- 2 Haziran 2019
- 194
- 96
- 48
- 30
Canım adete kaç gün kala tekrarladın bu testi?Yaaa maalesef çıkınca yazicam buraya mutlaka sağlık ocağı diye mi böyle oldu bilmiyorum sanırım pazartesi görünür. Salı günü de doktor kontrolüm var. Şimdi bı kaset test aldım eczaneden onu da yaptım oda anında pozitif oldu, kanda da görseydim rahatliycam
Şuan 7 gün varCanım adete kaç gün kala tekrarladın bu testi?
Hadi bakalım hayırlısı insallah bebişin seninledir:)Şuan 7 gün var
Hayirli olsun gebeliginiz,iki teste de çıktıysa kesin vardır.Regl döngunuz kac gün merak ettim de.Şuan 7 gün var
32 gün genelde, düzensiz de denebilir birazHayirli olsun gebeliginiz,iki teste de çıktıysa kesin vardır.Regl döngunuz kac gün merak ettim de.
Sorduktan sonra önceki mesajlarınıza denk geldim.Siz zaten yumurtlamadan sonra 10.gun ogrenmisiniz.Kendime pay çıkarmaya çalıştım ama olmadı.Bu ay aktardan bir macun alıp onu denedim.Benim regle de 10 gün var ama tahmini yumurtlamanin da 5.gunu32 gün genelde, düzensiz de denebilir biraz
Ben yıllardır bı uygulama kullanıyorum canım ilk çocuğumda da orda gösterilen yumurtlama günlerinde hemen olmuştu. Bunda da aynı şekilde sadece bu yumurtlama günleri denedik çok şükür hemen oldu sanırım. Takvimim diye bı uygulama ben 10 seneden fazladır kullanıyorum dur. Kendisi hesaplıyor zaten regli düzenine göre yumurtlama günü. Hatta yumurtlama günlerinde hangi gün düşük orta yüksek gösteriyor daSorduktan sonra önceki mesajlarınıza denk geldim.Siz zaten yumurtlamadan sonra 10.gun ogrenmisiniz.Kendime pay çıkarmaya çalıştım ama olmadı.Bu ay aktardan bir macun alıp onu denedim.Benim regle de 10 gün var ama tahmini yumurtlamanin da 5.gunu
Bu şekilde takip ediyorum benSorduktan sonra önceki mesajlarınıza denk geldim.Siz zaten yumurtlamadan sonra 10.gun ogrenmisiniz.Kendime pay çıkarmaya çalıştım ama olmadı.Bu ay aktardan bir macun alıp onu denedim.Benim regle de 10 gün var ama tahmini yumurtlamanin da 5.gunu
Bunu ben de kullanıyorum bu ay şaşırttı ama normalde 29u gösteriyor ben bugün yumurtladımBu şekilde takip ediyorum ben
Benim uygulama da bu şekilde..Zaten bir süredir hissettiriyor kendini yumurtlama dönemi.Yaş ilerledikçe daha çok hissediyor insan.Bu şekilde takip ediyorum ben
Doğrudur benim de günler çok karışık sürekli yumurtalıklarım da kistler oluşup kendi kendine geçiyor o yüzden şaşıyor günlerBunu ben de kullanıyorum bu ay şaşırttı ama normalde 29u gösteriyor ben bugün yumurtladım
Kaç yaşındasınız sorması ayıp olmazsaBenim uygulama da bu şekilde..Zaten bir süredir hissettiriyor kendini yumurtlama dönemi.Yaş ilerledikçe daha çok hissediyor insan.
36 yaşındayımKaç yaşındasınız sorması ayıp olmazsa
Daha çok var ya çocuk için bende daha ileri bir yaş zannetmistim, gencsiniz daha36 yaşındayım
Doktorlar 35 ten sonrası için ileri yaş gebelik diyor maalesef.Daha çok var ya çocuk için bende daha ileri bir yaş zannetmistim, gencsiniz daha
Çıkmadı maalesef sağlık ocağı olduğu için sanırım pazartesiyi bekliyorumKan sonucu çıkmadı mı canım
Merhaba bir gelişme var mıÇıkmadı maalesef sağlık ocağı olduğu için sanırım pazartesiyi bekliyorum
Merhaba yarını bekliyorum sonuç içinMerhaba bir gelişme var mı
Merhaba acaba belirtilerinizi tekrar yazar mısınız benim de bir hafta var ve göğüs ucu ağrım çok sizin de öyle miydiMerhaba yarını bekliyorum sonuç için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?