Canım testini yeniledin miBende bugün test yaptım negatif. Regli de olmadım. Sancılanmaya devam.
evet bugün aç karnına yaptım melasef tek çizgi ciktiTest yaptın mı canım
Benim de bugün 3. Günüm testi yarın sabah yapmayı planlıyorumevet bugün aç karnına yaptım melasef tek çizgi cikti
Bende yapmayacaktım fakat geceden bu yana aşırı mide eksimesi var o eksime den sonra dayanamadımBenim de bugün 3. Günüm testi yarın sabah yapmayı planlıyorum
Yaptınmı CanmBen 4gu
Bende yapmayacaktım fakat geceden bu yana aşırı mide eksimesi var o eksime den sonra dayanamadım
Evet malesef tek.cizgi çıktı adet e dair hiç bir belirti de yok hala olmadım sadece mide eksimesi var olsa şimdiye kadar çıkar si dimi 4.gundeyimYaptınmı Canm
Benimde bugün mide bulantısı ve ağzımda metalik bir tat var test için bekliyorumEvet malesef tek.cizgi çıktı adet e dair hiç bir belirti de yok hala olmadım sadece mide eksimesi var olsa şimdiye kadar çıkar si dimi 4.gundeyim
Aa tat değişikliği zaten başlı başına belirti hatta nette de yazıyor ay inşallah canım senden güzel.haberler alirizzzBenimde bugün mide bulantısı ve ağzımda metalik bir tat var test için bekliyorum
Acaba varsa bıle gec dollenme olmus olabılırmıEvet malesef tek.cizgi çıktı adet e dair hiç bir belirti de yok hala olmadım sadece mide eksimesi var olsa şimdiye kadar çıkar si dimi 4.gundeyim
Bilmiyorum ki inşallah öyledir nette de okuyorum burda da bu durumla karşılaşan çok olmuş sabırsızlıkla bekliyorumAcaba varsa bıle gec dollenme olmus olabılırmı
Hakkınızda hayırlısı olsun bakalım bende suan gebelıkten suphelenıyorumBilmiyorum ki inşallah öyledir nette de okuyorum burda da bu durumla karşılaşan çok olmuş sabırsızlıkla bekliyorum
Gecikmenizin Kaçıncı gunundesiniz belirtiniz var mıHakkınızda hayırlısı olsun bakalım bende suan gebelıkten suphelenıyorum
26 sında akıntımdan anladm yumurtam catlamıstı 27 sı ılıskım oldu 30 unda kasıkta acı batma basladı canm cok sey ıstıyor sık ıdrara cıkıyorum uykum gelıyor daım sırtım acıo kasıklarım ansızın kalkınca batıyoe acıyor hesaplama yapmadan test yaptm dun bısı cıkmadı ılıskı ustune daha 1 hafta oldu adete 2 gun var adetım 2-3 gun gecerse tekrardan test yapacagımBilmiyorum ki inşallah öyledir nette de okuyorum burda da bu durumla karşılaşan çok olmuş sabırsızlıkla bekliyorum
2 gun var daha Canm kı ben aralık ayında kımyasal gebelık yasadımGecikmenizin Kaçıncı gunundesiniz belirtiniz var mı
İnşallah güzel haberler alırız benim gecikmem 4.gunundeyim merakla bekliyorum26 sında akıntımdan anladm yumurtam catlamıstı 27 sı ılıskım oldu 30 unda kasıkta acı batma basladı canm cok sey ıstıyor sık ıdrara cıkıyorum uykum gelıyor daım sırtım acıo kasıklarım ansızın kalkınca batıyoe acıyor hesaplama yapmadan test yaptm dun bısı cıkmadı ılıskı ustune daha 1 hafta oldu adete 2 gun var adetım 2-3 gun gecerse tekrardan test yapacagım
Benm ust komsum adetı 3 gun gecerken kan verdı degerı 2 cıktı ondan evvelde test yapıodu gebelık cıkmamıstı kan 2 cıkınca garıpsedım 0 olması lazmdı cunku adetı gecelı 20 gun olunca pozıtıf oldugunu gorfuk teste gec dollenme olmustuİnşallah güzel haberler alırız benim gecikmem 4.gunundeyim merakla bekliyorum
Belirtilere bende çok takılmıyorum adet ile aynı belirtileri yaşayıp gebe olduğumu öğrenmiştim fakat dusukle sonuçlandı ama.insan yine de acabaa diye sabırsızlanıyoruzBenm ust komsum adetı 3 gun gecerken kan verdı degerı 2 cıktı ondan evvelde test yapıodu gebelık cıkmamıstı kan 2 cıkınca garıpsedım 0 olması lazmdı cunku adetı gecelı 20 gun olunca pozıtıf oldugunu gorfuk teste gec dollenme olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?