canim anliyorum seni ama bence bu reklam olaylarina daha mantikli bir acidan bakman gerekiyor.
reklam, pazarlama sektoru mutlaka bu tur ozel seyleri kullanacak yani, buna kizilamaz ki.
benim de babam yok mesela ama bu demek degil ki babalar gununde televizyonda reklam cikmasin, sehirdeki magazalar babalar gunune ozel indirim var falan filan diye bangir bangir bagirmasin...
bunlar elbetteki olacak seyler.
bence kendini rahatlatmaya calis canim, her sene anneler gunu yaklastikca boyle uzulme kendini yipratma...[/QU
size katılmıyorum duygunun mantığı olmaz aşk acısının maddi sıkıntının hatta hastalığın bile mantığı olurda anasızlığının mantığı olamaz insan allahın yazısı kaderi olduğunu bile bile hakkımızdan hayırlısı böyle imiş diyemez.anne bu ya anne.şimdi diyeceksinizki ben annesizliğe değil reklamlara mantıklı bakmak lazım diyorum ama bende diyorumki insanın acısını kullanmanın mantığıda olamaz reklamıda yasaklanmalı bence zaten insanların psikolojisi bozuk bide bu tarz reklamlar valla milletimiz iyice psikopata bağlareyvahedigeldismile