- Konu Sahibi rehbermelek60
-
canım.bende youtubeden bakıyordum ordan zor yüklüyor.eşim türktorrent sitesinden indirdi.ordan yapıyorum bende.cd si varmı bilmiyorum
tavsiyene uyacağım serapcım:)misafir gelmese fena deilimde.misafir geldiğinde olay bitiyo sanırım.acaba 75 kiloya düşene kadar misafir çağırmasammı,kabul etmesemmi????
bugün az yedim özellikle yaptım ama çok su içtim.3 litreyi bulur sanırım yatana kadar
sabah yok..
öğlen:
1 kase tavuklu çorba
ara:
200 ml süt
2 kuru incir
2 ikram bisküvi
ara:
1 bardak neskafe
akşam:
1 kase tavuklu çorba
1 kase yoğurtlu makarna
8 olmadan 1 elma yemeyi düşünüyorum.bu kadar...
leslie ile 40 dakka yürüdüm.bide okuldan çıktıktan sonra 20 dakka yürüdüm.kendimi iyi hissediyorum ama hafif midem ağrıyor...
hımm ben baktım o siteyede galiba üyelik olmadan olmuyo,link falan atılabilirmiki ordan bakıp yuklemeye çalışsam.
Melekcim hayat tarzında ufak tefek değişiklikler yapmanda fayda olacaktır. Akşam yemekten sonra misafir ağırlamak yerine pazar sabah kahvaltısında ağırlayabilirsin. Sabah saatlerinde olduğu için kaçamak da yapsan telafisi olur gün içinde....
Menüne gelince sabah kahvaltı yapmak zorundayız. Uyandıktan sonra 1-1,5 saat için de en azından bir atıştırma yapalım ki metabolizmamız çalışmaya başlasın. Aksi halde hem metabolizmamızı yavaşlatırız hem de kahvaltı yapmadığımız için gün boyu daha aç hissedebiliriz.
Az yediğini bildiğin için menüne başka bir yorum yapmayacağım.
Yürüyüşe başlamana çok sevindim.Miden açlıktan ağrıyor olabilir mi?
tavsiyene uymaya çalışacağım serapcım:)dün evet biraz bünyem alt üst olmuş.bugünde midem ağrıyor ve kahvaltıda baya çok yememe neden oldu dün az yemem.ama tartıda 80,400 ü gördüm kahvaltıdan önce buda sevindirici:)
merhaba azse:)Allah yardımcımız olsun.karatay diyeti yapıyorum demişsin.hiç ekmek yemiyomusun?oluyormu gerçekten?ben ekmek yemezsem doymam sanırıyorum.akşam 7 en geç 8 den sonra pazartesiden beri bişey yemiyorum.ayda 2 kilo vermek yeter benim için.hadi bakalım hepimize başarılar:)
Merhabalar. Bayadır giremedim. kızımdan dolayı, hiç fırsat vermiyor huysuz mu huysuz. çok ilgi istiyor kucak istiyor yapıştık birbirimize:)))))))))) 15 gün sonra raporum bitiyor ve işe başlayacağım. çok zorlancaz bakalım.
evet ben hiç ekmek yemiyorum. bende sizin gibi düşünüyodum ekmek yemezsem doymam diyodum ama inan hiç canım istemiyor. ekmek yerine kahvaltıda kavrulmamış badem ya da ceviz yiyorum. Kahvaltıyı çok sağlam yapıyorum ve uzun süre acıkmıyorum. Farkettimki kahvaltıyı dolu dolu yapınca gün içinde ve akşam saatlerinde acıkmalar hissedilmiyor. Ben aslında herşeyi yiyorum ama dikkat ediyorum. özellikle akşamları dikkat ediyorum ve bol bol alkali su içiyorum. sütümde de bi azalma olmadı. ve 73' e düştüm. her hafta neredeyse 1 kilo veriyorum. tabi daha 13 kilo var. hamile kaldığımda kilom 60 tı.
Sabah ki mönümüde yazayım.
Kalkınca 2 bardak su
2 kayısı kıvamında yumurta
zeytin peynir yeşillik, domates
1 avuç kadar ceviz
1 mandalina
yeşil çay
ve bol bol suu
Allah yardımcın olsun canım.bebişle ayrılık zamanı yaklaşmış ilk iş günleri biraz zor geçiyor ama insan alışıyor.
alkali diyeti serapcımda önerdi.haftasonu bende araştırmayı düşünüyorum.bence haftada 1 kilo çok iyi.ben bu hafta pek veremiycem sanırım.kilolar gitsin hayatımız dahada güzelleşsin:)
manyak bişey ya çok hızlı şuan için gözüm kesmedi ama sonra deneyeceğim
Aerobic fitness - YouTube
Çok zevkli bir şey, mutlaka denemelisin canımSpor salonunda bizim hocalardan biri bunları body sculp dersinde yaptırıyor. İlk seanstan sonra inan hiç hissetmediğin kaslarını hissedeceksin
sabah:
yarım tabak menemen
peynirli omlet
3 dilim ekmek
2 zeytin
çok çok az şekerli 2 bardak çay
ara:
260 kalorilik bir çikolata...
akşam:
1 tabak mercimekli buldur pilavı
1 tabak etsiz türlü
yarım kase yoğurt
gündüz 1 saat 15 dakka bebek arabasıyla oğlumu gezdirdim.
30 dakka fitness,20 mekik:)))
kendime stop hatta oha demek istiyorum.722 kalorilik bi kahvaltı yapmışım.ya sucukta ne kadar çok kalori varmışşşşşşşşşşşşşş
bugün daaha bişey yemesem yeri.Allahtan 50-60 dakka yürüdüm kahvaltıdan önce.400 kaloriye iniyo yediklerim
kalkınca midem kazınıyodu:
1 dilim peynirle
yarım dilim ekmek yedim
1 saat yürüdüm
kahvaltı:
1 simit
85 gram sucuk
1 kk peynir
yarım domates,yarım salatalık
akşam:
1 karışık pide
1 bardak ayran
ara:
1 mandalina
avmde çok gezdik 4-5 saat.biraz gitmiştir sanırım kalori.
zayıflamak zormuş be yaa
ilk hedefim 75 e az kaldı inşallahhh.bu hafta 900 gram gitmiş olsun oda iyi.midem ama hala az yemeye alışmadı.şuan açlıktan ölüyorummmmm.
ilk hedefim 75 e az kaldı inşallahhh.bu hafta 900 gram gitmiş olsun oda iyi.midem ama hala az yemeye alışmadı.şuan açlıktan ölüyorummmmm.
Bebeğin hayırlı uğurlu olsunSağlıklı, mutlu, huzurlu uzun bir ömrünüz olsun hep birlikte...
Diyet yolunda aldığın kararı tebrik ederimElimden geldiğince destek olmaya çalışacağım. Paylaşımlarını bekliyorum :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?