- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
bende de öyle şeyler oluyordu hem bekarken hem evlendıkten sonra minik minikti bende çatlayan yumurtalar düşüyor diye düşünüyordum hatta gitti yavrularım dıye espri yapıyordum kendı kendıme ama zaman ılerledıkce biraz büyüdüler kanamalarım normal zamanında oluyordu hamıle kaldım ve myomum oldugunu öğrendim o sebep oluyormus meğerse bir ultrasonla baktır istersen
Bende de oluyor bazen ama hic sormadim dr a demek yumurtaymis onlar
Canım benim çok genç kızken oluyordu hatta bir defasında kocaman ciğer gibi birşey çıkmıştı. Üstünde pek durmadım sonra da geçti zaten. Ama iki defa doğum yaptım ikisinde de geldi. Bence önemli birşey değil. Bi de regl sancısını o yapıyo galiba. O geçtiğinden beri regllerde sancım olmuyo çünkü
Sperm bulup döllenemeyen yumurtalar mı?
Benden de geliyor o pıhtılar
ama hiç ilişki yaşamadım?
bende klasık reglımın 3.gunu olur bu..
hiç bunun üzerine düşünmemiştim..
Bence normal bir şey tertemiz kan gelmez ki her zaman pıhtı da gelir illa kiDoğru o da var evlenmemiş birliktelik yaşamamış bekarlarda da oluyor bu neyin nesi o zaman bilemedim ki
ben dun regl oldum 1 hafta dir belim agriyor kuyruk kemigimden belim kopacak gbi agriyor o derece dunden beride basim agriyor migrenim tuttu 2 tane agri kesici ictim smdi tik yok halaKafam çok karıştı
Ben bekarken hasta oldgum zaman okulda falan soradan kalkmazdim ya gecerse die sonrada oturmasi zor oluo die ne zaman uzin sure oturup kalksam pihtilasma olurdu ona inaniorum bikere kasiklarima cok agri girmisti ve kocaman bi pihti ile karsilasmistim bayada buyuk olurdu pihtilar suanda hamileyim hicbir problemim cikmadi telaslanmayin bence
ben dun regl oldum 1 hafta dir belim agriyor kuyruk kemigimden belim kopacak gbi agriyor o derece dunden beride basim agriyor migrenim tuttu 2 tane agri kesici ictim smdi tik yok hala
Ya benimde belim ağrıdı normal de regl olacağım zaman tek belirtim sağ bacağıma inanılmaz ağrı giriyor o kadar bu sefer belime ağrılar girdi geçmesi lazım ama hala geçmedi belimde ağrı devam ediyor
Sperm bulup döllenemeyen yumurtalar mı?
Benden de geliyor o pıhtılar
ama hiç ilişki yaşamadım?
evlimisin :)
şimdi anladım ben demin spermle buluşan diyince sanki sadece ilişki yaşayanlarda oluyor gibi algılamıştım :)zaten ilişki yaşasan ve yumurtalar döllense yani hamile kalsan
adet olmazsın dimi canım
şöyle düşün yumurtalar bir çeperle kaplı ve her ay döllenmeyenler parçalanarak adet kanaması olarak
vücuttan atılıyor
bu pıhtı dediklerinizde yumurtalıklarınızın çeperleri
bazı bünyeler bunları çok küçük parçalıyor böylece kanla birlikte görünmüyor
bazıları daha büyük parçalıyor
ve görünüyor
Evliyim canım :)
kişiden kişiye değişir tabi ama ,bende bel ağrısı hiç olmazdı gecen ekim ayı regl dönemınde fena halde belim agrıdı ve hamıle oldugumu öğrendim acaba öyle bir şey olabilirmisin diye düşündüm sanırım regl degılsın şu an gününü beklıyorsn
Bu kucuk pihtilar cok nadir bendede oluyor ama sikintili bir durum oldugu aklima bile gelmediKızlar selam, aklıma takılan bir şey var umarım beni aydınlatırsınızönceki adet dönemlerimde de oluyordu bu durum regl dönemlerimde kanamam ile birlikte gelen ufak minicik şekilde kan pıhtıları geliyor kanamam da bu durum nedir bir bileniniz var mıdır? İnternetten baktım biraz ama gördüğüm kadarı ile yazılanlar kocaman büyük şekilde et parçaları demişler kanamalarında olanlar benim bu şekilde değil ufak minnacık kan pıhtıları :)
Bu kucuk pihtilar cok nadir bendede oluyor ama sikintili bir durum oldugu aklima bile gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?