- Konu Sahibi lalelale87
-
Antay seni hatirladim konusmustk ? Red.yaptirmadan kanama ile mi yitirmistinyoksa yaptirmismiydin ? Ben kamuda memurum ama dr.dan rapor istedigim zaman ise gidip gelmen suan icin sakincali degil yani eger bir sey olacaksa olur dedi. Ondan onceki dr.um da ayni sekilde. Ama 1 kez kanamam oldugunda 10 gun verdi. Simdi ben de illaki rapor vereceksin diyemiyorum adama sonuctta dr olan o ve onun elinde bisey.. kendi imkanimla yillik aldim bu hafta sonu islemim var kismetse. Kendimi eve kapattim psikolojimi hazirlamaya calisiyorm
yaptıracağm günün sabahı kanamayla kaybetmiştim yani yaptırmadım...ama doktorun nasıl risk alıyo anlamıyorum yada dialoğun nasıl doktorunla kendimi iyi hissetmyorum desende mi rapor vermiycek ne demek olacaksa olur tabiki engel olunmaz ama bide bunun vicdani yönü var bak ben kaybettim bebeklerimi ama zerre kadar vicdan azabı yok çünkü elimden geleni yaptım 3 ay sürekli yattım ama yapmasaydım bide keşkelerle boğuşucaktm şimdi...peki işlemi yaptıktan sonra nasıl dinleniceksin dinlenmen gerekicek
Kendi dr gidemedik ama.burada bir dr gittik ultrason ile bakti baskidan oluyormus fakat kesin istirahat verdi.oyle yurumek fln yok( ben hep dolaniyorum avmye de gidiyordum yok kesinlikle dedi riskli gebeliktir dedi cogul . Kadin rahmi 1 bebek icin normalde diye iste konustu (((
Bu gun nasilsin ? Benim iki gunum kaldi benim icin dua et lutfen(
Canim insallah sagolasin sen de misafirlere hizmet etcem diye kendini yorma sakin. Adamla bugun konustuk kararda bi degisiklik var mi yok mu diye. Ben geliyorum dedim orda dinlenecek miyim dedim 15 dk yeterli dedi. Kil gibi bi igneyle islem yapilcak dedi. Bakalim ben dr. germem yani elimde oldugi kadar. Ama istirahat isticem yani ise gidip gelemem en azindan 1-2 hafta , umarim bi sorun cikmaz. Basim felaket agriyor zonk zonk zonkluyor uyusam da gecmiyor. Neyse onemli degildir heralde.Gunaydin canik nasilsib? Bugun hicbirsey dusunmemeye calis diyecegim ama bende oyle olmamisti gerci aksam uykumu da iyi almistim uyuyamam sanip kendiligimden uyumustum.yarin insallah hersey guzel olacak.bugun cuma selada ac ellerini dua et.hayirliisini dile.sakin bir gun gecir.dr inan.islem yapilirken eger monitoru gorebilecek konumdaysan lutfen bakma.kendini strese sokmaman ve kasmaman lazim.kafani cevir ve dua et.kollarina aldigin gunu hisset.yurume islenden sonra otobuse binme.sarsintidan uzak bir yolculuk yap eve kadar.evin dr ne kadar uzak bilmiyorum ama enfeksiyona karsi geri cagirip igne yapmislardi bana ve antibiyotik baslamislardi.kafana takilan herseyi sor ustteki sonlandirilacsksa riski daha az mi diye sor
Ist bir arkadasim da yaptırdı yeni diye anlat diyologunuz iyiyse.ama bugun iyice dinlen.canin acimayacak.ama zor bir gun onun icin dinlen.yarindan sonra artık umarim hep guzel haberleri konusacagiz.dualarim seninle.Rabbimin izniyle bu da gececek.sabir sadece sabir.bugun hep misafirlerim olaxak ogleden sonra o un icin yazmayi unuturum diye simdiden yaziyorum. Allahs emanet ol. Rabbim ne derse o olacak.biliyorum basina gelince insan bu kadar metanetli olamiyor en azindan ben olamamistim ama bana dr beni cok gerdin demisti bunu yapma dr sakin olması geekiyor unutma.sen iyi bir anne olacaksın. Ve buradan bebislerimizin buyume hikayelerini paylasacagiz
Canim insallah sagolasin sen de misafirlere hizmet etcem diye kendini yorma sakin. Adamla bugun konustuk kararda bi degisiklik var mi yok mu diye. Ben geliyorum dedim orda dinlenecek miyim dedim 15 dk yeterli dedi. Kil gibi bi igneyle islem yapilcak dedi. Bakalim ben dr. germem yani elimde oldugi kadar. Ama istirahat isticem yani ise gidip gelemem en azindan 1-2 hafta , umarim bi sorun cikmaz. Basim felaket agriyor zonk zonk zonkluyor uyusam da gecmiyor. Neyse onemli degildir heralde.
