Regliye 10 gün kala gebelik belli olur mu?

Adete 4 5 gün var benim ve yumurtlamamın 10. günü, üsttekiler dün yaptıklarım 10 15dkda çok zor gözüktü, alttaki bugün yine 15dk da böyle çıktı.. Çözemedim

Eklentiler

• IMG_20221109_114708.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 102
  • 16679870818915883260768073681382.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 128
Daha 6 gün varmış kesin yok diyemeyiz bence umudunuzu kaybetmeyin lutfenn

Adete 4 5 gün var benim ve yumurtlamamın 10. günü, üsttekiler dün yaptıklarım 10 15dkda çok zor gözüktü, alttaki bugün yine 15dk da böyle çıktı.. Çözemedim
Biraz geç çıkmış varsa bı kan verin bence varsa kanda kesin cikar

Hamileymisim canım sonucu aldım şimdi. Belirtiler bence regli belirtilerinden çok çok farklı insan hissediyor bide. Bel ağrısı gogus ağrısı kasigima batmalar ve mide bulantım vardı
Merhaba mide bulantilariniz nasildi acaba benim de 4 gun var hastaligima 8 aydir korunmadik olmadi ilk kez bu ay kisa ve hafif bulantilar yasiyorum gun icerisinde ancak kusacak kadar degil. Bel agrim her zaman oldugu icin belirti sayamiyorum. Gogus agrisi hic yok gecen ay asiri vardi regl oldum. Ondan insan belirtileri de birbirine karistiriyor

Mide bulantım beni kusturdu canım gece uykudan uyanıp hatta sabahları bide. Ama buda bı belirti değil bence çünkü ben oğlumda hiç midem bulanmadi. Bel ağrısı bende şu şekilde bel fitigim var benim hamilelikte 5 katı artış oluyor hissedilen acı ordan anladım

Benim o kadar degil maalesef. Belki de midemi usuttum cunku bir hafta boyunca yemeklerden sonra usul usul bulandi ama kusma olmadi hic. Bakalim 4 gun var hastaligima

Benimde 7 ekim son adet tarihim. Ama ben hala anlam veremiyorum nasıl bu kadar erken belirti yaşadım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…