Aman heÜzelim mi seni :)))
Yok cidden hic üzülmedim. Bende buna şaşırıyorum çünkü biseyler değişecek gibi hissediyorum.Üzülmesen konu başlığına yazmazdın. Tamam bize itiraf etme ama kendine dürüst ol. İnsan reddedilince üzülür, bozulur, incinir..
Eveet evet evet :))Su otobüste her gün gördügün cocukmuydu
ay nasıl konustun ne yaptın anlatsana burda o kadar montunu montuna ilikle dedik indigi yerde in dedik kaktüsler havalar ucustu falan :)Eveet evet evet :))
Hatlar karıştı galiba arabalı kimOlsun söyledin kurtuldun
Sana arabalı olana yürü dediler dinlemedin
Aynı durakta indim. Konusmak istediğimi soyledim tabi dedi, seninle tanışmak için şuan buradayım dedim. Teşekkür etti, haftaya işimin son olduğunu ve bidaha göremeyeceğini falan soyledim. Kız arkadaşın varsa rahatsızlık vermiyim dedim. Kız arkadaşım yok ama ciddi düşündüğüm biri var dedi, kusura bakma dedi. Olsun seni tanımakta amacım dedim :) ama icinde tuhaf bi mutluluk var. Sanki gelip konusucakmis gibi :)ay nasıl konustun ne yaptın anlatsana burda o kadar montunu montuna ilikle dedik indigi yerde in dedik kaktüsler havalar ucustu falan :)
Aynı durakta indim. Konusmak istediğimi soyledim tabi dedi, seninle tanışmak için şuan buradayım dedim. Teşekkür etti, haftaya işimin son olduğunu ve bidaha göremeyeceğini falan soyledim. Kız arkadaşın varsa rahatsızlık vermiyim dedim. Kız arkadaşım yok ama ciddi düşündüğüm biri var dedi, kusura bakma dedi. Olsun seni tanımakta amacım dedim :) ama icinde tuhaf bi mutluluk var. Sanki gelip konusucakmis gibi :)
Yok ya bence üzülsem şuan üzülürdüm. Öyle hissediyorum ama kendimi kaptirmicam :) herşeyin hayirlisiKonuştun onun rahatlığı bence de :) ama gelip konuşacak diye de çok ümitlenme gelmezse o zaman üzülürsün işte.
Ikinci dalga ne oluyo kiSöyleyip topu ona atmanın rahatlığı bu.
Bunun bir de ikinci dalgası var. Gelmez umarım ama
Beklentiye girmek ve beklenti karşılanmayınca hayal kırıklığı...Ikinci dalga ne oluyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?