- 20 Mart 2023
- 982
- 593
- 33
- 29
İnşallah öyledir3gun öncesi diye biliyorum ama kişiden kişiye de değişebilir inşallah yerlesmedir
Şuan bende de alt karın ağrısı başladı sanırım bu ay da hüsran olacakİnşallah öyledir
İnşallah olmaz ya. Benziyor sonuçta ağrılar. Bendede normalde ağrı olur bu sefer yok. Lekelenme var ağrı yokŞuan bende de alt karın ağrısı başladı sanırım bu ay da hüsran olacak
Bende de lekenmele olurdu lekelenmeler yok adet öncesi Bende 3gun önce hafif lekeler gelirdi inşallah mutlu haberler alırız bekleyisimiz mutlu olsun inşallahİnşallah olmaz ya. Benziyor sonuçta ağrılar. Bendede normalde ağrı olur bu sefer yok. Lekelenme var ağrı yok
İnşallahBende de lekenmele olurdu lekelenmeler yok adet öncesi Bende 3gun önce hafif lekeler gelirdi inşallah mutlu haberler alırız bekleyisimiz mutlu olsun inşallah
Amin inşallah adet olmuyum dua ediyorum ayaklarımın altıda yanmaya başladıBende de lekenmele olurdu lekelenmeler yok adet öncesi Bende 3gun önce hafif lekeler gelirdi inşallah mutlu haberler alırız bekleyisimiz mutlu olsun
Hadi inşallah benim de kramplar geçti şükürAmin inşallah adet olmuyum dua ediyorum ayaklarımın altıda yanmaya başladı
İnşallah inşallahHadi inşallah benim de kramplar geçti şüküradet gelecek diye korkuyorum sanci gitti gelmez kırmızılar inşallah
Test yaptın mı regli oldun mu?Bekledikçe ağrılarımda artıyor sanki bi test yapsam çok mu üzülürüm
Test yaptım negatif bugün regl günüm ve olmadımTest yaptın mı regli oldun mu?
Sende durumlar neTest yaptın mı regli oldun mu?
Bende bugün test yaptım negatif. Regli de olmadım. Sancılanmaya devam.Sende durumlar ne
Normal mi hala ihtimal var mıBende bugün test yaptım negatif. Regli de olmadım. Sancılanmaya devam.
Geç döllenme olabilir sabırla beklemeye devamTest yaptım negatif bugün regl günüm ve olmadım
Test yapmışmıydın sen canımGeç döllenme olabilir sabırla beklemeye devam
Yapmamak için zor tutuyorum kendimi korkuyorum tek çizgidenTest yapmışmıydın sen canım
İnşallah gecikmenin 2. Günündeyim regl ağrılarım devam ediyorBel ağrıları kasik ağrıları bende de vardı reglime 3 gün kala test verdim negatifti reglim 2 gün geçmişti testim pozitif çıktı 10 haftalık hamileyim şu an bazilarin regli gecikmesi halinde pozitif çıkıyor umudunuzu yitirmeyin
Test yaptın mı canımYapmamak için zor tutuyorum kendimi korkuyorum tek çizgiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?