yeni siteyemi alışamadınız
neden ugramıyorsunuz
reflüler geçtimi yoksa?
ne durumdasınız
Canım biz 15 gündür çok zor günler yaşadık 24 kasımda ege üni. çocuk gast. profu sema aydoğdu hanıma götürdük reflü tedavisi diye dr çocuğu görür görmez hastaneye yatırdı aşırı su ve besin kaybı var dedi daha tahlil yapmadan böyle dedi rahatsızlığı içinde sarı kusmasından dolayı BAĞIRSAĞINDA DARLIK VARDIR dedi ama bunları daha tahlil falan yapmadan bildi. Neyse o gün yattı tahlil üstüne tahlil yaptı çok susuz kalmıştı aşırı sıvı yüklemesi yapıldı çocuğu kaybetme sınırına gelmiştik o gece biraz düzeldi sabah hemen endoskopi yaptı dediği çıktı gerçekten darlık çıktı. Bizi çocuk cerrhisine yatırdı hemen ameliyat olması gerekiyordu çok geç kalmıştık doğduğunda yapılması gereken ameliyat 14 ay sonra yapılacaktı ama vucudu ameliyatı kaldıracak durumda değildi okadar susuz kalmışki ameliyatı yapan doç dr orkan ergün onu yoğun bakıma aldı 4 gün yavrumu göremedim eli kolu bağlı ağlaya ağlaya yattı durum normale dönünce ameliyat oldu sonra yine yoğun bakım dün hastaneden çıktık çok şükür bebeğim 2. kez doğdu şimdi evimizdweyiz çok korktuk 1 yıldır doktorlar teşhiş koyamadılar ben sarı kusmasından bunu anlamıştım ama doktorlar kabul etmedi bu yaşa gelemezdi ölürdü diyolardı ameliyatı yapan hoca çocuk resmen yaşamaya çalışmış iğne deliği kadar yerden sızarak beslenmiş dedi hastaneye yattığında 6 buçuk kiloydu çok düşük yani çıktığımızda 7 buçuk ama 1 kilo su takviyesiyle. durum bu canım çocuğumun burnu aksa birdaha her profa götürmicen anlamıyorlar bir sürü para alıyorlar neyse yine yazarım herkese geçmiş olsun
Sağol canım gerçekten Allah onu bana 2.kez bağışladı doktor vesile rabbim ne isterse o oluyor iyiye gidiyor çok şükür 1 kilo eksiği var sema hanım mama yazdı bu ay kilo alması için bakalım çocuk o kadar kustu ki yemek yemek ona işkence geliyor yani zor yiyor oyunla falan yeediriyoruz Allah herkesin yavrusunu bağışlasınCanim yazdiklarini yeni gordum ve cok uzuldum.
rabbim evladinizi size bagislamis
insallah simdi daha iyidir bebeginiz.
gecmis olsun.
sağol canım boyu normal çok şükür ama çok ta uzun değil sadece ortalamanın içinde buna da şükür şu an 9 kilo doktor pedia sure ve fantomalt yazdı bu gün başladık sütü ocakta ısıtma dedi 100ml pedia sure ile yumurta peynir bisküvi vs karıştırdım içine 1 ölçek fantomalt kattım doktor öyle dedi çünkü ama hem çok hemde soğuk bi kahvaltı oldu yedirdim ama soğuk olduğu için içim rahat etmedi bakalım doktor ne derse onu yapıcaz ona güveniyoruz. Sen kullanmıştın demi pediasure nasıl veriyodun yani hafif ısıtsak olurmu ki acabanasmina sizden iyi haberler almak çok güzel
inşallah dahada iyi olacaksınız
kilo alıyorlar bi hastalık oluyor tekrar hemen 1 haftada veriyorlar
çok takılma
bende alıştımm baksana
önemli olan boyları normal olsunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?