Reelde tanımayan flört

morcvert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
16
14
3
30
Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce kadar birine yakını tarafından söylenmişim bana sosyal medyadan bi kaç kez ulaşmaya çalıştı ben reddettim. Benim ona söylendiğim vakitler uzaktan görmüş beni maskeliymişim sanırım. Neyse yakın bi zamanda tekrar ulaşmaya çalıştı bu kez konuştum onunla muhabbetimiz çok güzel gidiyordu görüşecektik yakında fakat bi kaç gün önce canımı çok sıkan bi durum oldu biz onla bi mekanda karşılaştık orda olacağımdan haberi yoktu ben girerken o çıkıyordu uzun uzun baktı bana tekrar baktı kaşlarını çatarak yani yüzünde hiç beğenmiş gibi bi ifade yoktu sert sert sadece benzetti ama ben olacağıma ihtimal vermedi gibi geldi bana sonra ardına bile bakmadan gitti eve döndüm bana hiç sende mi oradaydın o sen miydin filan demedi konu arasında beni ne zaman görmüştün dedim tam zamanını bilmiyorum 1 yıl olmuştur dedi. Çok çok kötü hissediyorum daha neden buluşayım ki konuşmakta istemiyorum artık ne yapmalıyım bilmiyorum

Hiçmi görüntülü konuşmadınız?
Açıkca söylemek en doğrusu.

Maske varsa taniyamamistir da bi tek orda mi gordu ki? Yani wp de pp yok mu sizin?
Cok mu photoshop var yoksa?

Profil fotosu yerine çiçek böcek mi koydunuz?

Tam emin olamamıştır veya o an ne yapacağını bilememiştir. Asıl sizin görüşebilecekken hiç görüşmeden flört etmeniz saçma.

Benim oyle bi durumum olmaz mesela çünkü sıfır filtre neysem o sekilde koyarım sizi neden tanımadı bir düşünün bakalim
Bende filtreli koymam sevmiyorum farklı olduğumu da düşünmüyordum öyle bi fotolara bi aynada kendime bakıyorum travma oldu bende kaldırdım tüm fotoğrafları

Profil fotosu yerine çiçek böcek mi koydunuz?

Tam emin olamamıştır veya o an ne yapacağını bilememiştir. Asıl sizin görüşebilecekken hiç görüşmeden flört etmeniz saçma.
Beni gördüğünü söylemişti o da zaten görmeden yazacak biri değil ama böyle olacağını düşünemezdim zaten gördü diye düşünüyordum şuan iğrenç hissediyorum

Ay bi insanin tavirlariyla neden bu kadar kendinize yükleniyorsunuz ki ? Filtreli de koyaiblirsiniz normal de bu sizin tercihiniz. Baktiysa ve maskeli oldugunuz icin taniyamaysa gayet normal. kendinize yüklenmenizin bir faydasi yok. özgüvenli olun. acikca da konusun durumu. gecen seni gördüm baktin ama hic selam vermedin diyebilirsiniz. kendinize güvenin lütfen

Madem birileri size aracı oldu 1 2 senedir dışarıda çay kahve içmek yerine hep internette konuştunuz?

Adamın benim gibi yüz hafızası yoktur. Biri selam veriyor geçerken hatırlayamıyorum Bi türlü ama ayıp da olmasın diye tanımış gibi yapıp selam veriyorum ben. Bi gün Bi sapık dadansa anlamadan gülümseyeceğim ona da diye korkuyorum.
Yani adam gördü beğenmedi kaşlarını çattı ok sonra İnternetten konuşmaya niye devam etsin? Tanımamış işte beğenmemiş değil. Belki de sen ona dikkatli bakınca ulen benim başım bağlı flörtüm var ne bakıyon diye kaşlarını çatmıştır.

Seni tanımamış. Orada elin kızısın, beğense gülse ne olacak

Acaba tanıdı da, bak ben ne kadar sadık erkeğim imajı vermek için, başka kızlara bakmam tavrı mı sergiledi.
Kaşlarını çatmasının başka anlamı olamaz bence, hayatımda biri var anlamı taşır diye düşünüyorum.
Şimdiye elli kere sorar, hatta gördüğümde ben selam verirdim.
Bu kadar kafanıza takacağınız bir şey yok, bende de merak duygusu ağır basardı.

bu durum oluyor ya online başlayan tanışmada. illa gerçek ve foto arasında fark oluyor. tanımamış da olabilir, sizi gördükten sonra konuşmayı keserse beğenmemiş demektir cok net. sonrasında aynı konuşmaya devam ettiniz mi? bir de aynı şehirdeyseniz 1 yıldır görüşmeyi istemediniz mi ikiniz de? bu da normal değil.

açık açık sor beni gördün mü falan.olay net değil çünkü

İyi de adam benzetmiş işte ama emin de olamamış, kaşlarını çatması da ondandır. maskeyle insan tanınmıyor. adam beğenmese sonrasında da sizinle iletişime devam etmez. O gün beni gördün ama tanıyamadın herhalde deyin şaka yollu.o gün sizi beğenmediyse de siz olduğunuzdan emin olunca çeker gider siz de ikilemde kalmazsınız böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…