- Konu Sahibi lalelale87
-
Canim ya kiyamamo su gelmesi genelde oluomus onu okumustum bir kac yerde hatta kanla karisik sivi geliomus. Bebegin suyu bosaliyormus. Benimkiler ucgen seklinde yani en ustte bitane altta iki tane alttakiler de rahmagzina yakin sanirim. Artik dr. Nasil karar veriri bilemicem gercekten korkutucu ama dusunsene iki ihtimalde de riskimiz var. Ne yapalim yani en az riski seciyoruz biz de ven psikolojimi hazirlamaya calisiyorum bu hafta yillik izin aldim iste evde dinlenip oyle gitmek istedim sonrasinda muhtemelen rapor verir. Ben de progestan 200 luk vajinadan aliyorum. Aklimi vu kan sulandiricilar katistirmadi desem yalan olur ama mecburen kullaniyorum bunlari da. Allah kalan iki bebegini sana bagislasin. Inan uzaktan konusanlar rahat. Agactan dusenin halini agacta dusen anlar baskasi anlamaz. Uzaktan konusmak akil vetmek cok kolay yasamak cok zor. Allahm insallah ben de atlatirim ben ayin 12 sinde tam 12. Giriyorum sen 12. Icindmeiydin cnm.
12inci hafta 1 günlüktu mutlaka 12 haftada istiyorlar.amin inşallah sende Allahin izniyle atlatacaksin.benimde biri ustte ikisi altta ve alttaki kiz olan rahim agzina cok yakin.onu secmek istemiyorlar sanirim.cunku o bebekte sikinti olmamasına cok sevindim dedi dr.sira sende cnm. Sonucta söyle yazildiysa bebisler insallah bize gelecekler :)biz onlari cok bbekledik saglikla bize gelsinler :)
Kızlar ikinizin de Allah yardımcısı olsun. Kendinizi hiçbir zaman suçlamayın. Kimse başına gelmeden neyin ne olduğunu bilemez. Bu tarz konularda yaşamadan asla yorum yapılmamalı.
İşin dini boyutunda çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla anne sağlığı için yapılan işlemlerde günah yok . Rabbim sağ salim ikizlerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Sonn uc gun :) diyorum ki oyle veya boyle kismen de olsa kafan rahatlamistir. Oyle mi boyle mi demekten. Bide bu risk 2 hafta diye duymustum ama erken dogum riski devam ediomus sanirimaman hakkimizda hayirlisi insallah layigiyla 36. Haftamizi bile goruruz kanli canli :)
2 hafta demişlerdi ama sonra da risk devam dediler.sakin ise gitme.raporunu hallet bak ben cok dikkat ettim.ben suyun geldigini bilmedigimden beklenmeyen birsey oldugundan cok korktum.insalah hakkinda hayirlisi olaxak. Cumartesi gittigimizde zaten gozukmedi bile.sende psiolojinde illaki birseyler birakiyor ama evet hepsini kaybetmek daha da zor . Ona tahammul etmek daha zorfakat bugun kasik agrim fena korkutuyor
Canim sen o islemi atlattin ya iyi olacaksin merak etme. 2-3 hafta istirahat isticem artik mecburen. Yoksa hastaneye yatirin dicem baska caresi yok bu isin. Bide kaca yaptirttin bu islemi cnm muayenehanede yattin mi bi sure.2-3 saat.
Yok yarim saat yattim. O da tekrar kontrol etmek icin .1000 tl cnm . Ben hatta cok acikmistim esim yemege goturdu sonra eve gittim.
Benden de 1500 tl istedi. Demekki ortalama bu aralikta fiyatlar. Evet su gelmesi olayina kendimi hazirlamaya calisiyorm ama yine de urkutucu. Ne dicem bu su gelmesinin digerlerine bi etkisi olmuo demi sonucta onlar ayri kesenin icinde gidenin suyu kendiliginden gider de mi
Soyle rahim agzi aciliyor ya su gelirken diger bebekler enfeksiyon kapma riski oluyor onun icin de dedim ya hemen 1000mg igneyi dr kendi vurdu hatta agir ağır vurdu bir anda vurmadi sebebini bilmiyorum. Bir de 14 tane zinnat gunde 2 tane antibiyotik ictim heee bir de 1 hafta boyunca endol kullandim makattan
Bende de rahim agzi darligi var. Bu yuzden hamile kalamiyordum zaten . Insallah bu benim icin bir avantaj olur. Insallah yari yolda kalmayiz.
