Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce kadar birine yakını tarafından söylenmişim bana sosyal medyadan bi kaç kez ulaşmaya çalıştı ben reddettim. Benim ona söylendiğim vakitler uzaktan görmüş beni maskeliymişim sanırım. Neyse yakın bi zamanda tekrar ulaşmaya çalıştı bu kez konuştum onunla muhabbetimiz çok güzel gidiyordu görüşecektik yakında fakat bi kaç gün önce canımı çok sıkan bi durum oldu biz onla bi mekanda karşılaştık orda olacağımdan haberi yoktu ben girerken o çıkıyordu uzun uzun baktı bana tekrar baktı kaşlarını çatarak yani yüzünde hiç beğenmiş gibi bi ifade yoktu sert sert sadece benzetti ama ben olacağıma ihtimal vermedi gibi geldi bana sonra ardına bile bakmadan gitti eve döndüm bana hiç sende mi oradaydın o sen miydin filan demedi konu arasında beni ne zaman görmüştün dedim tam zamanını bilmiyorum 1 yıl olmuştur dedi. Çok çok kötü hissediyorum daha neden buluşayım ki konuşmakta istemiyorum artık ne yapmalıyım bilmiyorum
Bende filtreli koymam sevmiyorum farklı olduğumu da düşünmüyordum öyle bi fotolara bi aynada kendime bakıyorum travma oldu bende kaldırdım tüm fotoğraflarıBenim oyle bi durumum olmaz mesela çünkü sıfır filtre neysem o sekilde koyarım sizi neden tanımadı bir düşünün bakalim
Beni gördüğünü söylemişti o da zaten görmeden yazacak biri değil ama böyle olacağını düşünemezdim zaten gördü diye düşünüyordum şuan iğrenç hissediyorumProfil fotosu yerine çiçek böcek mi koydunuz?
Tam emin olamamıştır veya o an ne yapacağını bilememiştir. Asıl sizin görüşebilecekken hiç görüşmeden flört etmeniz saçma.
Madem birileri size aracı oldu 1 2 senedir dışarıda çay kahve içmek yerine hep internette konuştunuz?Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce kadar birine yakını tarafından söylenmişim bana sosyal medyadan bi kaç kez ulaşmaya çalıştı ben reddettim. Benim ona söylendiğim vakitler uzaktan görmüş beni maskeliymişim sanırım. Neyse yakın bi zamanda tekrar ulaşmaya çalıştı bu kez konuştum onunla muhabbetimiz çok güzel gidiyordu görüşecektik yakında fakat bi kaç gün önce canımı çok sıkan bi durum oldu biz onla bi mekanda karşılaştık orda olacağımdan haberi yoktu ben girerken o çıkıyordu uzun uzun baktı bana tekrar baktı kaşlarını çatarak yani yüzünde hiç beğenmiş gibi bi ifade yoktu sert sert sadece benzetti ama ben olacağıma ihtimal vermedi gibi geldi bana sonra ardına bile bakmadan gitti eve döndüm bana hiç sende mi oradaydın o sen miydin filan demedi konu arasında beni ne zaman görmüştün dedim tam zamanını bilmiyorum 1 yıl olmuştur dedi. Çok çok kötü hissediyorum daha neden buluşayım ki konuşmakta istemiyorum artık ne yapmalıyım bilmiyorum
Seni tanımamış. Orada elin kızısın, beğense gülse ne olacakbiz onla bi mekanda karşılaştık orda olacağımdan haberi yoktu ben girerken o çıkıyordu uzun uzun baktı bana tekrar baktı kaşlarını çatarak yani yüzünde hiç beğenmiş gibi bi ifade yoktu sert sert sadece benzetti ama ben olacağıma ihtimal vermedi gibi geldi
