeceğini kestiremiyorum. İki sayfadır ben buraya cevap yazarken mesaj atıp komikli fotoğraf gönderiyor mesela. E be adam diyorum bazen.
Teşekkür ederim yorumunuz için.