Rehbermelek'in Diyet Günlüğü : 85'den 70'e...

leslie ile 40 dakka yürüdüm.bide okuldan çıktıktan sonra 20 dakka yürüdüm.kendimi iyi hissediyorum ama hafif midem ağrıyor...

Melekcim hayat tarzında ufak tefek değişiklikler yapmanda fayda olacaktır. Akşam yemekten sonra misafir ağırlamak yerine pazar sabah kahvaltısında ağırlayabilirsin. Sabah saatlerinde olduğu için kaçamak da yapsan telafisi olur gün içinde....
Menüne gelince sabah kahvaltı yapmak zorundayız. Uyandıktan sonra 1-1,5 saat için de en azından bir atıştırma yapalım ki metabolizmamız çalışmaya başlasın. Aksi halde hem metabolizmamızı yavaşlatırız hem de kahvaltı yapmadığımız için gün boyu daha aç hissedebiliriz.
Az yediğini bildiğin için menüne başka bir yorum yapmayacağım.
Yürüyüşe başlamana çok sevindim. Miden açlıktan ağrıyor olabilir mi?

tavsiyene uymaya çalışacağım serapcım:)dün evet biraz bünyem alt üst olmuş.bugünde midem ağrıyor ve kahvaltıda baya çok yememe neden oldu dün az yemem.ama tartıda 80,400 ü gördüm kahvaltıdan önce buda sevindirici:)

Kahvaltıda çok yemen sorun değil. Sonraki öğünlerde ayarlarsın. 80.4 için seni tebrik ederim. Bugün normal bir menü bekliyorum şekerim

Merhabalar. Bayadır giremedim. kızımdan dolayı, hiç fırsat vermiyor huysuz mu huysuz. çok ilgi istiyor kucak istiyor yapıştık birbirimize:)))))))))) 15 gün sonra raporum bitiyor ve işe başlayacağım. çok zorlancaz bakalım.

evet ben hiç ekmek yemiyorum. bende sizin gibi düşünüyodum ekmek yemezsem doymam diyodum ama inan hiç canım istemiyor. ekmek yerine kahvaltıda kavrulmamış badem ya da ceviz yiyorum. Kahvaltıyı çok sağlam yapıyorum ve uzun süre acıkmıyorum. Farkettimki kahvaltıyı dolu dolu yapınca gün içinde ve akşam saatlerinde acıkmalar hissedilmiyor. Ben aslında herşeyi yiyorum ama dikkat ediyorum. özellikle akşamları dikkat ediyorum ve bol bol alkali su içiyorum. sütümde de bi azalma olmadı. ve 73' e düştüm. her hafta neredeyse 1 kilo veriyorum. tabi daha 13 kilo var. hamile kaldığımda kilom 60 tı.

Sabah ki mönümüde yazayım.

Kalkınca 2 bardak su

2 kayısı kıvamında yumurta
zeytin peynir yeşillik, domates
1 avuç kadar ceviz
1 mandalina
yeşil çay

ve bol bol suu

sabah:
2 az yağda pişmiş yumurta
3 ince dilim ekmek
1 üçgen peynirin yarısı
5 zeytin
biraz çok oldu ama dünden açtım

öğlen:
1 porsiyon fırında sebzeli köfte

akşam:
yarım porsiyon fırında sebzeli köfte
1 kase yoğurt
1,5 dilim ekmek

8-8.30 arası 2 tane meyve yemeyi düşünüyorum.elma mandalina yada muz

Allah yardımcın olsun canım.bebişle ayrılık zamanı yaklaşmış ilk iş günleri biraz zor geçiyor ama insan alışıyor.
alkali diyeti serapcımda önerdi.haftasonu bende araştırmayı düşünüyorum.bence haftada 1 kilo çok iyi.ben bu hafta pek veremiycem sanırım.kilolar gitsin hayatımız dahada güzelleşsin:)

Günaydın. güzel bir hafta sonu diliyorum.

evet canım alışacağız napalım başka çare yok

Alkali yaşam tarzını araştırman çok iyi olur. gerçekten hayati bilgiler sunuyor bize. kilo vermekten ziyade yaşam tarzı haline getirebilirsek otomatikman kliolarda gider.

