• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

redüksiyon zor mu??

merak etme bilir işini..... beni 5 eylülde redüksiyona çağırmadı. düşün konuşalım saonra gün tayin edelim dedi....

ne kadar zor bir karar.para vericeksin ve aylardır belkide yıllardır hasret kaldığın bebeğe son vereceksin.ama diğerlerinide kaybetmek var.ALLAHIM sana güç versin cnm.ne gerekiyorsa yapılsın.dışardan konuşmak kolay ama benim başımada gelse ağlarım zırlarım ama yine senin verdiğin kararı verirdim herhalde..

ben bu konuda çok büyük konuştum........ o nedenle lütfen kimse büyük konuşmasın. mecbur kalınıp verilebiliyormuş...... insan 1 bebek diye çıktığı bu yolda dördüzle karşılaşıp hepsinin hayatını tehlikeye atmama pahasına bu kararı verebilirmiş..................

aynen kızlar ınsan basa gelmeden bılemez baskasına atıp tutması kolaydır ...............cok zor .......ben yasadım ve zor ama bazen mecburıyetler vardır..............kayracım hıç endışe etme herseuy guzel olacak ınan.................ınş sıkıntılar gececk ve ınş bız bebışlerımızı beraber beklıcez

bence de uzaktan konuşması kolay. çok zor olucak benim için ama belkide gittiğimde ölmüş diyecek doktor. bilemiyorum şu an sadece bekliyorum. hamilelik bu hiç bişeyin garantisi yok.

bu arada mullim senin bu kaçınce hamileliğin? üçüzlere gebeydin dimi? o kadar çok kişiyle diyalog kurunca kafası karışıyo insanın cnm :))

nısan canım 4. gebelığım gecenkıler ıkızdı bırı ındırgendı problem cıktı dığerı ıçın ındıtgendı ama oda besbuçuk ayda erken doğdu ...........ılk gebelığımden oğlum var 15 ıne gırecelk ınş bu hafata...........tedavısız hamış olamadım ......bu kez üçüz korkum dahada atrttı duyunca ama reduksıyon mecbur kalmadıkça olmıcam dedım saglıklı ıseler ılerlıcem ınş dedım...............cok zor bı duygu kayıplar cok zor...........ama dorduz olsaydı gercekten sınır sanırım ındırgemeye zorda olsa evet derdım..............yanı arkafdasım derlerya ıkı ucu da sıkıntı............ınş bırı gıder kendılığınden rabbım ınş zorda bırakmaz ama su bı gercekkı basa gelen cekılıyo...............rabbım guzel yazılar yazsın .................hayatta kımse buyuk sölemsın hersey bız ınsanlar ıcın...............

üçüz anneleri çok bizim topikte katılsana sende........ 10 kişi var sanırım hamile olan doğuran hariç...... soracaklarını sorarsın. senin durumun benimki kadar vahm değil......

muallim redüksiyonu bana anlatırmısın zor bi işlemmi cnm? bide bu işlemden sonra ağrı kanama falan oluyomu? bişi daha senin diğer ikizken neden teke indirgendi cnm? anlamadım tam olarak?

Back
X