Regle benzeyen hamilelik belirtisi

Ben sabah dayanamadım test yaptım malesef sonuç yok

Eklentiler

• IMG_7439.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_7440.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 57
Hamilelik adet gerçekten aynı ayırt etmek çok zor kramplar bile aynı olmuştu bende bacak ağrısı bel ağrısı akıntı kesin adetim geliyor dediğim ay hamile olduğumu öğrenmiştim .

Gebelik belirtisi diye diye kendimi dinledim hep sonra regl oldum 1 gününüz kalmış sabredin

Kızlar ben göğüs uçlarım hassaslaştı ara ara başıma ağrı giriyor cok sık karnımda ağrılar oluyo baya şiddetli ama bacaklarıma vuruyo Ağrı bel ağrım cok şiddetli bazen cok sık idrara çıkıyorum bunlar genelde adet olacağım zaman oluyordu bu ağrılar ama ilişkiye girdikten yaklaşık 1 hafta sonra gece yatarken karnımda cok farklı Bi Ağrı hissettim yaklaşık Bi 30 dk filan sürdü ve Gecti ve adetim 4 gün gecikti test yapmadım daha biraz daha bekleyim dedim sizce hamilelik olabilir mi 10 aydır evliyiz

Bel ağrısı
Kasık ağrısı
Göğüslerde dolgunluk,hassasiyet
Agizda metalik tat
Ani duygu değişimleri
Asiri halsizlik
Uyku hali.Bunlar benim gebelik belirtilerim.Halsizlik uyku hali metalik tat hariç ayni zamanda adet belirtilerim.Gebeliklerimin en ayırıcı belirtisi şiddetli bel ağrısı oldu.Tabi bu kişiden kişiye değişir.Test yapmadan da zor yani anlamak.Ozellikle ilk gebelikse.

Testte çıkar kesin gebelik varsa.Hatta direkt kan verebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar adetıme 3 gün kala hamıle oldugumu ögrendım şu an adetıme 1 gun kaldı adet sancısı çekiyorum karnım agrıyor normal mi sizce
Adet günü gelince adet ağrıları oluyor hamile olsanız da.Asiri şiddetli değilse endişe etmeyin.

Bat 6 sı. Dün merak edip kan testi yaptırdım. Negatif çıktı. 6 sına kadar pozitif olma ihtimali var mi sizce ?
Kan negatifse regli olacaksın. Regliyi bekle . İçini de ferah tut. Rahime yerleşseydi kan testin pozitif çıkardı.

Evettt şuan bende öyleyim bacaklarımda ara sıra ağrı oluyor 3 5 dakika sonra geçiyor sabırsızlıkla bekliyorum
Ben 29 Temmuz cumartesi günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün regl günüm dün az lekelenmem geldi. Bugünde sürüntü gibi peçeteye pembe leke geldi. Yerleşme kanaması regl zamanı oluyor mu yoksa ben mi sökülemiyorum acaba

3gun öncesi diye biliyorum ama kişiden kişiye de değişebilir inşallah yerlesmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…