- 21 Şubat 2016
- 32
- 15
- 3
- Konu Sahibi ben umudum
-
Koltuk altıma bakıyorum cıkmış ara ara yerlerde yok ama gozumden kactıgnı dusunmüyorum iyice yaptım. Bide nasıl yani 2 hafta boyunca jiletle almıymmıYok canim bir sey olmaz yanliz 2 hafta sonra tekrar yap bunda jilet vurma zaten atis yaptigin yerde cikmaz gozunden kacan yapmadigin yerde tuyler cikar .
Valla canım bende o konuda kararsızım. Almadan hemen oncemi jiletlicezz yoksa 2 gun öncedenmii.Bende 6750 aldım. Şimdi jiletledim hayatımda ilk defa jiletle tanıştım ve endişeliyim biraz da. Pazar günü lazer yapsam olur mu ki şimdi mi yapmalıyım kararsız kaldım. Koltuk altına jilet vurmaya kıyamadım
Sadece ilk uygulamada jilet yapiyorsun daha sonra jilet yapmiyorsun bolgesel atis yapiyorsunKoltuk altıma bakıyorum cıkmış ara ara yerlerde yok ama gozumden kactıgnı dusunmüyorum iyice yaptım. Bide nasıl yani 2 hafta boyunca jiletle almıymmı
Canim her uygulamada jilet yapmayin sadece ilk uygulamada jilet yapiyorsun cildini yipranmasin diye o da cunku tuy uzun ken atis yaparsan uzun tuyleri yakarsin fakat sen amacin kil kokunu yakmak o nedenle cildinin tuysuz olmasi gerekiyorValla canım bende o konuda kararsızım. Almadan hemen oncemi jiletlicezz yoksa 2 gun öncedenmii.benimde heryerim jiletten mafoldu ya
Nasıl canım ben anlayamadım ya. Simdi her uygulamada jilet yapmayıp bölgesel atış yaparsak olmazki bence. Sadece yeniden cıkan kıl köküne yaparsak diger yerlere bikere yapmıs oluruz.o kesin cözüm olmazkiCanim her uygulamada jilet yapmayin sadece ilk uygulamada jilet yapiyorsun cildini yipranmasin diye o da cunku tuy uzun ken atis yaparsan uzun tuyleri yakarsin fakat sen amacin kil kokunu yakmak o nedenle cildinin tuysuz olmasi gerekiyor
Şekerim ben daha bi kere kullandım ama yorumları cok guzel makinenin. Bide herseyi gectim sınırsız atış yani en azından baslık almak zorunda kalmıyoruz.selamlar, bundan almak niyetindeyim
sizce nasıl
philips lumea alcaktım ama bunu mu alsam?
şarjlı istemiyorum. bu kablolu di mi?
Canim sadece ilk uygulamada jilet yapiyorsun onun da nedeni tuylerin uzun oldugu icin canin acimasin ve uzun tuyleri degil kil kökünü yakmak .jilet yaptiktan sonra bir gun bekliyorun tenin hassas oldugu icin cildene zarar vermesin diye sonra her zaman biraz kaydırarak atislar yapiyorsun 2 hafta bekliyorsun tekrar atis yapiyorsun daha once yaptiginda gozunden kacan yerler oldugu icin sonra 2 hafta aralikla tekrarliyorsun zaten tuylerin % 80 azaliyorNasıl canım ben anlayamadım ya. Simdi her uygulamada jilet yapmayıp bölgesel atış yaparsak olmazki bence. Sadece yeniden cıkan kıl köküne yaparsak diger yerlere bikere yapmıs oluruz.o kesin cözüm olmazki
Cok sanslisinn aman masallah diyelimArkadaşlar ilk defa jiletle tanışmama rağmen kıl kökü falan yok meydanda ağda yapmışım gibi pamuk gibi. Yarın ateşleyeceğim hepsini
Kesinliklee canım en buyuk der şarjlı makineler zaten.bide şarjlılar daha cabuk bozuluyo gibi geliyo banaKatiliyorum iclerinde en mantiklisi Remington. Sinirsiz atış ve her bolge icin ozel tasarlanmis basliklari var. Birde kablolu oldugu icin yarida birakip sarj dolmasini bekleme derdi yok..
Hadi bakalım ateşlee hepsini yansınn kıllarrArkadaşlar ilk defa jiletle tanışmama rağmen kıl kökü falan yok meydanda ağda yapmışım gibi pamuk gibi. Yarın ateşleyeceğim hepsini
Tamam şekerim çok sağol benim cildim aşırı hassas bekliyim en iyisiiCanim jilet yaptiktan sonra bir gun bekle o da cildin hassas ise tahris olmasin diye ilk uygulamayi yapabilirsin
Oooo sendeki kıllar ne iyiymiş öyle. Bende maşallah fazla fazla varselamlar yeniden
araştırdım biraz
yaşadığım yerde bir tek evkurda vardı. gittim baktım. 104 tl x 15 ay = 1560 tl ediyor
ama hepsiburada'da 1199 tl
hepsiburadadan alıcam kesin karar verdim
buğday tenliyim kahverengi tüylerim var. tüylerim oldukça az (bikini dışında) sadece kol altında az bir bölgede ve alt bacaklarımda var tüyler.
kol ve üst bacağı almıyorum mesela.
bakalım alınca yazarım.
bi video buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?