Daha 6 gün varmış kesin yok diyemeyiz bence umudunuzu kaybetmeyin lutfennBen gaza geldim test yaptım ve tertemiz tek çizgi kaldıama kasık ve bacak ağrım devam ediyor hâlâ. Adetime 6 gün var. Şimdiye kadar normal gebelik o olmadı zaten, sanırım tedavi yolları gözüküyor bize..
Biraz geç çıkmış varsa bı kan verin bence varsa kanda kesin cikarAdete 4 5 gün var benim ve yumurtlamamın 10. günü, üsttekiler dün yaptıklarım 10 15dkda çok zor gözüktü, alttaki bugün yine 15dk da böyle çıktı.. Çözemedim
Merhaba mide bulantilariniz nasildi acaba benim de 4 gun var hastaligima 8 aydir korunmadik olmadi ilk kez bu ay kisa ve hafif bulantilar yasiyorum gun icerisinde ancak kusacak kadar degil. Bel agrim her zaman oldugu icin belirti sayamiyorum. Gogus agrisi hic yok gecen ay asiri vardi regl oldum. Ondan insan belirtileri de birbirine karistiriyorHamileymisim canım sonucu aldım şimdi. Belirtiler bence regli belirtilerinden çok çok farklı insan hissediyor bide. Bel ağrısı gogus ağrısı kasigima batmalar ve mide bulantım vardı
Mide bulantım beni kusturdu canım gece uykudan uyanıp hatta sabahları bide. Ama buda bı belirti değil bence çünkü ben oğlumda hiç midem bulanmadi. Bel ağrısı bende şu şekilde bel fitigim var benim hamilelikte 5 katı artış oluyor hissedilen acı ordan anladımMerhaba mide bulantilariniz nasildi acaba benim de 4 gun var hastaligima 8 aydir korunmadik olmadi ilk kez bu ay kisa ve hafif bulantilar yasiyorum gun icerisinde ancak kusacak kadar degil. Bel agrim her zaman oldugu icin belirti sayamiyorum. Gogus agrisi hic yok gecen ay asiri vardi regl oldum. Ondan insan belirtileri de birbirine karistiriyor
Benim o kadar degil maalesef. Belki de midemi usuttum cunku bir hafta boyunca yemeklerden sonra usul usul bulandi ama kusma olmadi hic. Bakalim 4 gun var hastaligimaMide bulantım beni kusturdu canım gece uykudan uyanıp hatta sabahları bide. Ama buda bı belirti değil bence çünkü ben oğlumda hiç midem bulanmadi. Bel ağrısı bende şu şekilde bel fitigim var benim hamilelikte 5 katı artış oluyor hissedilen acı ordan anladım
Benim o kadar degil maalesef. Belki de midemi usuttum cunku bir hafta boyunca yemeklerden sonra usul usul bulandi ama kusma olmadi hic. Bakalim 4 gun var hastaligima
Bende doktorumdan randevu aldım haftaya gidicem insallah görürüz bebişlerimiziİnşallah canım bende bugün kan verdim tekrar reglime şu an 5 gün kaldı işte 288 çıktı değerim persembe günü de kadın doğuma gidicem inşallah
Ayy bu arada benimde bat 11 kasımEvet 10 gün vardı reglime sadece kalp olan zamanlarda korumasız ilişki oldu 1 2 Kasım'da supheleniyordum 3 ünde de test yapıp öğrendim. Normalde 11 Kasım'da regli olacaktım
Benimde bakalım bugün gittim daha kese görünmedi haftaya cagirdi tekrar beniAyy bu arada benimde bat 11 kasım
Canım daha çok erken ben bu haftalarda gitmeyi düşünmüyorum kese görünmiceği için acele etmek istemiyorm doktorumda aynı şeyi söyledi zaten.Benimde bakalım bugün gittim daha kese görünmedi haftaya cagirdi tekrar beni
Merhaba canım Çarşamba doktor kontrolüm var tekrar gidicem sen gittin miCanım naptın durumda bi değişiklik var mı
Yok canım bende daha gitmedim haftaya gidicem bakalım ne dicek doktorMerhaba canım Çarşamba doktor kontrolüm var tekrar gidicem sen gittin mi
Son adet tarihine göre kaç haftaliksin şu anYok canım bende daha gitmedim haftaya gidicem bakalım ne dicek doktor
5 hafta 4 gün hamileyim eğer testler doğruysa 3 kere yaptım üçüde pozitifSon adet tarihine göre kaç haftaliksin şu an
Doğrudur canım kan da da çıktı ya benim de son adet tarihim 10 Ekim o tarihe göre 5+1 şu an5 hafta 4 gün hamileyim eğer testler doğruysa 3 kere yaptım üçüde pozitif
Kaç gün kala ve hangi belirtilerniz olduBenimde 7 ekim son adet tarihim. Ama ben hala anlam veremiyorum nasıl bu kadar erken belirti yaşadım diye
14 gün kala belirtilerim başladı mide bulantısı halsizlik filan beklenen adete 10 gün kala test yaptım çok silik çıktıKaç gün kala ve hangi belirtilerniz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?