- Konu Sahibi rehbermelek60
-
sabah:
1 haşlama yumurta
1 kk peynir
3 dilim ekmek
öğlen:
1 kase çorba
3 kaşık bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
ara:
1 neskafe
akşam:
1 kase çorba
1 tabak sebze yemeği
2 dilim ekmek
eşimle çayın yanında birazcık bisküvi,gofret yedik.
sabah:
tost
2 kibrit kutusu peynir
1 domates
2 dilim ekmek
öğlen:
4 kaşık mantar sote
1 dilim ekmek
ara:
neskafe
akşam:
1 tabak makarna salata karışımı
olmadı gene....
inşallah hep gider kilolar
Yazsam mı yazmasam mı :) Akşam yemeğinden sonra meyve dışında tatlı şeyler (aslında meyve de) yemesek iyi olacak. Ama atıştırma yapmayı bırakmak için zamana ihtiyacın var. Biz de eşimle yemekten sonra çayın yanına oturup helva yerdik
Öğle yemeğinde yesen daha iyi olurdu ama yine de sorun olmayabilir. Oturup koca bir tabak makarna yemediğinden eminim. Bol salata ile makarna iyi bir ikili oluyor şekerim
Çok güzel olmuş çizelgen. Güle güle kullan şekerim, hep eksilsin hiç artmasın
Ben geldimVericez canım kilolarıı beraber
inşallah canım ama bu hafta benim motivasyonum kayboldu,bugün kek yaptım(((((gerçi tam buğday unu kullandım,şeker koymadım pekmez koydum ama genede kek
teşellürler serap bayadır yoktun,gelmene sevindimbende 3 haftanın sonunda eski alışkanlıklara dönme eğilimi oldu.mesela deli gibi kek yapmak istiyorum.geç saatlerde bişeyler yemek istiyorum.ama tabi zayıflamakta istiyorum,öyle bi çelişki....
sabah:11 gibi
2 yumurta
1 kk peynir
3 dilim ekmek
ara:
2 ceviz
ara:
1 mandalina 1 elma
akşam:
4 yk tavuk sote
2 dilim ekmek
1,5 bardak ayran
ara:
kendi uydurduğum ve yaptığım diyet kekden 2 dilim
2 bardak çay
akşam olmasaydı iyiydi....
bugün menü bildirimi yapmıycam.dışardaydım.hep aburcubur yedim((.alkali diyet kitabını bulamadım.ama dukan diyeti kitabını aldım.okuyunca motive olurum inşallah biraz daha.okuyup bilgilendikçe kendi tarzımı beliremek istiyorum.
evet serapcım.tesbitin çok doğru.bugün ne bulduysam yedim diyebilirim.verdiğim 4.5 kilonun 2sini bu hafta geri almış olabilirimbugün kaçamak günü olsun ama yarın devam edeyim umarım,inşallah...
sabah:
1.5 yumrta
5 zeytin
1 kk peynir
50 gr ekmek
ara:
1 muz,1 mandalina
ara:
1 dilim ıspanaklı börek(bi arkadaşın eşii yapmış ikram oldu)
akşam:
4 yk makarna
1 tabak közlenmiş patlıcan salatası
akşam yemeğini yemedim henüz ama planladıklarım bunlar.1300 kalori yapıyo nerdeyse oda iyi bence...
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş. Şimdi yarın ve pazar günü senin gezme günün, 1 gün dışarıdaki öğününde kaçamak yapıp bir diğerinde sağlıklı olanı seçmeni umuyorum. Yürüyüş, plates vs. bir şey yapmadın bugünlerde değil mi? Yarın spor mu yapsan biraz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?