nasmina izmirdeydin galiba.oradada bir başka forumdan birisinin kızında vardı.ona sorup sana dönüş yapayım ben.bir başka dr sizede iyi gelebilir.
iyi bir karar vermişiniz.çok ilgil bir dr. nişantaşında özeli 40 dk filan muayene edip ilgileniyor.
koca liste halinde soru hazırla hepsini cevaplar...
oda dr oda dr ama 2 tane ilaç seçimi hayatımızı değiştirdi.oda önemli hani
agzındaki yaralar reflüdendir büyük ihtimal.gece besleyip uyutuyorsan sabaha kadar gel gitlerle oluşuyordur.
asitler geliyordur mideden...
sık kaka yapmasıda bir şeye alerjisi oldugunun göstergesi olabilir.pişik oluyormu.
öksürük hakkındada ya reflüden yada ev tozuna akarına küfe,neme,tepkide olabilir.bir şey diyemiycem.
bir an önce gidip şu alerji işini netleştirirseniz en az sizin kadar bende sevincem.
boşuna vakit kaybı olmasın.kıyamıyorum.
yaşadıklarının aynısını yaşadım hemde dha uzun bir süree.oldugu gibi kusardıı.fışkırtırdı. dondurma kablarını afedersin ama kusmuk tası yapmıştım.her odada vardı.çünkü su içse kusardı.havaya zıplatsan kusardı.gezmeye gidince o dondurma kabıyla giderdik. taksilerde otobüslerde poşetlerimiz eksk olmazdı çantadan elimizde dururdu.
o korkuyla yaşamak bizede kötü ama çocuk Allah bilir neler çekiyor.
4 yaşında hala 13.800 kilo. kaldıı bazı şeyler çok istahsız midesi gelişmedi.midede bir şey kalmıyorduki?
bugün ne verdiysem kustu moralim alt üst oldu ne yapacağımı lşaşırmış durumdayım 1 hafta iyiydi sonra ne oldu bilmiyorum ama ilcın pek etkisi yok heralde
nasmina reflüyse herzaman olur diyosun ama öncelikle 3 ay yda 6 ay süren en az buda tabiki bir tedavisi var.düzenli kullan ilaçlarınızı.ozaman etki etmezse endişelenmekte haklısın.ama ilaçları düzenli vermeden tedavi oldu bitti tekrar başladıda diyemezsin dra.
ama çözümü var,üzülmeyin bu kadar.ben çok geç kaldımm ona ragmenn sevinçliyim...
ya ist.olmasaydım dr dr gezdiremeseydm.netim olmasa araştırıp bişiler bulamasaydım. normal çocuk drunun vereceği ilaçlarla geçseydi senelerimiz???
dermansız bir şy değil,halimiz şükür.biraz daha sabırla ve temkinli dikkatli olmak gerekiyo.
ama adı konmuş reflü.ona görede bir yol izlenmeli...ilacınızıda etkili bulmuyorum lansoru.
reflüde ranitidin önemli.oda bizim kullandıgımızda vardı...
nasılki agrı kesicilerinki paresetemolsa içeriği o ise agrıyı kesen,reflününkide ranitidin!!! nettete araştırabilirsin.
sizde inşallah bir an önce bir düzenle en kısa sürede atlatırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?