Reelde tanımayan flört

Adam eskisi gibi yazıyorsa bence sen olduğunu anlamamistir. Eğer bariz sekilde soğukluk varsa sen de cevap verme sana yazarsa ne oldu bişey mi var diye bi bahane uydurup konuşmaya devam edersin. Sonraki hal hareketlerine bakarsin

Kendi kendinize gelin guvey olacaginiza acik acik sorun. Adam belliki o mu degil mi diye icinden gecirdi siz birsey soylemeyincede siz olmadiginiza kanaat getirdiki oyle bakti. Bazi insanlar var her bakistan ay cok guzelim asik oldu diye cikaran sizde tam tersi komplekse girmissiniz bu kadar abartmayin.

tanımamış ki çok normal
fotoğrafsız mı konuşuyorsunuz?
eğer öyle ise yüz yüze gelince beğenmeme ihtimali çok yüksek ama
neysen o halinle foto koyman şart

Aynen ben de öyleyim .benim yan komşumla selamlasıp sonr bu kim diye yanındakilere sormuşluğum var 3kez aynı kişiyi tanımaz mi insan diye soruyorum kendime

Sizinki yine hic yüzyüze gelmediginiz flörtünüz
Ben normalde surekli görüştüğümüz insanlari, arkadaş, akraba filan farkli mekanlarda karşılaşinca tanimiyorum.
Gözüm bi yerden ısırıyor oluyorum.
Karşı taraf benimle konuşmaya baslayinca hatırlıyorum.

Keşke görmediğimiz insanlarla flört etmek zorunda kalmasak ne diyeyim.

Emin olamamış olabilir. Ee siz neden yazmadınız o gün seni burda gördüm diye? Açık açık sorsaydınız. Bu kadar kendinize yemeye değecek bir konu değil. Öz güven sorununuz var sanırım.
Bu arada adam sizin instagramda maskesiz fotoğraflarınızı gördü değil mi? Yani yüzünüzü biliyor az çok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…