- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi ben umudum
-
Bende almak istiyorum. 5ci seviyede kullanan arkadaşlar var mı? Seviye ne kadar yüksek tutulursa sonuç daha hızlı olur diye tahmin ediyorum lazer epilasyonda ki gibi.
Cevap için teşekkür ederim. Yüz bölgesinde kullanıyor musunuz.merhabalar ben 2 . seansımı yapalı 1 haftayı gecti 5. seviyede yaptım hem kol hem bacak ve koltuk altı .alt bacakta dökülmeler oldu koltuk altında da döküldü ama kollarda bi degişme yok bacak kıllarım kalın kollar ince o yüzden olduğunu düşünüyorum..
Yüz ve genitale hiç kullanmadım. dediğim gibi kol, bacak ve kol altı bunları 5. seviyede yaptımCevap için teşekkür ederim. Yüz bölgesinde kullanıyor musunuz.
Bütün yorumları okudum.Tıpkı arkası yarın misali sizi merakla takip ettim okudum:) Çok sevindim mutlu son olur inşaAllah.Canim bende 2. Seansi yapali 1 hafta oldu bugün bi baktim ne goreyim dokulme olmus ve çıkan tuylerde acayip cılız cok mutlu oldummmben yuzumu yaptim almadan ama sivilcelendi suratcagzim.. senin yuz hassas degilse ve esmerse tuyler once tras makinasiyla kısalt o sekilde yap ayva tuyluyse deneme hic cogaltiyormus klavuzda boyle yaziyordu o uyariyi gorunce yuzume yapmayı biraktim
Cok tesekkur ederimmBütün yorumları okudum.Tıpkı arkası yarın misali sizi merakla takip ettim okudum:) Çok sevindim mutlu son olur inşaAllah.Bende almak istiyorum ama değer mi alsam diye düşünüyorum.Kesin çözüm mü acaba?Memnun olmayanı okumadım umarım işe yarıyordur.
Canim ben internetten aldim koca bi koli icinde inanilmaz korunakli gonderiyorlar su h ile baslayan site var ya reklamlardaki ondan aldim ben :) zaten remingtonun kendi sitesindede o sitede satisinin yapildigina dair ibare var guvenebilirsinRemington 6750 cihazını nerden aldınız ? Hep internet ortamında var ? 3 tane media markt teknosa gezdim.Telefonla aradım bulamadım.Hep bir önceki modeli var ? İnternettende almak pek istemiyorum açıkçası...
merhaba 6500 aldim . jiletledim uygulamadan once . uygulamayi yaptim kollarima seviye 5 ten . fakat jiletledigim icin sanirim kasinmaya basladim. SIzde de boyle oldu mu ? keske jilet yapmasaydim diorm simdi. felaket kasiniyorum .(
jiletledikten 2-3 gün sonra yapılması gerekiyor diye biliyorum. makine ile kısaltığınızda anında yapabiliyorsunuz. ancak kaşıntı sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum. cildiniz kurumuştur bu nedenle kaşıntı var bence bol bol nemlendirici kullanın. geçmiş olsun
oncelikle cvp verdiginiz icin tskler . iyisiyle kotusuyle ilk uygulama oldu bitti . 2 hafta sonra 2. uygulamayi yaparken killar uzamis olcak yeniden jilet mi yapmaliyim yoksa kisaltmami mi ? uygulama pek bende ow super bisey izlenim birakmadi. killarimdan bazilari yandi ama % 80 lik azalma olur mu bilemiorm bu surec sonunda. sizde durum nasil ? kacinci seferinizi yapiosunuz ? memnun musunuz ?
Bu urunu bende almayi cok istiyorum ancak kullanim kılavuzunda genital bolge icin kullanilmaz yaziyor bende izellikle genital bolge icin istiyorum siz kullandiginizi yazinca bi sormak istedim herhangi bir sorun oluyo mu diye2. Seansımı yaptım ve sonuc mükemmell bu kadar hızlı sonuç beklemiyordum kol altım bıyıklarım bacaklarım döküldü 1 aydır hiç cıkmadı genital bölgede de yarı yarıya bazı yerlerde hiç yok tüy bazı yerlerde ara ara var cok memnunum
Mrba kızlar bnde bu hafta siparis vercem ama kafam o kadar karistiki anlatamam size kizlar kullananlar ve alanlar sizce philips lumea mi remington mu pisman misiniz remington aldiginizaaynen bende katiliorm . 2. seansimi 2 hafta sonra yaptim. ben anlamadim burada bunu oven kisiler nasil uyguluyor ben nerde hata yapiorm . yani pes diorm . ben tavsiye etmiorm arkadas. tonla para verdim ama faydasini goremedim . Ove ove bitiremeyen arkadaslar uygulamayi detayli nasil yaptiklarini anlatsinlar bi zahmet .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?