Reddedildim ama hiç üzülmüyorum ?

Hala ümitli olduğun için üzülmedin bence.Üzülmen için önce reddedildiğini tamamen kabullenmen lazım ama anladığım kadarıyla sen henüz kabullenmedin.
Hayırlısı olsun hakkında.
Cesaretinden ötürü tebrik ederim ya.
Cesur kadınlaaaarrr!!!! Bayılıyorum size, bilin istedim.

Ben neden üzülmedin biliyorum; insanın adım atması, karşıdan beklemeden duygularını söylemedi güzel. Ben de yapmıştım aynısını " insanın biri tarafından sevildiğini bilmesi güzel, sadece bil diye söylüyorum" dedim ( yıllar önce) hiç beklentim yoktu. Öylece kapandı konu benim içinde, karşı taraf içinde :)

Bu arada geçen burada bir üye ona Facebook dan tanışmak için mesaj atan erkeği tacizle suçlayıp şikayet etmek istiyordu:) senin çocuk iyiki" imdat sapık var taciz ediliyorum diye " bağırmamış

Üzülme işte ne güzel. Zaten bir süre sonra hiç görmeyecek olman da tam isabet olacak. Böyle taktiksiz dümdüz yürümek daha güzel ya bende bu yönde fikir vermiştim galiba size. Aklınızda kalmamış oldu en azından.

Takdir ettim davranışınızı. Sizdeki bu olumlu enerji varken, bu olumsuz durumu bile olumluya çevirmeniz olası. :) olumlamaya inanıyorum ben.

Bence üzülmemenin sebebi de onu birdaha görmeyecek olmanın rahatlığı olmasa da olur modundasın.Aynı ortamda olmaya devam edicek olsaydınız bu kadar rahat olamazdın bence:)

Detay versenya.ne konuştunuz tam olarak.

İnsanlar hiç flört etmedenmi ciddi düşünüyo anlamadım ben.isticek ve onlarda vercekmi yani

Sevgilisi yok ama ciddi düşünüyor. Kendi kendine mi ciddi düşünüyor anlamadım? Platonik sevdiği biri var demek ki onunda. Ben de zamanında gidip söylemiştim ilk anda bir rahatlama oluyor gerçekten. Şimdi siz ona söyleyerek aklına kendinizi düşürdünüz, acaba o kız nasıl biri, onunla olur mu ki, tanısam mi diye fikirler oluşmuştur onda da. Düşüne düşüne acaba diyerek size gelme ihtimali var ama diğer kişiye yoğun duygular besliyorsa hiç gelmez. En iyisi siz olmadı deyip önünüze bakın .

Yahu mutlu olsanız dert olmasanız dert :)
Medeniyet görünce tabii ki mutlu olmuşsun işte illa dram mı olsun :)

Bu modda git için soğumana kadar yani gelir gelmez bilemeyiz değil mi? Şöyle düşün yüzde on gelecek yüzde doksan gelmeyecek yavaşyavaş ağar için. sonuçta elinde. Geleni yaptın. Platonik kalma da... ne demişler dönerse senindir dönmez ise Adana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…