Kagıt test gıbı olanlar var ya onla ve kan verdım ıkısınde de pozitifNasıl öğrendiniz kaset test mi
Belirti var mıydı pekiKagıt test gıbı olanlar var ya onla ve kan verdım ıkısınde de pozitif
Hayır yanı aynı adet belirtileri karın beş agrısı göguslerdd şişlik zaten bunlar regl olurken de oluyoBelirti var mıydı peki
Ben sabah dayanamadım test yaptım malesef sonuç yok
Amin bugün adet günüm hala umut varHakkınızda hayırlı en kısa zamanda çift çixğiyi görursunüz inşallah
Bende de 2gun gecikme var korkuyorum yapmayaBen sabah dayanamadım test yaptım malesef sonuç yok
Benimde sadece bel ve bacaklarımda ara sıra giren ağrılar varBende de 2gun gecikme var korkuyorum yapmayasadece bacaklarımda ağrı var fakat test yapmaya hiç cesaretim yok
Testte çıkar kesin gebelik varsa.Hatta direkt kan verebilirsiniz.Kızlar ben göğüs uçlarım hassaslaştı ara ara başıma ağrı giriyor cok sık karnımda ağrılar oluyo baya şiddetli ama bacaklarıma vuruyo Ağrı bel ağrım cok şiddetli bazen cok sık idrara çıkıyorum bunlar genelde adet olacağım zaman oluyordu bu ağrılar ama ilişkiye girdikten yaklaşık 1 hafta sonra gece yatarken karnımda cok farklı Bi Ağrı hissettim yaklaşık Bi 30 dk filan sürdü ve Gecti ve adetim 4 gün gecikti test yapmadım daha biraz daha bekleyim dedim sizce hamilelik olabilir mi 10 aydır evliyiz
Bat 6 sı. Dün merak edip kan testi yaptırdım. Negatif çıktı. 6 sına kadar pozitif olma ihtimali var mi sizce ?Çıkar,tecrübeyle sabit bekle. En az beş gün geçsin. Umarım gebesindir.gebeyizdir.
Adet günü gelince adet ağrıları oluyor hamile olsanız da.Asiri şiddetli değilse endişe etmeyin.Merhaba arkadaşlar adetıme 3 gün kala hamıle oldugumu ögrendım şu an adetıme 1 gun kaldı adet sancısı çekiyorum karnım agrıyor normal mi sizce
Kan negatifse regli olacaksın. Regliyi bekle . İçini de ferah tut. Rahime yerleşseydi kan testin pozitif çıkardı.Bat 6 sı. Dün merak edip kan testi yaptırdım. Negatif çıktı. 6 sına kadar pozitif olma ihtimali var mi sizce ?
Allahım inş nasip eder . Bunda da vardır bir hayırKan negatifse regli olacaksın. Regliyi bekle . İçini de ferah tut. Rahime yerleşseydi kan testin pozitif çıkardı.
Evettt şuan bende öyleyim bacaklarımda ara sıra ağrı oluyor 3 5 dakika sonra geçiyor sabırsızlıkla bekliyorumBenimde sadece bel ve bacaklarımda ara sıra giren ağrılar var
Ben 29 Temmuz cumartesi günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün regl günüm dün az lekelenmem geldi. Bugünde sürüntü gibi peçeteye pembe leke geldi. Yerleşme kanaması regl zamanı oluyor mu yoksa ben mi sökülemiyorum acabaEvettt şuan bende öyleyim bacaklarımda ara sıra ağrı oluyor 3 5 dakika sonra geçiyor sabırsızlıkla bekliyorum
3gun öncesi diye biliyorum ama kişiden kişiye de değişebilir inşallah yerlesmedirBen 29 Temmuz cumartesi günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün regl günüm dün az lekelenmem geldi. Bugünde sürüntü gibi peçeteye pembe leke geldi. Yerleşme kanaması regl zamanı oluyor mu yoksa ben mi sökülemiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?