Aynen oyle 15 dk o da tekrar bakmak icib.kil gibi igne hic acimayacak. 1 hafta yemek bile yapmadim.2 hafta çok onemli.bas ağrısı oyle böyle yasamiorum. Esime kafama bastir diyorum. Agliyorum baş agrisi gibi degil başka bir şey. Dualarim seninle.bebisler ve sen Allahs emanet. ..
Islem bitti canim igne icerde biraz uzun kaldi gibime geldi. Tamamiyle birinin iptal oldgunu anlamak icin igne icerde bekledi. Suan kasik agrim var. Kasik da degil vajinamda boyle keskin bi agri var yatinca gecio. 1 hafta yatsan yeterli dedi riskin ayakta da ayni yatsan da ayni dedi. 1 tane antibiyotik igne verdi. Simdi esim onu ariyor. Insallah baska bisey olmaz. Cok korkuyorum( bu arada beni endokrinolojiye yolladi tiroid degerlerim iyice sasirmis bundan sonra endokrinle birlikte degerlendirilcekmisim.. insallah her sey iyi olur cinsiyetini solemicem onumuzdeki ay ogreniceksin dedi. Simdi eve geldim yatiyorum icimde hicbir his yok hic bisey hissetmiyorum. Insallah her sey yolunda gider istedigim tek seydiger bebeklerim icin yaptigim fedakarligin bana kotu olarak donmemesi...
Bende seker icin endokrinolojiye gidiyorum.merak etme.verilen ilaçları kullanmakta cekinme.cunku eger insulin kulkanmazsam bebeklere zarar olur dediler sen de tiroit isini hallet.ama onun dedigi ayakta fln uyma dinlen bol bol.ayaklarinin altina yastik koyup ayaklarini uzat.insallah hersey guzel gidecek.dua et iyi seyler dusun.belki cinsiyeti bilmemen daha iyidir.biz biliyorduk sonlandirilanin mesela digerlerini de uzulmustuk.artik hicbirseyi takma.tutunun annenize diye dua et.kanama da olabilir su da gelebilir.sakin ol.sen benden daha metanetlisin.bir karar verdik bebisler icin iyi olsun diye artik sadece dilek ve dualar.ben 15i bitiriyorum da hissetmiyorum.daha hissedemeyiz.belki 16 17de kelebek hissi gibi diyorlar. Konus dinle .ben korkuyla bebislerimi cok.yormustum.klasik muzik yuklettim mp3 e sende yuklet tak kulakligini dinlen.puzzle aldim.cocuk resimleri olan esimle onu yapalim diye odalarina bizden birsey olsun diye mesgale olsun.dusunme inan hersey iyiolacsk cunku biz sadece yavrularimizi dusunuyoruz:)
Acaba bu sanci igne giris cikisindan dolayi mi oldu cnm ? Yoksa kendimi mi cok dinliyorum acaba? Ne bilim uzaninca iyi gibiyiminsallah baska bisey olmaz insallah tum korkularimiz gecer cok sukur sen atlatti bile insallah su iki hafta hayirlisi ile su gibi gecer.