Çok zevkli bir şey, mutlaka denemelisin canım Spor salonunda bizim hocalardan biri bunları body sculp dersinde yaptırıyor. İlk seanstan sonra inan hiç hissetmediğin kaslarını hissedeceksin

slm serap:))bugün bi aksilik çıkmazsa deneycem.ama 45 dakka bu kadar hareketli bişeye dayanabilir miyim bilmiyorum.bugün oğlumla beraber 1 saat 15 dakka öğlen yürüdük.daha doğrusu bebek arabasıyla onu gezdirdim.güneş vardı biraz tadını çıkardık
bide kaçamak yaptım.yürürken bi king boy tadelle aldım ve yedim tam 264 kaloriydi(((
yani aslında kesin bugün bunu yapmam lazım....

sabah:
yarım tabak menemen
peynirli omlet
3 dilim ekmek
2 zeytin
çok çok az şekerli 2 bardak çay

ara:
260 kalorilik bir çikolata...

akşam:
1 tabak mercimekli buldur pilavı
1 tabak etsiz türlü
yarım kase yoğurt

kendime stop hatta oha demek istiyorum.722 kalorilik bi kahvaltı yapmışım.ya sucukta ne kadar çok kalori varmışşşşşşşşşşşşşş
bugün daaha bişey yemesem yeri.Allahtan 50-60 dakka yürüdüm kahvaltıdan önce.400 kaloriye iniyo yediklerim

kalkınca midem kazınıyodu:
1 dilim peynirle
yarım dilim ekmek yedim

1 saat yürüdüm

kahvaltı:
1 simit
85 gram sucuk
1 kk peynir
yarım domates,yarım salatalık

akşam:
1 karışık pide
1 bardak ayran

ara:
1 mandalina

avmde çok gezdik 4-5 saat.biraz gitmiştir sanırım kalori.
zayıflamak zormuş be yaa

Hem çikolata hem de 1 tabak pilav Tabiki de olmamış....

gündüz 1 saat 15 dakka bebek arabasıyla oğlumu gezdirdim.
30 dakka fitness,20 mekik:)))

Harikasın

Kendimizi kandırmayalım şekerim, o sucuğu yemeseydin 300 kcal yi cepten harcamış olacaktın tam da olması gerektiği gibi

Afiyet olsun şekerim. Yorum yapmayacağım

ilk hedefim 75 e az kaldı inşallahhh.bu hafta 900 gram gitmiş olsun oda iyi.midem ama hala az yemeye alışmadı.şuan açlıktan ölüyorummmmm.

Tüm yaptığın kaçamaklara rağmen kilo verdiğin için seni tebrik ederim. Fakat gördüğün gibi aç kaldın. 900 gr. için bu kadar açlık... Karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen aç kalmaya mahkumsun ne yazık ki... Öğle yemeğinde kaliteli bir protein alman gerek. Izgara tavuk ya da et gibi... Bunu yapmadığın günler akşamları daha hafif olan balığı tüketebilirsin. İnan bana öğleyin yiyeceğin 150 gr. tavuk göğüs eti ile akşama kadar acıkmazsın. Akşama da sebze+salata+yoğurt+1 dl. ekmek ya da 2 yk. pilav , yatmadan 2-3 saat önce de 1 pors. meyve yersen doyarsın şekerim.

allah uzun omur versın bebısıne canım bende dogum sonrası magdurlarındanım ama ben ınanıyorum yurekten ınanaıyorum hepımız zayıflıycaz uye oldugumdan buyana okudukca bu gunlukları gerek lı olan ırade ve azım neden bız yapamayalım ben kendıme ınandıgım gıbı burdakı butun arkadaslara da ınanıyorum bızde cıtı pıtı olucaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…