- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
- 123
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Bende de oluyor bu durum kansızlık sebebiyle diye biliyorum.
İnternetten araştırmayın kesinlikle.Geçen sene burnumda ben gibi bir iz çıkmıştı belli belirsiz bunu araştırayım dedim.Aman allahın neler yazıyordu en son kanser olduguma karar vermiş evi ayağı kaldırmıştım.Allah korusun bişey olmadı.
O pihtilar gelmedigi zaman agridan geberiyorum ben. Bir keresinde dogru durust gelmemisti cok korkmustum. Akip gittigi zaman rahatliyor kasiklarim. Normal canim gelmesi, endise etme.
Her ay rahim ola ki bi bebek gelmesi durumunda hazırlıksız yakalanmamak için kendini hazırlar.
Ama bebek gelmeyince tüm hazırlıklar bir miktar kanla vücuttan dışarıya atılır
Bu bahsettiğin şey bende de oluyor canım. Hemen hemen her adet dönemimde 2 ve 3. günlerde yaşıyorum bu dediğini. Her ay normal derecede gelirken bu ay benim çok fazla geldi. Şuan regl dönemimdeyim ve 3. günümde çok afedersiniz öyle büyük bir pıhtı gelmiş ki alışık olmama rağmen çok korktum. Ama bencede normal bir şey endişe edilecek bir sorun değil gibime geliyor. Eğer herhangi bir şeyle alakalı ise bence hormonlarla alakalıdır. Bir çok kadın bu şekilde adet görüyor tahminimce.
Ah ahhh hem de nasıl, her yönden çok zor!Kadın olmak zor Arkadaş
BU AY BENDEDE oldu aynısı
ama ben geciktirici ilac aldım tatil için ve bir hafta süreyle antibiyotik bunlara baglıyorum
seninde içtiğin ilaçlar varsa onlar yapmıştır
Kızlar selam, aklıma takılan bir şey var umarım beni aydınlatırsınızönceki adet dönemlerimde de oluyordu bu durum regl dönemlerimde kanamam ile birlikte gelen ufak minicik şekilde kan pıhtıları geliyor kanamam da bu durum nedir bir bileniniz var mıdır? İnternetten baktım biraz ama gördüğüm kadarı ile yazılanlar kocaman büyük şekilde et parçaları demişler kanamalarında olanlar benim bu şekilde değil ufak minnacık kan pıhtıları :)
geçen gün bana da oldu mevsimsel diye takmadım fazla gelmedi zaten pıhtı
sperm bulup döllenemeyen
yumurtalıkların canım onlar
parça parça gelir adet le birlikte
kimi kadınlarda parçalanma fazla olur göze batmaz
kimilerinde daha iri parçalanma olduğu için
gözle görülür hale gelir
Nasıl döllenecek arkadaş bu spermlerçocuk yapmak ne zor şeymiş
bak oda kişiden lişiye değişiyor
kimi kırağı dan nem kapıyor
kimi yağmurlu havada susuz kalıyıor
(tabi sağlık sorunu olmayan kişiler için bahsediyorum )
denemeye devam
:)
Sperm bulup döllenemeyen yumurtalar mı?sperm bulup döllenemeyen
yumurtalıkların canım onlar
parça parça gelir adet le birlikte
kimi kadınlarda parçalanma fazla olur göze batmaz
kimilerinde daha iri parçalanma olduğu için
gözle görülür hale gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?