- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
Onu ben dedim:)) arabalı kimse yok, otobüsteki çocuğu napican ömrün otobüste geçer,arabalı bul dedim okumamissin bile:)Hatlar karıştı galiba arabalı kim
Kendi kendini umutlandrma bence. Ciddi dusundugu biri varms seni tanımadan snle ciddi düşünemez dimi? Kesin ailesinin bulduğu biri vardr. Sevgili deil ama evlenmeyi düşündüğü biri anca aile bulur onuAynı durakta indim. Konusmak istediğimi soyledim tabi dedi, seninle tanışmak için şuan buradayım dedim. Teşekkür etti, haftaya işimin son olduğunu ve bidaha göremeyeceğini falan soyledim. Kız arkadaşın varsa rahatsızlık vermiyim dedim. Kız arkadaşım yok ama ciddi düşündüğüm biri var dedi, kusura bakma dedi. Olsun seni tanımakta amacım dedim :) ama icinde tuhaf bi mutluluk var. Sanki gelip konusucakmis gibi :)
Allah mutlu mesut etsin ne diyelim ki :)Kendi kendini umutlandrma bence. Ciddi dusundugu biri varms seni tanımadan snle ciddi düşünemez dimi? Kesin ailesinin bulduğu biri vardr. Sevgili deil ama evlenmeyi düşündüğü biri anca aile bulur onu
Aynen oda olabilir :)Bana sizi kırmadan reddetmek için yalan söylemiş gibi geldi. Sevgilisi olmadan ciddi düşündüğün biri olması nasıl oluyor çözemedim. Ailesi görücü usulü birini buluruz dedi galiba :) sevgililik kısmını atlayıp ciddi kısma geçmek sadece onda oluyorda:)
Valla bende anlamadimTebrik ederim iyi cesaret:)
Belli olmaz belki ilerde bi gün tekrar yollarınız kesişir.
Onun da sevgilisi yoksa nasıl ciddi düşündüğü biri var yaw
Valla benimde aklıma geldi. Amaan o kaybederBi de sevgilim yok ama ciddi düşündüğün biri var kısmı saçma değil mi ya.. Sevgili olmadan platonikten kendi kendine ciddi mi düşünüyor?o an uydurmuş gibi geldi bana.
Ay çok özür dilerim burada yeniyim ben :) daha çözemedim siteyiOnu ben dedim:)) arabalı kimse yok, otobüsteki çocuğu napican ömrün otobüste geçer,arabalı bul dedim okumamissin bile:)
canım söyledin yükünü attın ve rahatladın dönüş yapar diye de umudun var onun için üzülmüyorsun..ama bir müddet sonra beklediğin dönüş gerçekleşmezse ki inşallah olur :) olmazsa üzülürsün..üzülme hakkında hayırlısı olsun :)Bugün nihayet hoşlandığım çocuğa açıldım. Çok kibar ve gülüşü guzel insan. Sevgilisi yokmuş ama ciddi düşündüğü biri varmış. Olsun seni tanımakta güzel dedim teşekkür edip gittim. Ama icimde bi mutluluk var çözemiyorum. sanki bana gelecekmiş gibi bir his. Yada soyledim ve kurtuldum onun rahatlığı. Bilmiyorum her gün otobüste görüyorum.
Tebrik ediyorum cesaretinden dolayı :)Aynı durakta indim. Konusmak istediğimi soyledim tabi dedi, seninle tanışmak için şuan buradayım dedim. Teşekkür etti, haftaya işimin son olduğunu ve bidaha göremeyeceğini falan soyledim. Kız arkadaşın varsa rahatsızlık vermiyim dedim. Kız arkadaşım yok ama ciddi düşündüğüm biri var dedi, kusura bakma dedi. Olsun seni tanımakta amacım dedim :) ama icinde tuhaf bi mutluluk var. Sanki gelip konusucakmis gibi :)
Her zaman en kötüye hazır oldum, o yuzden sorun yok :) aslında ben sacmasapan tepki alirim diye bekliyordum kibarlığı ve kirmayişina borçluyum bu keyfi :)Beklentiye girmek ve beklenti karşılanmayınca hayal kırıklığı...
Kendini iyi modda tutmaya çalış
iyi de insanın kalbinde sadece bir kişiye yer olmaz mi?Sevgilim yok ama ciddi dusundugum biri var O da platonik baska birine aşik herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?