- Konu Sahibi rehbermelek60
-
2 saat yürüyüş ama di dolu yemek....
Yürüyüş çok güzel olmuş. Sadece bi dolu yemek olsaydı daha kötü olacaktı. Peki sana soru: Neden bi dolu yemek yedin? Doyduğun halde yemeye devam ettin mi? 1 kase çorba, yarım pide ve salata yeseydin aç kalır mıydın? Son olarak misafirin kaç kişiydi?
misafirim 10 kişiydi.sohbet ortamında yediklerime pek dikkat edemedim .kötüsü gelirken koca bi kutu baklava getirmişlerdi.3 dilim yedim(bu hafta, verdiğim 4,5 kilonun 1 kilosunu geri aldım
baklavalar arttı.bugün 3 dilim daha yedim.baktım daha yiyorum komşuya götürdüm kalanını:)bu hafta annemi ziyarete gidicem 4 gün kalıcam.kız kardeşimde gelecek. ordada 1 kilo alır gelirsem bi aylık çabam boşa gidecek....
bugünkü öğünler birbirine karıştı
bugünkü menüm:
3 parça kıymalı pide
3 dilim baklava(dünden kalanlar...)
1.5 kase çorba
yarım porsiyon salata
4 kaşık cacık
4 kaşık şakuka
2 dilim ekmek
son haftam iyi geçmesede 4 haftada 4 kilo zayıfladım.bu ayki hedefime ulaştım.dengesizliklerim oldu,misafirlerim geldi.beslenme düzenini oturtamadım.ama genede tartıda 80li 81 li kilorarı görmek güzel:)
ve bu ay kendime 3 kilo hedef koyuyorum.yani 7 ocak 2013 de 77 sınırlarında olmak hedefim.bu hedefi tutturamazsam doğru diyetisyene gidicem.bende artık bi mağazaya gittiğimde en büyük bedeniniz kaç,büyük beden kıyafetler varmı demek istemiyorum,yaşımdan hayli büuyük görünmek,kilonun baskısıyla hantallık yaşamak istemiyorum....
sabah:
3 ince dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 domates
1 kk peynir
öğlen:
3 tane kendi yaptığım mayalı poğaça
ara:
200 ml süt
1 incir
araarkadaşıma poğaça,çorba balık götürdüm hamilede)
3 yulaflı bisküvi
1 dilim baklava
2 bardak şekersiz çay
akşam:
1 kase çorba
2 tane sarı kanat
az salata
1180 kalori yapıyo...
sabah:
1 kase çorba
2 tane poğaça
ara:10 fındık
2 kuru incir
200 ml süt
akşam:
2 dilim ıspanaklı börek
3 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık kuru fasulye
ara:
sütlü kahve
en sonunda içime sinen bir yer buldum.benide aranıza alır mısınız?
39 yaşında ev hanımı 9 yaşında 1 kızım var.153 boy 82kgyim şimdilik.
hikayem uzunnn. yani zayıf çocukluk,45-55kg gençlik.evlendim kilolarda başladı.70kg hamilelik başladı.9 kg aldım 9 ayda.79 ile doğuma gittim.ama doğumdan 1 ay sonra iştah iyice açıldı.kısa sürede 85 oldum.sonra kendimi kontrole çalıştım 72 ye kadar indim.kızım okula başlamıştı.onu götür getir derken faydası olmuştu heraldee.(2009yılı)sonra 77 oldum tekrar.aslında bu kilo alış sebeplerimde hep sigara vardı.bırakmak istiyordum.çok yiyordum böylece kilo alıyordum.tekrarbaşlıyordum kilolarda gidiyordu hemen.en son 2011de doktor destekli bıraktım.ilk1 ayda 5 kg de verdim hatta.73kg oldum.sonra yine gelsin kilolar85-86kg oldum geçtiğimiz yaz.9 lu bitki çayıyla 80 e indim.1 ay denemiştim bu çayı.ara verdim sonra diyetisyene gittim aynen anlattım hikayemi.elime 1600 kalorilik listeyi tutuşturdu.5-6hafta sonra gel bakalım dedi.listeye uyamadığım için gitmedim.
aburcuburum yoktur.tek sorunum yemeği vede ekmeği fazla yiyorum.çikolata cips kola gibi şeyleri aramam sevmemde.kahve şekersiz severim.çayı ise bi çimdik şeker katarım demli içerim ama şeker tadı olursa içemem o şekilde yani.meyveyi çok yer vede severim.sebze hertürlü yapılır.ama yağ çok kullanmam.balık ağırlıklı et türleri tüketiriz bol boll.
bunları yazıyorumki ben i azcok değerlendirin diye.kızım olduğu için çokk daha önem veriyorum yemek işlerine .mutlaka kahvaltı yapılır evde.akşam 7 de akşam yemeği yenmiş olur büyük çoğunlukla.kızım boyu uzun kilosu düşük.kilo aldıramıyorum bi türlü.bense veremiyorum.eşimde kilolu sayılır ama ben kadar yok onun kilosu.
şimdiden teşekkürler.
Günaydın Melekcim :) Bu spor hamleni çok beğendimBeslenme düzeninde de aynı hamleyi bekliyorum şekerim
inşallah serap.spor salonuna gidebilsem yada dışarda koşsam yürüsem iyide.malum bebek küçük.babada bi yere kadar.ha bu arada bende 40lı yaşlar çok güzel yaşlar.insanın kendinin farkına vardığı ve kadınlığın güzelliğin doruk yaşları.ve tabi olgunluğun.40larla ilgili düşüncelerini ben 50-60 larla ilgili olmasını öneririm:)
merhaba canım.aynı benim gibisin.bende ekmek ve yemek yemeyi çok seviyorum.doğumdan sonrada bende hayli kilo kaldı ve gitmiyo.3 hafta buranın ve serabın yardımıyla 4.5 kilo zayıfladım sonraki 2 haftam kötü geçti yarım kilosunu geri aldım.sende baya vermiş geri almışsın.ama beslenme düzeniniz gayet güzel bence.kahvaltı,akşam 7de yemek.sebze balık ağırlıklı beslenme falan.
arkadaşım.pazartesiden sonra gel seninle spor harekatına başlayalım,yediklerimize dikkat edelim.şimdi ben annemi ziyarete geldim.pazar günü evime döneceğim.pazar akşam interntte bulup beğendiğim evde fitnes videolarını payşalayım.sende yap bende yapayım gitsin şu kilolar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?