- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Kızlar selam, aklıma takılan bir şey var umarım beni aydınlatırsınızönceki adet dönemlerimde de oluyordu bu durum regl dönemlerimde kanamam ile birlikte gelen ufak minicik şekilde kan pıhtıları geliyor kanamam da bu durum nedir bir bileniniz var mıdır? İnternetten baktım biraz ama gördüğüm kadarı ile yazılanlar kocaman büyük şekilde et parçaları demişler kanamalarında olanlar benim bu şekilde değil ufak minnacık kan pıhtıları :)
kansızlıktan da olabilirmiş.... klişe olacak ama doktora gidip kan tahlilinden öğrenebilirsin.
kalınlaşmış rahim duvarı dökülür reglide yani ufak pıhtılar normal bence, anormal gelen bişey olurs dr ye gitmelisin
bnada oluyo cnm bu zamana kdr hic onmsemedim normal bisi gibi geliyo bnaÇok şükür anormal büyüklükte parça bir şey gelmedi bu güne kadar ufacık kan pıhtılaşması o da bütün adetim boyunca sürmüyor ilk 2 gün geliyor
Çok şükür anormal büyüklükte parça bir şey gelmedi bu güne kadar ufacık kan pıhtılaşması o da bütün adetim boyunca sürmüyor ilk 2 gün geliyor
Kizimin 10 tane doktorun teshis edemedigi hastaligini internetten bulmuş biri olarak internete dalmayin derim.
Bas agrisiyla girer beyin tumoruyle çıkarsınız.
bende eskiden netten bakardım ama korkmuş olarak çıkıyorum en iyisi iyi bir doktora gitmekKizimin 10 tane doktorun teshis edemedigi hastaligini internetten bulmuş biri olarak internete dalmayin derim.
ben de eskiden netten bakardım ama hep k
bende eskiden netten bakardım ama korkmuş olarak çıkıyorum en iyisi iyi bir doktora gitmek
Kizimin 10 tane doktorun teshis edemedigi hastaligini internetten bulmuş biri olarak internete dalmayin derim.
kızınızın son durumu nasıl sonuçlar çıkacaktı sanırım.Kizimin 10 tane doktorun teshis edemedigi hastaligini internetten bulmuş biri olarak internete dalmayin derim.
Aynen oyle. Hem burda hem esimin memleketinde cocuk doktorlarina gosterdik. 4 ay boyunca internetten araştırdım. En sonunda Konya da bir bebege yapilan kafatası sekillendirme ameliyat haberini buldum. Aha dedim iste bu. Ki eger yuz asimetrisi yerine direk kafatasi asimetrisini arastirsaydim daha erken giderdim beyin cerrahina.10 tane doktor mu ?Aklıma bir türlü teşhis edilemeyen hastalıkları bulan doktor Hose MD. geldi
Kızlar selam, aklıma takılan bir şey var umarım beni aydınlatırsınızönceki adet dönemlerimde de oluyordu bu durum regl dönemlerimde kanamam ile birlikte gelen ufak minicik şekilde kan pıhtıları geliyor kanamam da bu durum nedir bir bileniniz var mıdır? İnternetten baktım biraz ama gördüğüm kadarı ile yazılanlar kocaman büyük şekilde et parçaları demişler kanamalarında olanlar benim bu şekilde değil ufak minnacık kan pıhtıları :)
Iyi cok şükür. Ameliyatla acilan bingildak kapanmamis. Hersey normale dönmüş.kızınızın son durumu nasıl sonuçlar çıkacaktı sanırım.
umarım iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?