İnşallah avantaja donusur.hakkimizda hayirlisi simdi esimi aradım kasik sancim feci dr aradim ulasamadim gelsin gidecegizinsallah birsey yoktur.insan bilmeyince korkuyor.
Kuzum ya( Allahim iyilikler versin insallah. Bence bebekcikler buyuyor ve kasik agrisi bende de var ama sen yine de git ihmal etme. Bir sey yoktur insallah sen beni haberdar et. Sen yokken her gun kontrol ettim burayi biliyor musun. Bide dr beni romatolojiye gonderdi baya agir bir rahatsizliktan suphelendiler cok agladim bi gorsen neyseki kan pihtilasmasi gibi bisey buldular. Sukrettim.
Canim ya yanliz biraktigim icin ozur dilerim. Cok haklisin.14.haftadan itibaren baska sikintilar basladi.uyusmalar mesela en onemlisi de insuline basladim.ona alismak da zor oldu sekeri dusuremediler.diyetisyene gittik 2 kilo verdim zannettiler ki diyetle dusecek kilo dustu ama seker hic dusmedisimdi de csnjm gerçekten aciyo dr da daha aramadi
Demek sende igne vuruluyosun. Ben de hergun kan sulandirici igne vuruluyorum ve canim cok yaniyor. Benim ignem de insulin ignesi gibi ince. Sende gebelik sekeri mi cikti yoksa daha evvelden varmiydi ? Gebelik butun bunyeyi alt ust ediyormus. Ben de ne kadar yesem kilo alamiyorum hipertroidi den supheleniyolar ama ben 2. Sonuci ellerine vermedim gercekte Allah beterinden saklasin da risk risk risk. Her dk hastanelerden nefret eder hale geldim.
Bu arada bem gunde 3 defa insilun vuruyorum.normalde seker yuksek cikiyordu ilac vermislerdi ama 12.haftadan itibaren ilaci kestik tabi igneye donduk malesefIhmal etme ver mutlaka korkma sonuclardan ne yapalim bizim hamileligimizde boyle gidiyor iste(
Bu arada bem gunde 3 defa insilun vuruyorum.normalde seker yuksek cikiyordu ilac vermislerdi ama 12.haftadan itibaren ilaci kestik tabi igneye donduk malesef
Aslinda benim sonuc dusuk geliyor. Bu da hipertroidi den suphelendirdi git bir hafta sonra tekrar yaptirt testi dedi gittim yaptirdim. Sonuc degismedi artma yada dusme gibi. Ben de herhalde gebelikten diye dusundum aradan on gun gecti bisey demedim 2 gun sonra gosteririm olmazsa ama bana bidaha yaptir diyecegini biliyorum :) cunku en dusuk aralik sinirindan azicik yuksek yani en dusuk tsh 0.34 ise benimki 0.38 oyle dusun.
Kasik agrin nasil oldu cnm gittin mi dr a
Kendi dr gidemedik ama.burada bir dr gittik ultrason ile bakti baskidan oluyormus fakat kesin istirahat verdi.oyle yurumek fln yok( ben hep dolaniyorum avmye de gidiyordum yok kesinlikle dedi riskli gebeliktir dedi cogul . Kadin rahmi 1 bebek icin normalde diye iste konustu (((
Ya var ya az kaldikca iyiden iyiye tuhaflastim. Hayirlisiyla bir bitse de ben de riskimi atlatsam dinlenmeye raziyim seve seve :) yeterki raporum olsun. Hep dinlenirim) insallah rapor verir islemden sonra.
mrb lale kamuda memur musun?yani ben daha 4 aylık memurdum bebeklere gebe kaldığımda 1 ay hastanede yattım 2 ayda bebekler riskli diye rapor verdi doktorum yani 1 ay aralıklarla heyet raporu bebekleri kaybettikten sonrada 2 ay heyet raporu verdi kanamam var diye toplamda 4 ay raporlu oldum...yani senin rapor alman zor bişey değil gebeliğin riskliyle doğurana kadar vermek zorunda doktorun bu senin yasal hakkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?