Regle benzeyen hamilelik belirtisi

halles

Gönlümün yarısı
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
308
54
118
35
Arkadaşlar yarın adet günüm kasık sol ve sağ bacağıma aniden giren ağrılar var bunlar regl yaklaşıncada oluyor bana fakat 6 ay dır deniyoruz olmuyor bu ay olsun istiyorum adet olacağını zannedip hamile olduğunu öğrenen var mı

Merhaba arkadaşlar rabbim isteyen herkesin kucağını bir melekle doldursun inşallah sağlıklı sıhhatli bir sekilde... Benim ikinci gebeliğim olucak ama ilkinde hicbisey hissetmemiştim sadece reglimin geleceği gün kahve bı leke geldi sonraki gün dr gittim kanda cikti ama bu çok farklı ben bile anlamadım plansizdi aslında tam yumurtlama günü korunmasız olduk öncesinden başlanması lazım ama biz tam yumurtlama zamanında olduk iki veya üç gün sonra belde ağrı aşırı gaz ayak altlarında yanma ateşim 37.4 karında sislik sadece gogus uçlarında acı ve etrafındaki kabarcıklar da çoğalma ve acıma başladı bata 5 gün var daha test yapmadım... Ben regli olucani son 3 gün de anlardım kasıklarım ağrırdi aha geliyo gelmekte olan der bir gün sonra olurdum çünkü zamanından 2 gün önce olurdu hep bakalım ne çıkacak sizde bunları yaşadınız mı ve şuan reglime bugünle birlikte 4 gün var ve beyaz bir akıntı gelmeye başladı sizde böyle bişey oldumu hiç cvp yazarmisiniz

Benimde yarın bat. Ama yumurtladıktan bir hafta sonra ara ara kanamam oldu.(yumurtlamayı da değerlendirdik,bir gün önce dra gitmiştim. Dr değerlendir yumurtan çok güzel demişti)
Regli değildi. Geçen hafta 4 tane idrar testi yaptım. Hep negatif. Pozitifi 25.dk da gördüm o da anlamlı değil. Şimdi bu dört günün geçmesini bekliyorum. Bir tarafım gebesin diyor,diğer tarafım regli belirtilerin var nereye hamilesin diyor.

Ben de adet olmadan önce yaşadığım belirtileri yaşıyorum kasık ağrısı bacaklarımda sızlama bel ağrım ve baş ağrım hamileliğe dair birşey hissetmiyorum ve adet oldum olacam diye korkarak bekliyorum benim de 2. Gebeliğim ilkinde hiç ama hiç hissetmedim evlendikten 1 ay sonra oldu anlamadım bile belirtileri sadece içime doğdu test yaptım öyle çıktı Allahım nolur hamilelik olsun yarın adet günüm günü gününe oluyorum sekme olmaz tek farklı olan korunmayı bıraktıktan sonra adet günüm 5 ken 3 e düştü 4 aydır böyle bilmiyorum bu bir belirti mi

Benimde yarın adet günüm bende adet sancıları çekiyorum umarım değilizdir yarın olmazsa test yapsam mı çıkar mı

Birebir aynı oluyor

Bekledikçe ağrılarımda artıyor sanki bi test yapsam çok mu üzülürüm
Aynı durumdayım inan bana,kesin olacakmışım gibi. Ben hep test yapmıştım bu aşamada. Negatifi görüp regli oluyordum. Bu sefer bu döngüyü kırmak istiyorum. Sende bekle. Eğer gebeysek anne kardeşligi yaparız burdan

Merhaba arkadaşlar adetıme 3 gün kala hamıle oldugumu ögrendım şu an adetıme 1 gun kaldı adet sancısı çekiyorum karnım agrıyor normal mi sizce

Merhaba arkadaşlar adetıme 3 gün kala hamıle oldugumu ögrendım şu an adetıme 1 gun kaldı adet sancısı çekiyorum karnım agrıyor normal mi sizce
Nasıl öğrendiniz kaset test mi

hangi renkte ve kalınlıkta oluyor akıntıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…