- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
- Konu Sahibi pinkmrsflower
-
buraya dikkatBundan 6 sene önce başka bir ilişkim vardı bu yuzden bana acılan birini reddetmistim . hoş biriydi ama ilişkim vardı .
bu reddettigim kişi ile tekrar iletişimimiz oldu . aramızda bir çekim var . eski konulardan bahsetmedik .geçmişte kaldı .
dertlestik biraz , bunun benden sonra ilişkisi olmus yani ben bunu reddettikten sonra baska bir ilişkisi olmus artık ciddi ilişki istemiyorum dedi .
artık ciddi ilişki istemiyorum dedi buraya dikkat arkdaslar bu bana bir mesaj mı sizce ?
Son görülmesi konuyu açtığı saat olan üyeleri görünce aklıma Feriha'nın bayılma sahnesi geliyorKonuyu açıp bayıldınız mı?
yok iyiyim çok şükürKonuyu açıp bayıldınız mı?
Ay allahim yerlere dustum gulerkenDert değil herif lazım. 6 yıl önceki defterler karıştırıldığına göre yokluk başa vurmuş.
Evet artık gönül eğlendireceğim birilerini istiyorum diyor.Bundan 6 sene önce başka bir ilişkim vardı bu yuzden bana acılan birini reddetmistim . hoş biriydi ama ilişkim vardı .
bu reddettigim kişi ile tekrar iletişimimiz oldu . aramızda bir çekim var . eski konulardan bahsetmedik .geçmişte kaldı .
dertlestik biraz , bunun benden sonra ilişkisi olmus yani ben bunu reddettikten sonra baska bir ilişkisi olmus artık ciddi ilişki istemiyorum dedi .
artık ciddi ilişki istemiyorum dedi buraya dikkat arkdaslar bu bana bir mesaj mı sizce ?
Ooooo kimler gelmiş. Biz de öldünüz sandık.yok iyiyim çok şükür
Şimdi de takılak diyor işte.Kendi bilir vallahi, kendisi pesimden kosuyordu bir zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?