- 22 Eylül 2022
- 1.829
- 1.737
- 63
- 26
- Konu Sahibi minikfilozof
-
Geçmiş olsun bende sancılı geçiririm. İşe gideceğinizden dolayı acile gidin iğne yapsınlar doktora da ponstan 500mg ağrı kesici içebilir miyim diye sorun eğer hiç kullanmadıysanız faydasını cok göreceksiniz.Kızlar merhaba. Ben aşırı sancılı regl oluyorum ağrı kesici içmezsem hayatıma devam edemiyorum o derece. Bu sabah yani dün sabah oldum ağır bir ağrı kesici içtim günde 1 tane alınan sabah ağrım olmadı. Fakat gece 12 den beri kıvranıyorum tekrar ağrı kesici alamadım sıcak su tuttum, torba koydum, bitki çayı içtim geçer gibi oluyor fakat şiddetle geri geliyor. Üstelik sol böbreğim de ağrıyor, midem çok kötü. Ve saat 6 da işe gitmek için evden çıkmak zorundayım. Çok kötüyüm gerçekten. Acile gitsem tedavi ederler evet ama rapor verirler mi diye düşünüyorum. Üstelik işten 6 da çıkıyorum eve gelmem akşam 7.30 u buluyor nasıl idare ederim bilmiyorum
Kızlar merhaba. Ben aşırı sancılı regl oluyorum ağrı kesici içmezsem hayatıma devam edemiyorum o derece. Bu sabah yani dün sabah oldum ağır bir ağrı kesici içtim günde 1 tane alınan sabah ağrım olmadı. Fakat gece 12 den beri kıvranıyorum tekrar ağrı kesici alamadım sıcak su tuttum, torba koydum, bitki çayı içtim geçer gibi oluyor fakat şiddetle geri geliyor. Üstelik sol böbreğim de ağrıyor, midem çok kötü. Ve saat 6 da işe gitmek için evden çıkmak zorundayım. Çok kötüyüm gerçekten. Acile gitsem tedavi ederler evet ama rapor verirler mi diye düşünüyorum. Üstelik işten 6 da çıkıyorum eve gelmem akşam 7.30 u buluyor nasıl idare ederim bilmiyorum
Benim bulduğum tek çözüm tilac resmen felçli gibi hiçbir şey hissetmiyorum bunu kullanınca tavsiye ederimKızlar merhaba. Ben aşırı sancılı regl oluyorum ağrı kesici içmezsem hayatıma devam edemiyorum o derece. Bu sabah yani dün sabah oldum ağır bir ağrı kesici içtim günde 1 tane alınan sabah ağrım olmadı. Fakat gece 12 den beri kıvranıyorum tekrar ağrı kesici alamadım sıcak su tuttum, torba koydum, bitki çayı içtim geçer gibi oluyor fakat şiddetle geri geliyor. Üstelik sol böbreğim de ağrıyor, midem çok kötü. Ve saat 6 da işe gitmek için evden çıkmak zorundayım. Çok kötüyüm gerçekten. Acile gitsem tedavi ederler evet ama rapor verirler mi diye düşünüyorum. Üstelik işten 6 da çıkıyorum eve gelmem akşam 7.30 u buluyor nasıl idare ederim bilmiyorum
Evliyim çocuğum da var ama hala çok şiddetli ağrı yaşıyorum tüm günüm zehir oluyo tam 2 gün. Ağrıyı hissettiğin anda ağrı kesici yut birde sıcak su torbasıni belinin altına koy ise yarıyor. Çocuktan sonra 1 düşük yaptım ağrısı çok zormuş nasıldı falan dedilrr ben adetten alışığım aynı adet sancısı gibi dedim. O derece ama dediğim gibi olacağını hissettiğin an yut ağrı kesici parol.falan değil bir arveles falan gibi . Ağrı baslayinca oda işe yaramıyorKızlar merhaba. Ben aşırı sancılı regl oluyorum ağrı kesici içmezsem hayatıma devam edemiyorum o derece. Bu sabah yani dün sabah oldum ağır bir ağrı kesici içtim günde 1 tane alınan sabah ağrım olmadı. Fakat gece 12 den beri kıvranıyorum tekrar ağrı kesici alamadım sıcak su tuttum, torba koydum, bitki çayı içtim geçer gibi oluyor fakat şiddetle geri geliyor. Üstelik sol böbreğim de ağrıyor, midem çok kötü. Ve saat 6 da işe gitmek için evden çıkmak zorundayım. Çok kötüyüm gerçekten. Acile gitsem tedavi ederler evet ama rapor verirler mi diye düşünüyorum. Üstelik işten 6 da çıkıyorum eve gelmem akşam 7.30 u buluyor nasıl idare ederim bilmiyorum
