Regle benzeyen hamilelik belirtisi

Evet malesef tek.cizgi çıktı adet e dair hiç bir belirti de yok hala olmadım sadece mide eksimesi var olsa şimdiye kadar çıkar si dimi 4.gundeyim
Benimde bugün mide bulantısı ve ağzımda metalik bir tat var test için bekliyorum

Bilmiyorum ki inşallah öyledir nette de okuyorum burda da bu durumla karşılaşan çok olmuş sabırsızlıkla bekliyorum
26 sında akıntımdan anladm yumurtam catlamıstı 27 sı ılıskım oldu 30 unda kasıkta acı batma basladı canm cok sey ıstıyor sık ıdrara cıkıyorum uykum gelıyor daım sırtım acıo kasıklarım ansızın kalkınca batıyoe acıyor hesaplama yapmadan test yaptm dun bısı cıkmadı ılıskı ustune daha 1 hafta oldu adete 2 gun var adetım 2-3 gun gecerse tekrardan test yapacagım

İnşallah güzel haberler alırız benim gecikmem 4.gunundeyim merakla bekliyorum

Mısal dıyorlar erken belırtı olmaz hayır olur ben kasımda hamıle oldugumdada 21 korunmasız ılıskım oldu 23 unde sırt ve kasık agrım başladı 30 unda test yaptık 20. Dkka sonra baktm 2. Cızgı cok azdı 5 gun sonra yaptım tekrardan onda anında net cıkmıstı ama nasıo kımyasal oldu ve suan da yıne aynı belırtıler yaşıyorum bakalım nasıp varsa ogluma kardes olucak

İnşallah güzel haberler alırız benim gecikmem 4.gunundeyim merakla bekliyorum
Benm ust komsum adetı 3 gun gecerken kan verdı degerı 2 cıktı ondan evvelde test yapıodu gebelık cıkmamıstı kan 2 cıkınca garıpsedım 0 olması lazmdı cunku adetı gecelı 20 gun olunca pozıtıf oldugunu gorfuk teste gec dollenme olmustu

Belirtilere bende çok takılmıyorum adet ile aynı belirtileri yaşayıp gebe olduğumu öğrenmiştim fakat dusukle sonuçlandı ama.insan yine de acabaa diye sabırsızlanıyoruz

Değişik bişeyler yaşıyorum ama test yapmaya korkuyorum ya ilk gün yaptım negatif kesin şimdi yine negatif çıkar diye yapmak istemiyorum adet sancılarım azaldı midemde bir ağırlık bide ağzımda değişik bir tat var bugün geçikmenin 3. Günü 2 gün sonra mı yapsam kesin çizgiyi görürüm acaba bilemedim

Evet ben adetim sökülmeye çalışıyor ama sökülemiyor diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…