reddettiğim kişi

pinkmrsflower

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
40
45
18
34
Bundan 6 sene önce başka bir ilişkim vardı bu yuzden bana acılan birini reddetmistim . hoş biriydi ama ilişkim vardı .

bu reddettigim kişi ile tekrar iletişimimiz oldu . aramızda bir çekim var . eski konulardan bahsetmedik .geçmişte kaldı .

dertlestik biraz , bunun benden sonra ilişkisi olmus yani ben bunu reddettikten sonra baska bir ilişkisi olmus artık ciddi ilişki istemiyorum dedi .

artık ciddi ilişki istemiyorum dedi buraya dikkat arkdaslar bu bana bir mesaj mı sizce ?

Mesaj falan yok adam direkt söylemiş işte. Niye altında başka bir şey arıyorsunuz ki?

Ciddi bakmıyor yani aslında kimine göre ciddi ne demek ? Evlilik resmiyet .evlilik düşünmüyor iseniz devam eder takılarak gidersiniz ama evlilik gibi özel bir müessese varken ?

Konuyu açıp bayıldınız mı?

Ciddi ilişki istemiyorum : aklım ve gönlüm hala ex'te. Bu şartlar altında bir başkasını sevemem ama senle f*ckbuddy olabiliriz. Çünkü erkeğim ihtiyaçlarım var. Tamam ex'i seviyoruz ama ihtiyaç da mı gidermeyelim. Velhasılı benle f*ckbuddy olacaksan okeyim aksi halde gönül ilişkisi bekleme.

Ciddi ilişki istemiyorum ben artık gönül eğlendirmek istiyorum demek. E peki siz ona göre evlenilecek kız mısınız eğlenilecek mi? ( bu tabiri de hiç sevmem çok karşıyım ama erkeklerin bazısı böyle düşünüyor.)
Kendinizi öylesine takılmalık bir ilişkiye yıpratmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…