Zateb uzanacaksin.uzan.illa başını yadtiga koyma ayaklarini uzat.yemek bile sakin yapma. Birsey olmaz sakin deme.kasilma olursa tehlikeli.endol , progestan verdi mi ? Hic aksatma.gececek eminim cnm.dinlememeye calis.su gibi gececek insallah...
Progestana devam dedi canim zaten 200 luk vajinadan koyuyordum. Eve gelince koydum yine antibiyotik ignemi de vurulunca sancim biraz azaldi canim. Ya iyi ki varsi insan paylasipsordukca icim bir rahatliyor.
:))) canim sakin sakin progestani ihmal etme.bsk ben hic aksatmadan devsm ediyorum.ama benim dr islemden sonra vajinadan 2 hafta yasaklamisti
Makattan al yada agizdan demisti bende 200luk kullanıyorum. Iylesene kadar makattan dedi ben alamadim makattan agizdan aldim.bak simdi kafam karisti.sen bilmiyormus gibi arayip sorsana vajinadan mi devam edeyim diye. Iyiki sende varsin.azicik yardimim olduysa ne mutlu bana.:)
:))) canim sakin sakin progestani ihmal etme.bsk ben hic aksatmadan devsm ediyorum.ama benim dr islemden sonra vajinadan 2 hafta yasaklamisti
Makattan al yada agizdan demisti bende 200luk kullanıyorum. Iylesene kadar makattan dedi ben alamadim makattan agizdan aldim.bak simdi kafam karisti.sen bilmiyormus gibi arayip sorsana vajinadan mi devam edeyim diye. Iyiki sende varsin.azicik yardimim olduysa ne mutlu bana.:)
Canim nasilsin _? Evde nasil vakit geciriosun ya. Yat yat sklidimbide sanki surekli yatinca belim bole kuyruk sokumum agrimaya basladi bide bugun akintimin sari rwngi de koyulasti ona canimi sktm biraz cunku hep bole oldugunda isler ters gitmisti. Insallah duzelir ya ( zaten binbir tane duygu var icimde. Biz var ya gercekten psikolojik destege ihtiyacimizin old.dusunuyorum bazen (( Allah yardimcimiz olsun
Evet yatmak ozellikle sikici oluyor ama ben kitap okumustum hep bir de eski turk filmleri almistim komik onlari izledim.ama sonrasinidusun
Yatmak zzorundasin gececek.sayili gun çabuk gecer merak etme :) kesinlikle psikolojik destege ihtiyac var haklisin :))
Canim nasilsin _? Evde nasil vakit geciriosun ya. Yat yat sklidimbide sanki surekli yatinca belim bole kuyruk sokumum agrimaya basladi bide bugun akintimin sari rwngi de koyulasti ona canimi sktm biraz cunku hep bole oldugunda isler ters gitmisti. Insallah duzelir ya ( zaten binbir tane duygu var icimde. Biz var ya gercekten psikolojik destege ihtiyacimizin old.dusunuyorum bazen (( Allah yardimcimiz olsun
Canoo yeni konu actim yuksek riskli ikiz gebeler diye. Sen benim bu yoldaki en yakin arkadasimsin. Cunku ayni yollardan yuruyoruz keske seni taniyabilseydim. Cok isterdim.
:))) sen de oyle.simdi baska korkularim basladi.2li 3lu test yapamiyorlar ya aminosentez yapilmali acaba ? Zaten riskimiz var bir risk daha ? Cuma gunu dr ile detayli konuşacağım.
Bide ikili uclu testler ikizlerde dogru sonuc vermiyormus. Rahatla riskinin cogunu atlattin bidaha igne girisi istemeyani cok buyuk bisey olmadikca isteme bence canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?