Reddedildim ama hiç üzülmüyorum ?

Tebrik ederim iyi cesaret:)
Belli olmaz belki ilerde bi gün tekrar yollarınız kesişir.
Onun da sevgilisi yoksa nasıl ciddi düşündüğü biri var yaw

Bana sizi kırmadan reddetmek için yalan söylemiş gibi geldi. Sevgilisi olmadan ciddi düşündüğün biri olması nasıl oluyor çözemedim. Ailesi görücü usulü birini buluruz dedi galiba :) sevgililik kısmını atlayıp ciddi kısma geçmek sadece onda oluyorda:)

Kendi kendini umutlandrma bence. Ciddi dusundugu biri varms seni tanımadan snle ciddi düşünemez dimi? Kesin ailesinin bulduğu biri vardr. Sevgili deil ama evlenmeyi düşündüğü biri anca aile bulur onu

Aynen oda olabilir :)

canım söyledin yükünü attın ve rahatladın dönüş yapar diye de umudun var onun için üzülmüyorsun..ama bir müddet sonra beklediğin dönüş gerçekleşmezse ki inşallah olur :) olmazsa üzülürsün..üzülme hakkında hayırlısı olsun :)

Kısmetinde varsa gelir seni bulur. Bence adamın ciddi düşündüğü biri yok. Kibarca reddetmiş . Benim teklif ettiğim kişinin vardı mesela. Adam direkt "ömrümün sonuna kadar sahip olduğum biri var"dedi. Şu an ne umutsuzluğa kapıl ne de beklentiye gir. Bir arkadaşım yıllarca reddetti eşini. "Ölürüm daha iyi "dedi. Bir baktık evlendiler ve çok çok mutlular. Bunu umut et diye yazmadım. Sadece ne yaparsan yap kaderden ötesi yok.

Tebrik ediyorum cesaretinden dolayı :)
Gelmese bile hic bi zaman keske konussaydım keske bi adım atsaydım ya olsaydı pişmanlıgı yasamayacaksın

Tebrik ederim cesaretini en azından aklında kalmadı. Ama Sevgilisi yok ciddi düşündüğü biri var ama aylarca otobüste senle bakıştı :) oda güzelmiş.

Konuyu takipteyim gelisme olursa yazin. Ama biseyi merak ettim icimde bana gelecek gibi his var dediniz ya sadece otobuste karsilasmissiniz istende ciktiniz bi daha birbirinizi gormuceniz. gelmek istese sizi nasil bulacak?
Bu arada cesaretiniz icin tebrikler:)

Erkek milletine biraz ağır sözler söylemek istiyorum ama durdurucam kendimi, mune geliyo sonra..

Dicem o ki....
Ciddi düşündüğüm biri var?
Sevgilim yok? bunlar ne demek?
Madem böyle biri aklında var diyelim ?
Seninle neden bakışıyor bu çocuk ?
Herhalde bir durak önce inen başka bi kızla ciddi bakışıyorlar ?
Anlamak zor ?

Madem ciddi düşndüğü birisi vardı ne diye o kadar bakıyomuş o zaman?? İlk konundan hatırladım seni. Keşke deseydin neye bakıyodun o zaman diye

Sevgilim yok ama ciddi düşündüğüm biri var o nasıl oluyor ya

Beklentiye girmek ve beklenti karşılanmayınca hayal kırıklığı...
Kendini iyi modda tutmaya çalış
Her zaman en kötüye hazır oldum, o yuzden sorun yok :) aslında ben sacmasapan tepki alirim diye bekliyordum kibarlığı ve kirmayişina borçluyum bu keyfi :)

Sevgilim yok ama ciddi dusundugum biri var O da platonik baska birine aşik herhalde.
iyi de insanın kalbinde sadece bir kişiye yer olmaz mi?
ciddi düşündüğü varsa konu sahibiyle neden bakısıyor?
çok da sağlam ayakkabı değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…