Geçmiş olsun bazı kadınların doğuştan rahmi ters oluyormuş yada kist miyom ağrı yapıyormuş yengem de aynıydı 3 çocuğu var yıllarca gitmediği doktor kalmadı bilememiş doktorlar ileri yaşlarda öğrendi rahmi tersmiş ameliyat oldu zaten olmasaydı da menapoza girerdi yani ben çocuktum genç kızdım öyle bi ağrı çeken daha görmedim kadın resmen günü gelmeden ağrı çekerdi günlerce yatakta yattığını bilirimBenim daha kötü geçiyor ilaç da fayda etmiyor iğne dışında , bazı iğneler bile kesmiyor. Kusma üşüme ,terleme kabızlık ,sancı hepsi bi arada oluyo , çok şey denedim geçmedi .. bi ara maydonoz suyu kaynatıp içiyordum bu çok iyi geldi ,benim gibi şiddetli ağrısı olan biri için ilaç niteliğindeydi ,5-6 ay sonra fayda etmedi nedense ,ama siz deneyin mutlaka çok iyi gelecektir , ayrıca Bi diş sarımsak kadar taze zencefil kaynatın 5-6 dakika , için bu da çok etkisini gösteriyor, ha benimkini hiç bişey tam olarak kesmiyor ama en azından rahatlatıyor ,adet sancısı olmayan kadınlar ne şanslı 13-14 yaşımdan beri mahvoldum yerleri tırmalıyorum acıdan
Merhaba konudan bağımsız olacak ama pko ile kolay hamile kaldınız mı acabaBende doğum yapmadan önce çok ağrı çekerdim. Acile gidip iğne yaptırıyordum sürekli. Sonra pko olduğumu öğrendim. Yani küçük küçük bir sürü kist varmış rahimde. Hem adet düzensizliği hemde ağrınin sebebi buymuş. Kadın doğuma gidin mutlaka belki sizde de böyle birşey vardır.
beni görseniz Halime acırsınız bazen bi hafta önceden kusmam başlıyor ,sürekli öğürme geliyor konuşurken bile öğürüyorum ,ağrıdan eşime dedim sık kafama artık dayanamıyorum diye 2 gün boyunca ağrım oluyor ama ilk gün diğer sabaha kadar ölüyorum tuvalete sürünerek gidiyorum yanımda kusma poşeti ,bazen dizlerim kırılıyor ,bi üşüme bi sıcak basması aynı anda ,daha benim gibi kimseyi görmedim ,29 yaşındayım 13-14 yaşımdan beri bi kez sancısız geçirdğimi hatırlamam , majezik apranax dolorex ne içersem içeyim geçmiyordu ,bazen üst üste alıyordum bana mısın demiyordu iğne olmadan , serum kesmiyordu nedense ..Geçmiş olsun bazı kadınların doğuştan rahmi ters oluyormuş yada kist miyom ağrı yapıyormuş yengem de aynıydı 3 çocuğu var yıllarca gitmediği doktor kalmadı bilememiş doktorlar ileri yaşlarda öğrendi rahmi tersmiş ameliyat oldu zaten olmasaydı da menapoza girerdi yani ben çocuktum genç kızdım öyle bi ağrı çeken daha görmedim kadın resmen günü gelmeden ağrı çekerdi günlerce yatakta yattığını bilirim
İlk önce kimyasal gebelik geçirdim. O zaman gittiğim bir doktor sen nasıl hamile kalabildin çok şaşırdım, tedavi olmadan hamile kalman çok zor dedi. Pko olduğumu da o söyledi. Baya korkuttu beni. Hemen tedaviye başlamak istedi,bende kabul etmedim, özel hastaneydi, o kadar param yoktu. Devlete gittim. Oradaki doktor bir yıl dene olmazsa gelirsin dedi. 3 yada 4 ay sonra hamile kaldım.Merhaba konudan bağımsız olacak ama pko ile kolay hamile kaldınız mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?