Acaba tanıdı da, bak ben ne kadar sadık erkeğim imajı vermek için, başka kızlara bakmam tavrı mı sergiledi.Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce kadar birine yakını tarafından söylenmişim bana sosyal medyadan bi kaç kez ulaşmaya çalıştı ben reddettim. Benim ona söylendiğim vakitler uzaktan görmüş beni maskeliymişim sanırım. Neyse yakın bi zamanda tekrar ulaşmaya çalıştı bu kez konuştum onunla muhabbetimiz çok güzel gidiyordu görüşecektik yakında fakat bi kaç gün önce canımı çok sıkan bi durum oldu biz onla bi mekanda karşılaştık orda olacağımdan haberi yoktu ben girerken o çıkıyordu uzun uzun baktı bana tekrar baktı kaşlarını çatarak yani yüzünde hiç beğenmiş gibi bi ifade yoktu sert sert sadece benzetti ama ben olacağıma ihtimal vermedi gibi geldi bana sonra ardına bile bakmadan gitti eve döndüm bana hiç sende mi oradaydın o sen miydin filan demedi konu arasında beni ne zaman görmüştün dedim tam zamanını bilmiyorum 1 yıl olmuştur dedi. Çok çok kötü hissediyorum daha neden buluşayım ki konuşmakta istemiyorum artık ne yapmalıyım bilmiyorum
bu durum oluyor ya online başlayan tanışmada. illa gerçek ve foto arasında fark oluyor. tanımamış da olabilir, sizi gördükten sonra konuşmayı keserse beğenmemiş demektir cok net. sonrasında aynı konuşmaya devam ettiniz mi? bir de aynı şehirdeyseniz 1 yıldır görüşmeyi istemediniz mi ikiniz de? bu da normal değil.Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce kadar birine yakını tarafından söylenmişim bana sosyal medyadan bi kaç kez ulaşmaya çalıştı ben reddettim. Benim ona söylendiğim vakitler uzaktan görmüş beni maskeliymişim sanırım. Neyse yakın bi zamanda tekrar ulaşmaya çalıştı bu kez konuştum onunla muhabbetimiz çok güzel gidiyordu görüşecektik yakında fakat bi kaç gün önce canımı çok sıkan bi durum oldu biz onla bi mekanda karşılaştık orda olacağımdan haberi yoktu ben girerken o çıkıyordu uzun uzun baktı bana tekrar baktı kaşlarını çatarak yani yüzünde hiç beğenmiş gibi bi ifade yoktu sert sert sadece benzetti ama ben olacağıma ihtimal vermedi gibi geldi bana sonra ardına bile bakmadan gitti eve döndüm bana hiç sende mi oradaydın o sen miydin filan demedi konu arasında beni ne zaman görmüştün dedim tam zamanını bilmiyorum 1 yıl olmuştur dedi. Çok çok kötü hissediyorum daha neden buluşayım ki konuşmakta istemiyorum artık ne yapmalıyım bilmiyorum
açık açık sor beni gördün mü falan.olay net değil çünküMerhaba arkadaşlar 1 yıl önce kadar birine yakını tarafından söylenmişim bana sosyal medyadan bi kaç kez ulaşmaya çalıştı ben reddettim. Benim ona söylendiğim vakitler uzaktan görmüş beni maskeliymişim sanırım. Neyse yakın bi zamanda tekrar ulaşmaya çalıştı bu kez konuştum onunla muhabbetimiz çok güzel gidiyordu görüşecektik yakında fakat bi kaç gün önce canımı çok sıkan bi durum oldu biz onla bi mekanda karşılaştık orda olacağımdan haberi yoktu ben girerken o çıkıyordu uzun uzun baktı bana tekrar baktı kaşlarını çatarak yani yüzünde hiç beğenmiş gibi bi ifade yoktu sert sert sadece benzetti ama ben olacağıma ihtimal vermedi gibi geldi bana sonra ardına bile bakmadan gitti eve döndüm bana hiç sende mi oradaydın o sen miydin filan demedi konu arasında beni ne zaman görmüştün dedim tam zamanını bilmiyorum 1 yıl olmuştur dedi. Çok çok kötü hissediyorum daha neden buluşayım ki konuşmakta istemiyorum artık ne yapmalıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?